Dit was volgens Reddit de slechtste 'SNL'-artiest ooit

Inhoudsopgave:

Dit was volgens Reddit de slechtste 'SNL'-artiest ooit
Dit was volgens Reddit de slechtste 'SNL'-artiest ooit
Anonim

Saturday Night Live heeft behoorlijk wat slechte optredens en hilarische momenten gekend, van het gedenkwaardige moment waarop Ashley Simpson werd betrapt wegens lipsynchronisatie tot het zien van leden van een all-star cast die regelmatig karakter breken, zoals Jimmy Fallon, die soms niet eens probeert zijn lach in te houden.

Het is soms onmogelijk om 'SNL' een strak gezicht te houden, wat deel uitmaakt van de charme van 'SNL' - maar het is niet altijd vermakelijk. Neem dit muzikale optreden, dat zwaar werd bekritiseerd door critici en enkele 'SNL'-fans.

Was dit de slechtste 'SNL'-artiest ooit?

In 2012 struikelde Daniel Radcliff over zijn woorden toen hij de beeldschone Lana Del Rey introduceerde om haar lied 'Video Games' live te zingen. Dingen zijn nooit perfect als het gaat om live-entertainment, en fans verwachten nooit perfectie als het gaat om 'SNL', maar ze verwachten vermaakt te worden, goed te lachen en een geweldige tijd te hebben. Maar voor veel fans was het optreden van Lana Del Rey onaangenaam.

Op Reddit is er discussie geweest over wie de slechtste 'SNL'-artiest was, en nogal wat fans hebben gewezen op Lana Del Rey, terwijl ze een andere artiest verdedigden voor het runnen van de slechtste 'SNL'-artiest, Iggy Azalea.

Het gesprek begon toen een Redditor vroeg: was de SNL-uitvoering van Iggy Azalea de slechtste in de geschiedenis van de show?

"Zou daarboven kunnen zijn", zei een Redditor, verwijzend naar Iggy Azalea's 'SNL'-uitvoering. "Ik dacht dat Lana del Rey erger was."

"Ik dacht dat Lana del Rey veel erger was", zei een andere Redditor, "maar Iggy had een soortgelijk 'hoe ben ik hier gekomen'-gedrag."

"Lana del Rey was zo slecht in SNL dat ik dacht dat haar carrière voorbij was", merkte een andere Redditor op. "Ik was geschokt toen ze een paar maanden later echt van de grond kwam."

Lana Del Rey-fans hebben haar 'SNL'-optreden verdedigd

Kort nadat Lana Del Rey optrad, bekritiseerden critici het vermogen van de zanger om live te zingen, maar de fans van Lana Del Rey hadden er niets mee.

Fans gingen naar YouTube om hun mening te delen over het 'SNL'-optreden van Lana Del Rey.

"Ik ben een getrainde zangeres en ik kan zien dat ze gewoon nerveus is. ", merkte een fan op in 2020. "Ze heeft nu veel meer vertrouwen in haar live zang en ik zou haar graag terug zien komen en blowen iedereen weg!"

"LANA MOET TERUGKOMEN VOOR EEN VERKOOPPRESTATIES!" drong een andere fan aan.

"Eerlijk gezegd is het niet eens zo erg als iedereen het leek te maken," merkte een andere fan op.

"Er is niets mis met dit optreden… Het is een moeilijk nummer om te zingen en ze was dapper genoeg om af te wijken van de studioversie", merkte een andere fan op.

Wat vond Lana Rey van haar 'SNL'-optreden?

NBC News-presentator Brian Williams noemde het optreden van Lana Del Rey "een van de slechtste uitjes in de geschiedenis van 'SNL'." Maar tijdens een interview voor Rolling Stone sprak Lana Del Rey met Elton John en reflecteerde tijdens het interview op haar optreden. Dus, wat had ze erover te zeggen?

Tijdens een "Musicians on Musicians"-interview met Elton John zei Lana Del Rey dat ze niet gelooft dat het een verschrikkelijk optreden was.

“Je kwam door dat vreselijke ding in die Saturday Night Live. Dat was zo verontrustend voor iemand als ik om iemand zo gekruisigd te zien, 'zei Elton John. "Ik heb het gezien, en het was niet zo erg!"

“Het was niet verschrikkelijk”, antwoordde Lana Del Rey. Ze zei ook dat dit een optreden was waar ze helemaal niet zenuwachtig voor was.

“Er is kritiek op alles wat ik doe. Het is niets nieuws', zei Lana ook al in een eerder interview. Het lijkt erop dat ze vindt dat ze de kritiek niet verdient, en dat de harde dingen die over haar werden gezegd, vrij gemakkelijk voor haar waren om te negeren.

Lana Del Rey is eraan gewend dat er iets gebeurt en maakte tijdens haar carrière deel uit van een aantal controverses en annuleringen, waaronder het feit dat ze werd geannuleerd door fans voor een Instagram-bericht.

De post zei: "Nu Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani en Nicki Minaj en Beyoncé nummer één zijn geworden met liedjes over sexy zijn, geen kleren dragen, neuken, vreemdgaan, enz., kan ik alsjeblieft weer gaan zingen over belichaamd zijn, je mooi voelen door verliefd te zijn, zelfs als de relatie niet perfect is, [zonder] te zeggen dat ik misbruik verheerlijk?"

Nadat Lana collega-artiesten onder de bus had gegooid, namen fans haar ongevraagde brief niet lichtvaardig op naar de mainstream.

Lana's teksten zijn in het verleden ook bekritiseerd, maar het heeft haar er niet van weerhouden miljoenen singles te verkopen en verschillende prijzen te winnen, evenals haar album 'Blue Banisters' dat door critici werd geprezen als een uitdagend en delicaat terugkeren.

Aanbevolen: