Taylor Zakhar Perez houdt vol dat Joey King in zijn datinggeschiedenis niet voorkomt, maar liegt hij?

Inhoudsopgave:

Taylor Zakhar Perez houdt vol dat Joey King in zijn datinggeschiedenis niet voorkomt, maar liegt hij?
Taylor Zakhar Perez houdt vol dat Joey King in zijn datinggeschiedenis niet voorkomt, maar liegt hij?
Anonim

Taylor Zakhar Perez, die momenteel 30 jaar oud is, kreeg een vroege start met optreden in regionale musicals toen hij opgroeide in Noordwest-Indiana en verhuisde uiteindelijk naar Los Angeles om te acteren. Volgens sommige rapporten was hij ook een competitieve zwemmer op de middelbare school, en fans geloven dat het helemaal waar is, want hij is in goede vorm. Interessant genoeg had Perez geen idee hoe groot The Kissing Booth was toen hij in januari 2019 auditie deed voor de rol. Het was eigenlijk zijn eerste auditie van het jaar.

In The Kissing Booth 2 wordt Elle verliefd op haar nieuwe klasgenoot Marco, en fans kunnen het haar niet kwalijk nemen. Velen hebben nog niet besloten of ze Team Marco of Team Noah zijn. Meer weten over de knappe acteur die The Kissing Booth 2 Marco tot leven brengt? Zoek niet verder. Taylor Zakhar Perez werd van de ene op de andere dag beroemd met zijn rol in Netflix' vervolg op de eerste succesvolle romantische komedie. Zijn Instagram-volgers schoten omhoog naar meer dan een miljoen nadat de film was uitgebracht. Hier is alles over het liefdesleven van Taylor Zakhar Perez.

Wat er echt is gebeurd tussen Taylor Zakhar Perez en Joey King

Zoals het bekend is, ging Joey beroemd om met haar mede-co-ster Jacob Elordi, maar ze gingen in november 2018 uit elkaar. Nu heeft Jacob een relatie met Olivia Jade. Ondertussen is Joey King verloofd met vriend Steven Piet, een producer/regisseur van Joey's Hulu Limited-serie The Act uit 2019.

Joey King en Taylor Zakhar Perez zorgden voor romantiekgeruchten na een reeks flirterige berichten. Het begon toen ze samen schattige foto's begonnen te delen op sociale media, maar het waren de bijschriften die echt fans kregen. Zo deelde de actrice na de première van The Kissing Booth 2 een foto op haar Instagram-verhaal met haar armen om Taylor geslagen met het bijschrift werd getest zodat we vandaag konden knuffelen. In een ander verhaal noemde ze hem haar 'favoriete weirdo'. Maar dat was nog maar het topje van de ijsberg.

Het duo deelde ook een flirterige TikTok met fans waar King haar make-up aan het doen was, en Perez stond shirtloos op de achtergrond. De actrice complimenteerde het strakke lichaam van Perez in de video en zei: "Ik zei dat zijn buikspieren als ijsblokjesbakjes zijn. De andere die ik zei was: 'is je naam koekjes en room omdat je mijn favoriete smaak bent'?" Veel fans dachten dat Elle Marco niet koos in de film, maar misschien koos King voor Perez.

Taylor Zakhar Perez's waarheid over Joey King

Voor Joey's 21e verjaardag deelde Taylor een foto van hen twee en schreef: "Eerlijk gezegd zou ik de hele dag over deze vrouw kunnen schrijven. Zij is de reden dat ik lid werd van de KB2-familie, ze verwelkomde me met open armen en liefde, ze steunde me, ze duwde me, ze maakte me aan het lachen (zoals in mijn broek plassen van het lachen en mijn ondergoed moest controleren), ze inspireerde me om een betere acteur te worden, ze deelde haar familie met me, DE LIJST GAAT DOOR. Voor altijd dankbaar voor jou.' Joey schreef: 'Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou van je, T."

Hij plaatste ook een schattige video van de twee die een TikTok-emoji-uitdaging doen. Het escaleerde naar een nieuw niveau toen fans vermoedden dat Joey en Taylor samen een uitstapje maakten voor Joey's verjaardagsweekend. Ze waren ook met een paar van hun andere vrienden, maar fans konden er niet over uit hoe schattig Joey en Taylor op deze reis waren. De acteur ontkende echter alle romantiekgeruchten tussen hem en zijn tegenspeler. "Joey King en ik zijn niet aan het daten", zei Taylor tijdens een interview met GQ. Toen voegde hij eraan toe: "Ik hou zielsveel van haar, maar nee, we gaan niet uit. We gaan misschien samen op reis, maar nee."

Taylor Zakhar Perez's kijk op romantiek en de beste kusjes op het scherm

Tijdens het chatten met MTV News deelde Taylor zijn favoriete kusjes op het scherm. Een daarvan is de omgekeerde kus van Spider-Man, en een van de andere zal waarschijnlijk sommige fans verrassen. Het kwam uit een Harry Potter-film. Meer specifiek, de scène waarin Ron en Hermelien elkaar kussen in Harry Potter en de Geheime Kamer. De acteur zei: "Ik hou van sterke vrouwen, en ik hou gewoon van Hermelien."

Perez denkt dat de aanloop een geweldige gedenkwaardige kus op het scherm is. In het geval van Ron en Hermione, "wacht je daarom zeven seizoenen om het te zien gebeuren", legt hij uit. Over zijn liefdesleven zei de acteur tegen Glamour: "Ik ben een groot voorstander van daten met vrienden of mensen met wie je een hart tot hart hebt gehad voordat je intiem werd. Emotionele intimiteit is veel belangrijker voor mij dan seksuele intimiteit."

Over zijn ideale date zegt Taylor dat hij van iemand houdt die van avontuur houdt en niet te kronkelig is, zoals wanneer hij op een kampeertrip wil gaan zonder elektriciteit of water. En wat is zijn idee van een romantische date? De Minx-ster houdt van dag- of weekendtrips, wandelen op het strand of samen iets nieuws leren. Wat zijn huidige liefdesleven betreft, lijkt Taylor vrijgezel te zijn.

Aanbevolen: