Schokkend gerucht suggereert Rihanna en A$AP Rocky splitsen nadat hij vals speelde

Inhoudsopgave:

Schokkend gerucht suggereert Rihanna en A$AP Rocky splitsen nadat hij vals speelde
Schokkend gerucht suggereert Rihanna en A$AP Rocky splitsen nadat hij vals speelde
Anonim

Rihanna is naar verluidt uit elkaar gegaan met A$AP Rocky nadat ze hem betrapte op vreemdgaan met schoenenontwerper Amina Muaddi, tenminste als we een gerucht op Twitter mogen geloven. De zwangere popster, die in de komende weken haar eerste kind met de rapper gaat bevallen, verliet naar verluidt een restaurant in Los Angeles in tranen na een ontmoeting met A$AP.

Er wordt volop gespeculeerd dat Rihanna A$AP Rocky betrapte op vreemdgaan met schoenenontwerper Amina Muaddi

Nieuws over de splitsing werd aangekondigd door Louis Pisano in een reeks tweets. De zelf-beschreven "over-insiderated social media liefhebber" beweerde dat het paar het had opgezegd na een jaar samen.

Als dat niet schokkend genoeg was, redeneerde de blogger dat het paar uit elkaar ging omdat A$AP ontrouw was, en RiRi betrapte hem op vreemdgaan met een ontwerper die de hitmaker eerder had ingeschakeld om schoenen te ontwerpen voor haar Fenty-drop van 2020.

“Rihanna & ASAP Rocky zijn uit elkaar. Rihanna maakte het uit met hem nadat ze hem betrapte op vreemdgaan met schoenenontwerper Amina Muaddi', tweette Louis donderdagavond. "Amina was verantwoordelijk voor het ontwerpen van Fenty's schoenenaanbod en Rihanna wordt vaak gezien in aangepaste schoenen van haar eigen label."

Hij vervolgde: “ASAP & Amina is echter niet nieuw, aangezien ze hem jaren geleden zag en ook met hem samenwerkte aan een collectie schoenen. Dingen hebben blijkbaar de fan geraakt bij Craigs in LA."

Rihanna en ASAP werden gespot tijdens het diner in LA, waar ze naar verluidt huilend vertrok

XXL ondersteunt ten minste één van de beweringen en zegt dat Rihanna en A$AP zijn gespot in een restaurant in LA samen met RiRi die naar verluidt snikkend aan tafel zou zijn gezien voordat ze vertrokken zonder A$AP!

De verbluffende beschuldigingen komen slechts enkele dagen nadat de hitmaker opende over haar relatie met A$AP in een interview met US Vogue, waar ze zegt dat de twee hecht werden tijdens de eerste lockdown.

"Hij werd in die tijd mijn familie. Ik kookte ons eten op deze kleine janky-grill die ik van Walmart kocht," onthulde ze. "Ik heb het ook nog steeds. Het werkt als een zaak van niemand. Ik hou van de eenvoudige dingen, maar ook de grote avonturen.”

Ironisch genoeg was het laatste bericht dat Amina op Instagram deelde een reeks kiekjes van Rihanna waarin ze de zwangerschapsstijl van de zangeres prees. Noch RiRi, A$AP, noch Amina heeft gereageerd op de geruchten.

Aanbevolen: