Dit is wat de oudste dochter van Howard Stern nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de oudste dochter van Howard Stern nu doet
Dit is wat de oudste dochter van Howard Stern nu doet
Anonim

Howard Stern heeft geweldig werk verricht door het privéleven van zijn drie dochters… nou ja… privé te houden. Er zijn heel weinig dingen waar ze niet over wil praten in zijn langlopende en veelgeprezen radioshow, maar het onderwerp van zijn kinderen is er zeker een van. Toch worden er af en toe stukjes informatie onthuld door de zelfverklaarde koning van alle media.

Hoewel Howard graag elk detail van zijn relatie met zijn tweede vrouw, Beth Stern (nee: Ostrosky), bespreekt, praat hij niet over zijn ex-vrouw, Alison Berns of hun scheiding. Hij doet in ieder geval zijn best om dat niet te doen. Toen hun huwelijk aanvankelijk eindigde, besprak hij in therapie gaan om zijn relatie met zichzelf en, belangrijker nog, met zijn drie dochters te redden. Het lijkt alsof hij precies dat heeft gedaan. Maar een deel daarvan heeft ertoe geleid dat het publiek heel weinig te weten komt over Ashley, Deborah en Emily. Maar zijn oudste dochter is meerdere keren in het nieuws gekomen en heeft heel wat over zichzelf en haar relatie met haar beroemde vader onthuld…

Wie is de oudste dochter van Howard Stern en wat doet ze?

Emily Stern is altijd artistiek en zeer spiritueel geweest. Al vroeg in haar leven kreeg ze de acteermicrobe te pakken en streefde ze een carrière in het theater na. Volgens een interview met The Jewish Journal vond Emily deze liefdes voor het eerst toen ze betrokken was bij een koor in een Reform-synagoge in Roslyn, New York, en bij een Joods zomerkamp dat ze bijwoonde. Er waren tijden dat Howard in de jaren negentig zelfs zijn jonge dochter liet zingen in zijn show.

Tijdens de middelbare school bleef Emily haar liefde voor acteren nastreven, iets wat haar beide ouders schijnbaar steunden. Ze ging zelfs naar NYU om haar studie voort te zetten. Dit viel echter samen met de scheiding van haar ouders (iets dat volgens haar "verpletterend" voor haar was) en was niet bevredigend voor haar. Desondanks studeerde ze af aan de gerenommeerde school. Kort daarna werd ze gecast in een off-Broadway-toneelstuk genaamd "Kabbalah" in het Joodse Theater van New York. Het stuk was een sociale satire over de obsessie van beroemdheden met de joodse mystieke praktijk van Kabbalah. Ze zou Madonna spelen, de hoofdrol, en zou naakt verschijnen aan het einde van de voorstelling.

Howard waarschuwde naar verluidt zijn dochter dat de pers een velddag met haar zou hebben, aangezien ze zonder kleren zou verschijnen. Ondanks de waarschuwingen ging Emily door met het spel. Maar ze vroeg de regisseur om haar niet uit te kiezen als de dochter van Howard Stern en ook geen foto's van haar vrij te geven waarop ze naakt of nauwelijks gekleed zou zijn bij het promoten ervan. Helaas is er een vreselijke vroege recensie uitgelekt en heeft de regisseur haar naar verluidt verraden en de beelden vrijgegeven voor het publiek. Dit zorgde ervoor dat Emily uit het stuk viel en Howard in de verdediging ging bij Larry King Live.

"[Emily] sloot een deal met een man en hij verraadde haar", zei Howard tegen Larry King tijdens zijn CNN-show in 2006. "In een kind dat haar eigen identiteit probeert te vinden, moet het zwaar zijn Ze heeft een vader die erg berucht is… En ik denk dat het moeilijk zou zijn om erachter te komen wie je bent in het leven en zo. En ik denk dat ze dat prachtig heeft gedaan."

Emily Stern werkt momenteel als rabbijn

In plaats van een acteercarrière na te streven, legde Emily haar liefde voor kunst in haar carrière als rabbijn. Ze heeft haar leven gewijd aan het bestuderen van de Hebreeuwse Bijbel en aan alle uitgebreide literatuur. Dit leerproces omvatte het bestuderen van de Torah in Nishmat en het worden van een rabbijnse student aan het Aleph Ordination Program.

"Ik had een verlangen, echt om een gemeenschap en een wereld te vinden die echt met me resoneerde", vertelde Emily Stern in 2015 aan de radioshow "Jew In The City"

Na haar problemen met de theaterproductie, ging Emily naar een Joodse Vernieuwing havdalah (het einde van Shabbat) ceremonie in een yogastudio en het veranderde haar leven."Ik liep mijn eerste havdalah-ceremonie binnen… en ik had nog nooit iets ritueels gezien en de manier waarop het zich op zo'n geaarde manier met de wereld verhield, vervolgde ze. "Het gaf me echt de kans om op een bepaalde manier met de materie om te gaan dat was authentiek voor mij."

Emily draagt bij aan de Joodse gemeenschap als rabbijn en Torahgeleerde in New York, maar ook door haar spirituele muziek, waarvan de meeste te vinden zijn op haar YouTube-kanaal.

Hoe is de relatie van Howard Stern met zijn dochter Emily?

Het lijdt geen twijfel dat de relatie van Howard Stern met zijn oudste dochter de meest gecompliceerde is. Ten eerste is Howard nooit iemand geweest voor religie en nu is zijn dochter erin opgegaan. Wat nog belangrijker is, Emily is heel open geweest over haar woede over de scheiding van haar ouders. Ze kwam ook naar buiten en bekritiseerde Howard dat hij aan het daten was (en uiteindelijk trouwde) met een vrouw die 17 jaar jonger was dan hij.

Bovendien vertelde Emily op beroemde wijze aan The New York Post dat haar vaders relatie met seks op zijn iconische radioshow haar ervan weerhield om met mannen te daten.

Emily Stern heeft geen gerapporteerde datinggeschiedenis en lijkt nog steeds vrijgezel te zijn, in tegenstelling tot haar jongere zussen die allebei een langdurige relatie hebben, de een getrouwd en de ander verloofd.

In de afgelopen jaren heeft ze die opmerkingen teruggedraaid, wat suggereert dat zij en haar vader een veel betere relatie hebben dan ooit. De twee hebben ook een gemeenschappelijke liefde voor fotografie en kunst, dus het is waarschijnlijk dat ze hier een band mee hebben. Maar in tegenstelling tot haar zussen, blijft Emily een heel ander leven leiden dan haar beroemde vader. Maar het lijkt de juiste voor haar te zijn.

Wat doen de kinderen van Howard Stern voor de kost?

Zoals hierboven vermeld, duikt Emily momenteel in de wereld van het jodendom en is ze rabbijn. De andere twee dochters van Howard hebben meer traditionele carrièrebeslissingen genomen. Howard's jongste, Emily, is momenteel 29 en verpleegkundige. Zijn middelste dochter, Deborah, is gepromoveerd in lezen, schrijven en literatuur en woont met haar man in Californië. Toen Deborah in 2016 met Colin Christy trouwde, liet ze haar oudere zus de bruiloft voorgaan, wat aangeeft dat ze achter Emily's carrièrebeslissingen staat.

Aanbevolen: