Bob Dylan gleed met een doel in de DM's van Post Malone

Inhoudsopgave:

Bob Dylan gleed met een doel in de DM's van Post Malone
Bob Dylan gleed met een doel in de DM's van Post Malone
Anonim

Post Malone heeft met talloze artiesten samengewerkt, maar misschien krijgt hij de kans om samen te werken met een van 's werelds meest iconische singer-songwriters, Bob Dylan. Post Malone plaagde een mogelijke samenwerking toen hij onthulde dat de muzikant zijn hand uitstak op sociale media.

Tijdens een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon vertelde Post Malone over de begindagen van zijn carrière voordat hij beroemd werd. De zanger begon met het uploaden van covers op YouTube, waaronder beroemde hits die oorspronkelijk van Bob Dylan waren.

"Mijn oorspronkelijke plan was, toch - ik denk dat ik 16 was, zoiets, maar ik had zoiets van, 'ik ga een aantal covers doen, en we gaan zien of iemand ze leuk vindt,'" hij legde uit."Weet je, we hebben wat Bob Dylan gedaan, en ik denk dat dat het zowat is, maar ik heb er een aantal opgenomen die ik nooit heb geüpload."

De enige video die nog steeds openbaar is op het oude YouTube-kanaal van Post Malone is een cover die hij in 2013 deed van Bobs single 'Don't Think Twice It's Alright' uit 1963.

Bob Dylan reikte naar Malone als eerste

Maar Post Malone zegt dat de cirkel rond is - hij is van het coveren van Bob Dylan naar het voeren van gesprekken met de legendarische artiest.

Hoewel hij onder druk werd gezet om te delen waar hij met Bob over had gesproken, weigerde Post Malone meer details te geven. Maar hij zei wel dat de zanger 'ongelooflijk' is. "Gewoon opgroeien en naar muziek luisteren, en elke muziek, en hij is altijd een stem in mijn hoofd geweest", zei de 'Better Now'-hitmaker. "Altijd de muziek gewaardeerd en de songwriting gewaardeerd."

Post Malone's interview met Jimmy Fallon was een promotieoptreden voor zijn nieuwe album Twelve Carat Toothache, dat op 3 juni uitkomt.

Verwijzend naar de laatste drie jaar waarin hij geen muziek uitbracht, gaf Post Malone toe dat hij het gevoel had dat hij zijn 'drive' kwijt was. "Voor de langste tijd verloor ik mijn passie voor het maken van muziek", legde hij uit. Hij zei echter dat hij een "moment had dat brak" en inspireerde hem om zijn nieuwste album te maken.

Maar de release van zijn nieuwe album is niet het enige opwindende dat op stapel staat voor Post Malone. Eerder deze maand onthulde de zanger dat hij zijn eerste kind verwacht met zijn vriendin, wiens naam niet aan het publiek is vrijgegeven.

Aanbevolen: