Dit is wat de jongste dochter van Howard Stern nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de jongste dochter van Howard Stern nu doet
Dit is wat de jongste dochter van Howard Stern nu doet
Anonim

Howard Stern besteedt heel weinig tijd aan het praten over zijn familie in zijn radioshow. Hoewel hij notoir open is geweest over haar persoonlijke leven, privégewoonten en interesses in zijn veelgeprezen show, is dit een onderwerp waar hij zelden op ingaat. Dit is, met de enorme uitzondering, van zijn tweede vrouw Beth. Beth voelt zich erg op haar gemak bij de schijnwerpers, wil het bewustzijn over haar liefdadigheidsinstellingen voor dieren verspreiden en komt graag op de show zelf. Maar Howard gaat niet in op zijn eerste vrouw, Alison Berns, of hun scheiding. Het belangrijkste is dat hij niet te veel weggeeft over zijn drie dochters.

Tijdens hun huwelijk (dat duurde van 1978 tot 2001), hadden Howard en Alison drie dochters, Emily, Deborah en Ashley. Ze waren allemaal als kinderen te zien in The Howard Stern Show, maar bleven sindsdien grotendeels uit de schijnwerpers. Toen ze ouder werden, hadden ze niets meer met de show te maken. Deels omdat Howard hen een normaal leven wilde geven en deels omdat zijn niet aflatende toewijding aan zijn werk iets te maken had met wat er met hem en hun moeder is gebeurd. Om de een of andere reden zijn Deborah en Emily de afgelopen jaren op de proppen gekomen. Maar hoe zit het met Ashley?

Ashley Sterns relatie met Howard lag ooit onder een microscoop

Ashley, de jongste dochter van Howard, werd ooit overal gespot met haar beroemde vader. In tegenstelling tot haar twee zussen, zou ze op verschillende functies bij Howard en haar stiefmoeder, Beth, rondhangen. Ze gaan samen naar basketbalwedstrijden, uit eten en zelfs naar chique feestjes. In zijn show vertelde Howard zelfs hoe hij Ashley en haar vriend ooit meenam naar een privé met sterren bezaaide functie. Toch zou hij het publiek zelden sappige details over haar leven geven.

Hoewel hetzelfde geldt voor Howards andere twee dochters, hebben ze om verschillende redenen de pers gehaald. Vooral Emily kwam in de problemen met een toneelstuk waar ze bij betrokken was, waarbij Howard moest ingrijpen en haar moest helpen. Dan was er natuurlijk haar vernietigende interview in The New York Post over hoe haar vader haar van mannen afzette. Gelukkig is de relatie tussen Howard en Emily in de loop der jaren enorm verbeterd en heeft hij zijn publiek verteld dat ze rabbijn is geworden. Hij heeft wat beroepsinformatie over Deborah gedeeld en ook positieve opmerkingen gemaakt over haar man. Maar hij heeft de afgelopen jaren heel weinig over Emily gezegd. Maar dat veranderde tijdens zijn show van 26 januari 2022.

Ashley Stern is nu 29 en wordt verpleegster

Howard raakte verrassend verstikt toen hij onthulde hoe oud zijn dochter werd in januari 2022.

"Het was maandag de verjaardag van mijn dochter. Ik had haar een gelukkige verjaardag moeten wensen in de uitzending. Maar ik ben niet zo'n type. Ik doe dat niet in de lucht. Maar het was heel emotioneel omdat mijn kleine [Ashley] 29 is geworden", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en zijn publiek.

"Ik kon dat niet geloven", gaf Robin toe.

"Ik werd helemaal emotioneel omdat het in een oogwenk lijkt… Ik herinner me dat we door Central Park liepen en ze mijn hand vasthield en het was gevaarlijk om in Manhattan te lopen met, je weet wel, met een klein kind. En ze zou mijn hand vasthouden, maar ze moest op haar tippy-tenen staan om mijn hand vast te houden, "zei Howard. "Het was zo schattig. En ze zou al deze honden in Central Park zien. En ze zou zeggen: 'Papa, ik wil een kleine witte pluizige hond.' En ik zei: "Je hebt al een hond. Je hebt Java. Je hebt Bianca." En ze zei: 'Ik wil een hond die ik kan vasthouden, want die zijn te groot.'"

Terwijl hij een wandeling door zijn geheugen maakte, verklaarde Howard dat hij niet kon geloven dat Ashley nu helemaal volwassen is. Ze is niet alleen 29, maar ze is ook verloofd en ongelooflijk bekwaam geworden in haar vakgebied… wat ongeveer zo ver verwijderd is van de entertainmentindustrie als je je maar kunt voorstellen.

"[Ashley's] is een fantastische verpleegkundige. Het gaat goed met haar", zei Howard. "Toen ik Ashley op 29-jarige leeftijd zag, had ik zoiets van 'Oy'. Weet je, als oudere Howard met jongere Howard kon praten, zou ik hem zeggen: 'Verspil geen minuut van je leven, want het gaat zo snel in een oogwenk '. Je beseft het niet als je jong bent."

Hoewel Howard toegaf dat hij het zat was om die lezingen van oude mensen te horen toen hij jong was, heeft het zien van Ashley een vrouw worden hem eraan herinnerd hoe kostbaar tijd eigenlijk is.

Aanbevolen: