Wie is de dochter van Matt LeBlanc, Marina Pearl, en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de dochter van Matt LeBlanc, Marina Pearl, en wat doet ze?
Wie is de dochter van Matt LeBlanc, Marina Pearl, en wat doet ze?
Anonim

Matt LeBlanc kwam voor het eerst op de voorgrond in 1994 toen hij de rol van Joey Tribbiani verwierf in de populaire Warner Bros.-serie, Friends.

Hoewel hij slechts $ 11 op zijn naam had staan voordat hij bij de cast kwam, is het duidelijk dat zijn tijd als Joey zijn vruchten afwierp, aangezien de acteur nu kan genieten van zijn indrukwekkende nettowaarde van $ 80 miljoen. Een persoon die toevallig een fan is van Friends is niemand minder dan de dochter van LeBlanc, Marina Pearl.

De ster verwelkomde Marina Pearl in 2004, slechts enkele weken voordat de succesvolle sitcom eindigde. Nu Matt de meest recente Friends-reünie viert, zijn er ook vieringen voor Marina, die binnenkort 18 wordt, waardoor fans zich afvragen wie Marina Pearl is.

Bijgewerkt op 23 juni 2021, door Michael Chaar: In 2004 verwelkomde Matt LeBlanc zijn dochter, Marina Pearl, met ex, Melissa McKnight. 17 jaar later vragen fans zich af wie de tiener is. Nou, aangezien Marina zich onopvallend heeft gehouden, zijn er niet al te veel details over haar studie. Ondanks dat ze een privéleven leidt, heeft Matt zich uitgesproken over Marina en onthulde dat ze een grote Friends-fan is, terwijl ze interesse heeft in paarden en papa's kleine meid is! Terwijl fans aannemen dat Marina volgend jaar naar de universiteit gaat, kan Matt zijn aandacht weer richten op acteren, waaronder zijn eigen show, Man With A Plan, tot de annulering in september 2020.

Wie is de dochter van Matt LeBlanc, Marina Pearl?

Als je het kon geloven, de laatste aflevering van Friends werd 17 jaar geleden uitgezonden; en de seriefinale was niet de enige mijlpaal in het leven van Matt LeBlanc in 2004!

Drie maanden voordat de finale werd uitgezonden, beviel LeBlanc's nu ex-vrouw, Melissa McKnight, van een dochter die ze Marina Pearl zouden noemen. Het toeval wilde dat LeBlanc zijn volgende rol in de sterren voor hem had geschreven; de acteur had nu de kans (en de tijd) om het vaderschap volledig te omarmen, aangezien de show ten einde liep.

Marina Pearl's eerste levensdagen waren een beetje zwaar. Zoals Matt LeBlanc vertelde, kreeg ze als baby epileptische aanvallen en kreeg ze al snel de diagnose corticale dysplasie. Gelukkig zou het kleinste lid van de LeBlanc-familie spoedig betere dagen tegemoet gaan, aangezien het probleem zichzelf snel zou oplossen en de LeBlancs wat rustiger zouden kunnen rusten.

Wat doet Marina Pearl?

Er is tegenwoordig niet veel bekend over Marina's persoonlijke leven; haar vader is al lang een pleitbezorger voor privacy in zijn persoonlijke leven, vooral in Marina's jongere jaren, dus het is geen verrassing dat de nu 17-jarige graag zoveel mogelijk uit de schijnwerpers blijft, zozeer dat haar Instagram-account is momenteel ingesteld op privé!

Hoewel haar studies geheim worden gehouden, heeft Matt de interesses van zijn dochter besproken. De jonge LeBlanc had een goed afgerond gevoel voor hobby's en passies. Als jong meisje hield Marina van een majestueus wezen: ze hield van paarden! Haar vader grapte in een interview met het tijdschrift People voor Marina's dertiende verjaardag dat hij ook "van" paarden houdt.

Een opmerkelijke verandering in Marina's belangen? Het lijkt erop dat ze niet meer geniet van het kijken naar Friends met haar vader.

Papa's kleine meid

Eén ding weten we wel over Marina: ze is nog steeds de oogappel van haar vader! Een tiener zijn heeft Marina er schijnbaar niet van weerhouden om te genieten van quality time met haar vader. Volgens Just Jared is de privé-maar trotse vader dol op zijn dochter. Hij deelde: "Tijd met haar doorbrengen is het beste wat ik ooit heb gedaan. We hebben een geweldige band en het is het beste in mijn leven."

Matt en Marina Pearl LaBlanc zijn een onderschat voorbeeld van een Hollywood-vader en -dochterduo die in staat zijn een hechte band te behouden en ook hun privacy goed in de gaten te houden. Misschien geeft dit het vader- en dochterduo de tijd om achterover te leunen en misschien te genieten van de meest recente Friends-reünie, waar Matt voor het eerst in jaren herenigd werd met zijn voormalige castleden!

Terwijl Matt zich voorbereidt op Marina's vertrek naar de universiteit, aangezien ze op die leeftijd is, kan de acteur zich concentreren op zijn carrière terwijl hij de hoofdrol op zich nam in de CBS-show, Man With A Plan, die helaas laatst werd geannuleerd Herfst.

Aanbevolen: