Taylor Zakhar Perez en Joey King konden niet stoppen fans te overtuigen met wie ze een date hadden

Inhoudsopgave:

Taylor Zakhar Perez en Joey King konden niet stoppen fans te overtuigen met wie ze een date hadden
Taylor Zakhar Perez en Joey King konden niet stoppen fans te overtuigen met wie ze een date hadden
Anonim

The Kissing Booth-sterren Joey King en Taylor Zakhar Perez werden aan elkaar gelinkt nadat ze de tweede film in de franchise hadden opgenomen. Hoewel geen van de twee een relatie bevestigde, geloven veel fans dat de twee op een gegeven moment meer waren dan alleen maar goede vrienden.

Vandaag bekijken we hoe de relatie tussen Joey en Taylor was. Joey King is sinds februari 2022 verloofd met producer/regisseur Steven Piet, maar ging ze eigenlijk met Taylor uit vóór Steven? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Wanneer zijn Taylor Zakhar Perez en Joey King close geworden?

De twee acteurs ontmoetten elkaar in augustus 2019 op de set van The Kissing Booth 2 en de film werd opgenomen in Zuid-Afrika. Terwijl ze daar waren, brachten Taylor en Joey veel tijd samen door buiten het werk om. "We klikten gewoon een beetje", onthulde Taylor. "Toen we in Zuid-Afrika waren, hebben we samen gegeten. Ik kookte voor haar, zij kookte voor mij. We werden gewoon een soort van beste vrienden."

7 Taylor Zakhar Perez zorgde ervoor dat Joey King zich op zijn gemak voelde

Zoals fans weten, had Joey King tussen 2018 en 2017 een relatie met haar The Kissing Booth co-ster Jacob Elordi, maar tegen de tijd dat het tweede deel in de trilogie werd gemaakt, gingen de twee acteurs uit elkaar. Op de set zijn met een ex is zeker niet gemakkelijk, maar gelukkig zorgde Taylor Zakhar Perez ervoor dat de actrice zich meer op haar gemak voelde.

"Ik weet zeker dat het vreemd was voor haar om weer in een productie te gaan met iemand met wie ze uitging", zei de acteur. "En dus ik ben deze nieuwe castmate en Joel [Courtney] daar en Meganne [Young], we pasten gewoon allemaal heel goed bij elkaar."

6 Joey King maakte een geweldige eerste indruk op Taylor Zakhar Perez

Zodra Taylor Joey zag, wist hij meteen dat de twee met elkaar zouden opschieten. "Joey kwam binnen, ze droeg een blauwe overall, ze had heel kort haar en een madeliefje in haar haar", onthulde Taylor op de Chicks in the Office-podcast. "Ze kwam binnen en ze was als een zonnestraal. Ze was zo lief en zo ondersteunend. Ik heb nog nooit een scheikunde gelezen zoals die van haar. Ze is gewoon zo getalenteerd en geeft je alles wat ze heeft en leunt erin. Zelfs als ze dat niet doet Ik ken haar tekst niet, ze is energetisch met je verbonden. Als ze iets zegt, geloof je het."

5 Taylor Zakhar Perez en Joey King brachten samen quarantaine door

Nadat ze de film hadden afgerond, bleven de twee acteurs dicht bij elkaar omdat ze dicht bij elkaar woonden. "Toen we terugkwamen in Los Angeles, bleven we gewoon rondhangen", onthulde Taylor. "We wonen heel dicht bij elkaar. En toen sloeg de quarantaine toe, en we hadden in die tijd gewoon iemand nodig om te vertrouwen, zoals:" Oké, ik weet dat je niet uitgaat. Ik weet met wie je omgaat.' Dus we zijn gewoon heel close geworden."

4 Taylor Zakhar Perez gutste over Joey King op haar verjaardag

Op Joey's verjaardag deelde Taylor een oprecht bericht op zijn Instagram, en fans begonnen al snel te geloven dat de twee meer zouden kunnen zijn dan alleen vrienden.

Taylor schreef: "Fijne Friggen Verjaardag [Joey King] Eerlijk gezegd zou ik de hele dag over deze vrouw kunnen schrijven. Zij is de reden dat ik lid ben geworden van de KB2-familie, ze verwelkomde me met open armen en liefde, ze steunde me, ze duwde me, ze maakte me aan het lachen (zoals in mijn broek plassen van het lachen en mijn ondergoed moest controleren), ze inspireerde me om een betere acteur te worden, ze deelde haar familie met me, DE LIJST GAAT DOOR. Dankbaar voor jou voor altijd." Joey King bedankte haar costar door te schrijven: "Kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Ik hou van je T."

3 Zou Taylor Zakhar Perez met Joey King willen daten?

Beide acteurs weten zeker dat fans vermoeden dat ze aan het daten zijn, en Taylor heeft zelfs onthuld dat hij de speculatie niet erg vindt."Ik zou haar de hele tijd zien omdat we vijf minuten van elkaar vandaan woonden, toeval. We weten wat onze relatie is, we houden heel veel van elkaar", zei de acteur. “Het was interessant hoe iedereen er iets van probeert te maken, maar het is prima. Het is alsof, hey, ik zou graag met Joey King uitgaan. Zoals, ze is dope."

2 Taylor Zakhar Perez bewondert Joey King

Het lijkt er zeker op dat Taylor niet kan stoppen met over Joey te stromen. De acteur gaf zelfs toe dat hij tegen haar opkijkt. "Toen we [in Zuid-Afrika] aan het filmen waren, kwamen er voortdurend mensen naar haar toe, en ze was alleen maar aardig. Ik had zoiets van: 'Dat moet ik ook doen'", zei Taylor. "Ik heb naar andere acteurs gekeken en hoe ze met elkaar omgaan, en ik word er gek van."

1 Hebben Taylor Zakhar Perez en Joey King eigenlijk een date gehad?

De twee acteurs lijken ongelooflijk close, maar geen van beiden heeft ooit een relatie bevestigd. Taylor gaf zelfs toe dat zelfs hun vrienden denken dat er iets tussen de twee aan de hand is.

"We gingen dit weekend weg voor de verjaardagen van een paar vrienden, en haar verjaardag en iedereen was er een beetje bang voor. Ik zal zeggen dat we niet aan het daten zijn, " onthulde Taylor.

Aanbevolen: