Drake gleed ooit in de DM's van deze beroemde YouTuber

Inhoudsopgave:

Drake gleed ooit in de DM's van deze beroemde YouTuber
Drake gleed ooit in de DM's van deze beroemde YouTuber
Anonim

Drake is vrij privé met zijn persoonlijke leven. Zijn naam wordt gekoppeld aan veel spraakmakende vrouwen, maar waarnemingen met iedereen die hij ziet, zijn een zeldzaamheid. Het gerucht gaat dat zijn datinggeschiedenis grote namen als Rihanna, Kylie Jenner, Bella Hadid en andere beroemde dames omvat. En met zijn zesde studioalbum dat uit is, krijgt Drake alle aandacht.

Elke vermelding van zijn datingleven op zijn Instagram is nooit minder dan een schok voor zijn fans. Toen de Certified Lover Boy nogal publiekelijk een YouTube-beroemdheid van over de vijver vroeg op een date op zijn Instagram, was dat verrassend voor zijn fans.

Drake vroeg Amelia voor het eerst mee op Instagram

Voor iemand als Drake was deze beproeving om uit te vragen een nogal openbare aangelegenheid, zoals op Instagram, maar niet precies via DM's.

Beroemde UK Youtuber Amelia Dimoldenberg staat bekend om haar populaire serie Chicken Shop Date. Ze nodigt favoriete rappers en artiesten uit om ze te trakteren op kip en haar onhandige gevoel voor humor en een sarcastisch gesprek te voeren.

Hierdoor vroeg Drake haar op een date in reacties onder een van zijn Instagram-berichten.

Aangezien de populariteit van haar show hoog is en het de conventionele interviews met beroemdheden een opwindende draai geeft, is het erg vermakelijk voor fans om hun favoriete artiesten te zien in deze ongemakkelijke positie van een date-interview-hybride waar de presentator hoog staat op satire om naar te kijken.

Ze heeft al verschillende artiesten laten zien, waaronder Jack Harlow, Ed Sheeran, KSI, Jade Thirlwall en meer. De show omvat ook gesprekken over hiphop, rap en muzikale creativiteit. Dus Drake wist er natuurlijk van en, zoals duidelijk is, wilde hij in de show verschijnen.

Drake gleed in de DM's van YouTube-persoonlijkheid Amelia

Afzien van een date, gesprekken via opmerkingen zijn niet precies gepast, of genoeg, en Drake is nogal een heer als het op deze dingen aankomt. Dus Amelia onthulde wat er nog meer was gebeurd.

Ze zei dat Drake vóór de pandemie haar DM's had ingestuurd om te vragen of hij in de show mocht verschijnen.

Ze vertelde The Metro: "Ik probeer Drake al zo lang in de show te krijgen, en het is als een lopende grap dat ik hem de hele tijd in de afleveringen ter sprake breng." Het was voor haar behoorlijk ongeloofwaardig toen Drake zelf het initiatief nam en interesse toonde.

"Op mijn verjaardagsfeestje net voor de pandemie, zat ik op mijn telefoon terwijl ik veel Happy Birthday-berichten kreeg, en toen zag ik in de DM's de naam Champagne Papi. En ik dacht dat het zo was nep omdat er heel veel accounts zijn zoals 'champagnepapi_1' die commentaar geven op mijn spullen, waardoor mijn hart elke keer een slag overslaat totdat ik besef dat het nep is."

"Dus ik klik op de DM en er staat gewoon: "Chicken Shop Date in Harrods?" Dus ik word gek en ik ben net Harrods? Wat dan ook, we kunnen het laten werken!"

"Ik antwoordde net met: 'Laat me mijn schema controleren', gewoon om hem scherp te houden!"

Amelia voegde toe: “Het was gewoon ongelooflijk. Het was gewoon verbijsterend voor mij, mijn mond was gewoon de hele tijd open. Toen hadden we een heen en weer waar we de datum organiseerden voor wanneer hij zou komen naar Londen."

Ik had zoiets van: 'Laat me met je PA praten om het te organiseren', en hij zei: 'Nee, nee, ik doe dit soort dingen zelf.'

"Hij reageerde zo snel, het was ongelooflijk, sneller dan mijn vrienden die op berichten reageerden."

Drake en Amelia hebben hun date nooit gekregen

De datum was gepland en volledig georganiseerd met de bemanning, de winkel en de beveiliging. Gezien de opbouw, zou het degene zijn geweest die het internet had gebroken.

Maar helaas kon de datum niet plaatsvinden vanwege de pandemie, omdat Drake onder die omstandigheden niet naar Londen kon reizen.

Amelia baalde er niet zo van en zei: "Het is het verhaal van mijn leven, maar het is gewoon geweldig dat hij zelfs de afleveringen heeft gezien. Om eerlijk te zijn, toen ik ontdekte dat hij niet meer kon komen, was ik niet zo teleurgesteld omdat ik in mijn hoofd dacht dat het altijd te mooi was om waar te zijn."

De Drake Chicken Shop Date wordt lang verwacht onder fans. En ongetwijfeld zou het meer views hebben gekregen dan het gebruikelijke cijfer dat de show krijgt, wat veel is. De meest bekeken Chicken Shop Date heeft meer dan 15 miljoen views. Dus degene met Drake die niet doorging liet de fans teleurgesteld achter.

Buiten het medeweten van de meesten, geniet de rapper enorme populariteit in het VK. Het is dan ook niet vreemd dat hij betrokken raakt bij een show met een enorme aantrekkingskracht, vooral in de UK. Maar het is een leuke interactie en kwalificeert tegelijkertijd als een subtiele marketingbeweging.

Amelia is echter nog steeds hoopvol dat zodra Drake's schema en de regering het toelaten, en hij terugkomt in het VK, ze een date zullen regelen, waarbij ze zegt dat de rapper super 'gekoeld' was om naar een echte kippenwinkel te gaan voor de aflevering.

Het idee blijft hangen na de pandemie, en er is nog geen sprake van dat het gebeurt te midden van fans die wachten om de superkoele Drake en de onhandig sarcastische Amelia in dezelfde kamer te zien.

Amelia is aan het daten met de Britse sterrapper Aitch, terwijl Drake's laatste vlam naar verluidt rond juni 2021 was. Hij was voor het laatst gekoppeld aan de moeder van de NFL-speler Amari Bailey, Johanna Leia.

Aanbevolen: