Star Wars' Mark Hamill bekent dat hij Luke niet meer zal spelen maar houdt van The Mandalorian

Inhoudsopgave:

Star Wars' Mark Hamill bekent dat hij Luke niet meer zal spelen maar houdt van The Mandalorian
Star Wars' Mark Hamill bekent dat hij Luke niet meer zal spelen maar houdt van The Mandalorian
Anonim

Afscheid nemen van een tijdperk kan op verschillende manieren bitterzoet zijn. Het markeert enerzijds het einde van een tijdperk, maar het markeert ook de viering van het zeer langdurige succes van een project. Bovendien kan een einde van een tijdperk worden gemarkeerd om verder te laten zien hoe het afscheid van een tijdperk voor het grootste deel bitterzoet kan zijn, althans dat dachten ze grotendeels.

In het geval van Star Wars heeft The Skywalker Saga dit specifiek gemarkeerd met de release van de 9e Star Wars-film, The Rise of Skywalker (2019), althans dat dachten ze. Het einde van de Skywalker Saga was om vele redenen meestal emotioneel, maar een van de meest trieste delen ervan is dat het het einde van de lijn betekende voor in feite verschillende ervaren Star Wars-acteurs op een over het algemeen grote manier. Dit omvat Mark Hamill, die letterlijk terugkeerde om met name Luke Skywalker te spelen voor de vervolgtrilogie (2015-2019), die eigenlijk verder liet zien hoe het einde van de Skywalker Saga letterlijk emotioneel was om bijzonder veel redenen, maar een van de meest trieste delen ervan specifiek is dat het op een belangrijke manier het einde van de lijn betekende voor een aantal ervaren Star Wars-acteurs.

SkywalkerNaam
SkywalkerNaam

via twitter.com

Skywalker is OVER

Na The Rise of Skywalker (2019) heeft de acteur letterlijk heel duidelijk gemaakt dat hij zijn lichtzwaard eigenlijk voorgoed heeft opgeborgen en nu heeft hij zijn punt over het algemeen nog verder verstevigd, althans dat dachten ze een beetje. Vooral Skywalker is voorbij De behandeling van Skywalker als personage in de vervolgtrilogie (2015 - 2019) liet een over het algemeen zure smaak achter in de mond van veel fans, zelfs voor Hamill zelf, aangezien het personage letterlijk een schokkende mooie weergave had in The Last Jedi (2017) voordat hij uiteindelijk zijn ondergang ontmoette, specifiek gevolgd door een zeer korte cameo die op een subtiele manier in een "go get 'em"-achtige verschijning was in The Rise of Skywalker (2019).

Afbeelding
Afbeelding

via retrozap.com

De behandeling van Luke in de trilogie zal voor altijd een punt van discussie zijn onder de fans, wat in wezen laat zien dat afscheid nemen van een tijdperk in alle opzichten bitterzoet kan zijn, wat over het algemeen vrij belangrijk op zich is. Iedereen kan het echter absoluut voor alle doeleinden eens zijn; Mark Hamill opnieuw Luke Skywalker zien spelen was een traktatie, ongeacht de context waarin het personage in feite betrokken was bij de vervolgtrilogie.

Luke Skywalker zoals hij in Star Wars verschijnt
Luke Skywalker zoals hij in Star Wars verschijnt

via rollingstone.com

Pas half mei, toen Hamill grotendeels met Entertainment Weekly sprak, waar hij voorstelde, kan hij zich niet voorstellen ooit op een bijzonder grote manier terug te keren naar de melkweg ver, ver weg.

Keizer Palpatine troonzaal
Keizer Palpatine troonzaal

via starwars.com

Dus hoewel Hamill zei dat hij eigenlijk helemaal klaar was met het spelen van Skywalker, had hij in alle opzichten een positieve opmerking over de Disney+ (Disney Plus) wereld van Star Wars-hitseries, The Mandalorian. De manier waarop de Skywalker-saga met Skywalker omging als personage in de vervolgtrilogie (2015 - 2019) liet een zure smaak achter in de mond van veel fans, zelfs voor Hamill zelf, aangezien het personage specifiek een schokkende weergave had in The Last Jedi (2017). Dit was voordat The Character uiteindelijk grotendeels stierf, gevolgd door een bijzonder korte cameo in een "go get 'em"-achtige verschijning in The Rise of Skywalker (2019).

Star Wars Luke Skywalker
Star Wars Luke Skywalker

via activa1

Een positieve opmerking over Disney+ van Mark Hamill

Hamill suggereerde verder dat de tv-serie Mandalorian in een uitstekende positie verkeerde om entertainment van hoge kwaliteit te leveren aan de Star Wars-fans, wat voor soort shows het einde van de Skywalker Saga over het algemeen emotioneel was voor heel veel van redenen, maar een van de meest trieste aspecten ervan is dat het het einde van de lijn betekende voor echt verschillende ervaren Star Wars-acteurs, wat met name behoorlijk belangrijk is.

Afbeelding
Afbeelding

Hamill suggereert verder dat de Mandalorian de beste opzet heeft die de vervolgtrilogie niet had. Het beste aan een SAGA is het vieren van de afsluiting/einde van een tijdperk en de mogelijkheid om na te denken en herinneringen op te halen. Natuurlijk zijn er tegenslagen, maar het belangrijkste is om je te concentreren op het positieve en vooruit te gaan. StarWars lijkt precies dit te zijn met het einde van de Skywalker SAGA en de weg vrijmakend voor hun Disney+ The Mandalorian.

Aanbevolen: