Lisa Rinna's throwback-video van Britney Spears zorgt voor een sterke FreeBritney-campagne

Inhoudsopgave:

Lisa Rinna's throwback-video van Britney Spears zorgt voor een sterke FreeBritney-campagne
Lisa Rinna's throwback-video van Britney Spears zorgt voor een sterke FreeBritney-campagne
Anonim

Het is zeker geen geheim dat Lisa Rinna dol is op dansen. Je kunt ze zien bewegen op het ritme van de muziek in verschillende van haar Instagram-berichten, en fans worden gek elke keer dat ze een danservaring met hen deelt.

Ze heeft zelfs enkele foto's van zichzelf gepost in een dansbodysuit met haar achterover gekamd haar, en ze heeft absoluut de lichaamsbouw en het uiterlijk om de persona van een professionele ballerina te dragen. Als ze de discoballenwagen van Miley Cyrus niet overneemt en ronddraait op de epische, extra grote discoballen, is ze te vinden in haar keuken thuis of in de privéruimte van haar slaapkamer. Ze verandert deze plotseling in openbare ruimtes terwijl ze een dansroutine begint en deze op haar sociale mediakanalen plaatst, waardoor haar keiharde buikspieren volledig worden weergegeven.

Deze keer heeft Rinna besloten om de originele artiest centraal te stellen, en ze plaatste een throwback Britney Spears Video. Baby One More Time werd in zijn oorspronkelijke vorm op de schop genomen, wat onmiddellijk een FreeBritney-reactie op gang bracht in de commentarensectie.

'Hit Me Baby One More Time'

Lisa Rinna gooit het terug naar 1998, een tijd die velen zouden beschouwen als 'de goede oude tijd' voor Britney Spears. Haar baanbrekende optreden van Baby One More Time verbrak records over de hele wereld en katapulteerde Spears met de snelheid van het licht naar een superster. Dit is misschien wel een van de gemakkelijkst herkenbare nummers die ze ooit heeft gemaakt, en het stond bovenaan de hitlijsten en bleef daar.

De video roept veel nostalgische herinneringen op bij fans overal, het is duidelijk een favoriet van Rinna en ze leek wat 'feel good vibes' te willen genereren toen ze het postte. Dit riep echter niet het dansfeest op dat ze misschien in gedachten had. In plaats daarvan wekte het een enorm aantal fans op die zich zorgen maken over de veiligheid van Britney Spears, en Rinna's commentaargedeelte werd al snel een sterke campagne voor FreeBritney.

FreeBritney

Fans verspilden geen tijd om Rinna's Instagram-pagina te overspoelen met bezorgde reacties over hoe Britney Spears wel wat hulp zou kunnen gebruiken om te ontsnappen aan haar gevangenschap. Velen geloven dat ze onder de controle staat van haar vader en vermeende vriend Sam Asghari. De meeste fans geloven dat haar Instagram-account daadwerkelijk door hen wordt beheerd en maken zich zorgen over de steeds griezeligere inhoud die soms Britney's onrustige onvermogen verbeeldt om zelfs maar stil te staan van nervositeit. Velen geloven dat ze gedrogeerd en gecontroleerd wordt en de bezorgdheid om haar veiligheid staat al enkele maanden op de voorgrond.

Rinna's post deed het vuur van de FreeBritney-campagne weer aanwakkeren en het commentaargedeelte barstte meteen los met fans die hopen dat ze op een dag weer vrij zal zijn. De woorden "FreeBritney" zijn geschreven door honderden mensen, toen een fan Rinna's erfenis verbond met de huidige staat van Britney door te schrijven "hier begonnen haar ouders haar in de steek te laten", verwijzend naar het feit dat het enorme succes van deze video al snel werd ontvangen met haar uiteindelijke ondergang.

Aanbevolen: