Selena Gomez zorgt voor nieuwe joggingbroektrend in een comfortabele avondje uit-look

Inhoudsopgave:

Selena Gomez zorgt voor nieuwe joggingbroektrend in een comfortabele avondje uit-look
Selena Gomez zorgt voor nieuwe joggingbroektrend in een comfortabele avondje uit-look
Anonim

Selena Gomez lijkt een nieuwe joggingbroektrend te hebben veroorzaakt na het dragen van een bijzonder pluche uitziende joggingbroek tijdens een avondje uit. De zangeres/actrice deelde een foto met haar 299 miljoen Instagram-volgers waarop ze poseerde onder een glamoureuze kroonluchter in een chic restaurant, met trots haar comfortabele grijze broek en ontspannen mouwloze top.

Gomez werd vergezeld door de tweeling Sama en Haya Khadra, ook bekend als SimiHaze, haar goede vrienden sinds – zoals vermeld in het bijschrift van Selena – 2013.

Selena verdreef ook geruchten dat ze ruzie had met de geruchtmakende nieuwe vlam Sama Khadra van ex The Weeknd

Door de aanwezigheid van de tweeling en de aandacht van fashionista's, verdreef de hitmaker de geruchten dat ze ruzie had met Sama, die onlangs gefotografeerd was terwijl ze haar ex The Weeknd kuste.

Publicatie People Magazine was geboeid door Gomez' joggingbroekkleding, schreef een heel artikel over de broek en Selena's liefde voor het merk UGG waar ze ze van kocht. Auteur Claire Harmeyer prees de ster voor haar inspirerend andere avondlook en schreef: "Zoals Gomez ons zojuist heeft laten zien, zijn er geen regels."

Een avondje uit met vrienden is echter niet de enige keer dat Gomez comfort voorop stelt. De Disney-alumna verrukte fans door haar hakken te laten lopen bij de 28e Screen Actor Guild Awards (SAGS).

Gomez verheugde fans met weer een casual vertoning bij de SAG Awards

Na een boeiende show in een zwarte jurk tot op de grond met pofmouwen en een sierlijke uitsnede op de rode loper, is gemeld dat Selena's hiel brak. Niet afgeschrikt door de storing in de garderobe, ging Gomez vervolgens op blote voeten het podium op om een prijs uit te reiken.

Fans haastten zich naar Twitter om hun vreugde over haar nonchalance te delen. Een gebruiker schreef: "Selenena op blote voeten lopen voor een aantal van de grootste beroemdheden is eigenlijk het meest selena gomez-ding dat ze kon doen SAGAwards."

Nog een grapte: Wie loopt er op blote voeten bij een awardshow? Alleen Selena Gomez … ze ontving de prijs echt op blote voeten”.

De escapade maakte zelfs een toegewijde nacht "SelenaGomez blootsvoets is tot nu toe mijn favoriete onderdeel van de SAGAwards!"

Later verwees de ster naar haar zorgeloze verschijning op Instagram en schreef onder een aantal snapshots van haar outfit: Gisteravond was zo magisch. Ik kon mijn hakken niet aanhouden, maar het is me toch gelukt om een paar selfies te maken”.

Aanbevolen: