The Bachelor': Daria Rose als eerste geëlimineerd ondanks het besteden van $ 4000 aan kleerkast

Inhoudsopgave:

The Bachelor': Daria Rose als eerste geëlimineerd ondanks het besteden van $ 4000 aan kleerkast
The Bachelor': Daria Rose als eerste geëlimineerd ondanks het besteden van $ 4000 aan kleerkast
Anonim

24-jarige Daria Rose heeft op haar TikTok-kanaal onthuld dat ze meer dan $ 4.000 heeft uitgegeven om in seizoen 26 van The Bachelor te verschijnen, alleen om als eerste naar huis te gaan!

Op een reis naar het vinden van romantiek, bevond Rose zich tussen een groep vrouwen die op zoek waren naar een dosis liefde met Clayton Echard. De vrijgezel, die ook als deelnemer verscheen in seizoen 18 van The Bachelorette, stuurde de Yale-student rechten de eerste avond inpakken, ondanks haar pogingen om de rol aan te kleden.

Daria Rose onthult haar nooit gedragen kledingkast op Tik Tok

In een TikTok-video brak de derdejaars rechtenstudent haar garderobe van $ 4.400 in stukken en liet ze de stukken zien die ze nooit op de show mocht dragen.

Toen sommige volgers suggereerden dat ze goedkopere kledingopties zoals Shein had moeten kiezen, legde Rose uit dat het "belangrijk voor me was dat mijn modekeuzes een diverse groep ontwerpers benadrukten."

Rose maakte haar grote entree op de datingshow in een blauwe Sandra-jurk van $ 200 van Dress the Population en witte hakken met veters van $ 400 van ontwerper Kendall Miles. Ze zei dat ze ook naar de show ging om haar achtergrond als zwarte Yale-student te benadrukken.

"Toen ik jong was, kende ik niemand die naar Harvard ging of naar Yale Law School ging", legde Rose uit aan een Yale-krant. “Dat waren niet eens echte plekken, zeker niet als jong zwart meisje. Ik dacht bij mezelf, als ik op tv kan en een jong meisje me zou kunnen zien en zeggen: 'Dat is iets wat ik wil doen en die droom is haalbaar', dacht ik, 'Waarom niet?'”

Toen ze op de show arriveerde, werd haar aangeraden om zes weken lang in te pakken. Sommige outfits omvatten een rode h alterjurk van Revolve, een roze broekpak waarvan ze zei dat het geïnspireerd was op Elle Woods van Legally Blonde, een smaragdgroene zeemeerminjurk van Alamour the Label die $ 420 kostte en een felroze Reno-jurk van Abyss by Abby die haar $ 350 kostte.

Bovendien gaf ze nog eens $ 800 uit aan tops, jeans, sportkleding en pyjama's.

Rose heeft meer dan $600 uitgegeven aan schoonheidsproducten

Ze heeft ook een aanzienlijke hoeveelheid geld uitgegeven om haar er perfect uit te laten zien en haar make-uptas in te slaan.

Ter voorbereiding op de show ging ze naar haar favoriete haarstylist Briana, Brooklyn, New York, om ervoor te zorgen dat haar lokken klaar waren voor de reis om liefde op televisie te vinden.

Tussen die professionele kappersdienst, de stijltangen en het gereedschap dat ze bij haar thuis kocht, denkt ze dat ze ongeveer $ 600 aan haar haar heeft uitgegeven.

Ze nam meer dan zes maanden aan schoonheidsproducten mee, waarvan ze schat dat ze ongeveer $ 400 kosten. Het omvatte een Nars-stichting van $ 50, een Tarte-concealer van $ 30 en Pat McGrath-pallets van $ 125.

Ze verzekerde fans dat ze haar dure aankoop niet verloren zal laten gaan en beschreef ze als een 'investering'. Ze zal de schoonheidsproducten gebruiken en plannen om de prachtige selectie jurken een nieuwe bestemming te geven of te schenken.

Aanbevolen: