Alles wat we weten over de aanstaande bruiloft van Simon Cowell

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aanstaande bruiloft van Simon Cowell
Alles wat we weten over de aanstaande bruiloft van Simon Cowell
Anonim

Simon Cowell-fans over de hele wereld waren verrast toen de juryleden van Pop Idol, X Factor en America's Got Talent in december vorig jaar eindelijk voorstelden om lang van Lauren Silverman te houden. Misschien nog verrassender is het nieuws dat de muziekmagnaat alle voorbereidingen voor het vrolijke evenement zelf op zich heeft genomen.

Hij is zeker een drukbezette man, zijn nieuwe show, Walk The Line, ging in première in december 2021. En hoewel hij niet een van de juryleden is, zal hij tijd nodig hebben om alle plannen voor de grote dag te maken.

Cowell plant de hele bruiloft

In een interview met de Britse krant The Sun legde de muziekmagnaat uit waarom hij de leiding had over het huwelijk. Hij wil ervoor zorgen dat de vieringen niet te gek worden, wat gebeurde toen de plannen voor Cowells 50e verjaardagsfeest volledig uit de hand liepen.

Die gelegenheid zorgde voor 600 genodigden en kostte meer dan £ 1,5 miljoen of $ 1,9 miljoen. Het decor omvatte 30 meter hoge geprojecteerde beelden van Cowell, en het cateringpersoneel droeg maskers van de tv-rechter. Bovendien werd de prominente gastenlijst, waaronder sterren als Kate Moss, Gordon Ramsay en Cheryl Cole, getrakteerd op soep met de naam van Cowell erop gespeld met noedels.

Zelfs de toiletten waren versierd: ze hadden kleine aquaria met babyhaaien die erin zwommen.

Simon Cowell is $ 51 miljoen waard, dus hij kan zich zeker veroorloven wat hij wil, maar hij heeft gezegd dat hij niet geïnteresseerd is in het inhuren van wat hij noemt een "afgrijselijke weddingplanner" voor de grote dag van het paar. Hij is zelfs van plan om alles zelf te doen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

De aanstaande bruidegom hoopt "alle ruzies die gebeuren [over] wie wel en niet uit te nodigen" te vermijden, en zegt dat het allemaal "gewoon teveel gedoe lijkt."

Zelfs de datum wordt geheim gehouden

Deze kan een beetje lastig blijken te zijn. Desgevraagd heeft Cowell echter gezegd dat niemand weet wanneer de bruiloft zal plaatsvinden. Hij zegt dat het een verrassing zal zijn, zelfs voor Lauren. Dat is een doorlopend thema, want de toekomstige bruid verwachtte helemaal geen voorstel. Hoewel fans gemengde reacties op het nieuws hebben gehad, zijn de meesten blij dat hij eindelijk tot rust is gekomen.

De zelfverklaarde vrijgezel had eerder gezegd dat hij niet dacht dat hij ooit in het huwelijksbootje zou stappen. De 62-jarige is tijdens zijn leven in verband gebracht met een aantal vrouwen: hij is uitgegaan met sterren Dannii Minogue en modellen Jackie Sinclair en Paula Hamilton. En hij is ook een van de mannen waar Carmen Electra mee uitging.

Simon staat op goede voet met de meeste van zijn exen

Hij is misschien gemeen als hij optredens beoordeelt in America's Got Talent en zijn andere shows, maar het lijkt erop dat Cowell veel vriendelijker is in zijn relaties. Ondanks de splitsing van eerdere vriendinnen, is Cowell met de meeste van hen op goede voet gebleven.

Hij had ook een relatie met Terry Seymour, een entertainmentreporter voor zes jaar. Na hun splitsing in 2008 kocht Cowell Terry een huis ter waarde van $ 4,6 miljoen in Los Angeles. Ze zijn nog steeds goede vrienden en praten vaak, en hun kinderen hebben speelafspraakjes.

Cowell is eerder verloofd

Cowell en Louise Payne begonnen te daten in 1995, en hun relatie duurde drie jaar, waarin ze zich verloofden. Ze braken echter af toen Louise een gezin wilde stichten en Cowell nog niet klaar was voor de grote stap. In 2010 verloofde de X Factor-rechter zich met make-upartiest Mazhgan Hussainy, maar zag het een jaar later af.

Deze keer is het zeker anders. Vrienden hebben gezegd dat het paar helemaal verliefd op elkaar is.

Zeker, de relatie lijkt hem gesetteld te hebben en heeft een aantal harde kantjes weggenomen. De laatste tijd is Cowell, die bekend staat om zijn geschiedenis met realityshows, minder bang om zijn zachtere kant te laten zien.

Cowell is eindelijk klaar om te settelen

Het begin van de relatie van het paar was omstreden. De twee leerden elkaar kennen toen Lauren getrouwd was met vastgoedmagnaat Andrew Silverman, een goede vriend van Cowell. De televisiepersoonlijkheid gaf later toe een affaire te hebben gehad met Lauren terwijl ze getrouwd was met Andrew, en het paar kondigde uiteindelijk hun relatie aan toen duidelijk werd dat Lauren hun baby verwachtte.

Lauren en Andrew zijn in hetzelfde jaar gescheiden.

Als ze trouwen, wordt Cowell stiefvader van Laurens eerstgeboren zoon Adam uit haar huwelijk met Andrew Silverman. Aanvankelijk mocht Cowell Adam niet zien als een bepaling van de echtscheidingsregeling, en er was een clausule waarin stond dat als de America's Got Talent-ster in de buurt zou komen van de jongen, die toen 7 jaar oud was, hij Andrew een som van $50, 000.

Het besluit om voor te stellen

Cowell nam na twee slopende jaren eindelijk de beslissing om een voorstel voor te stellen: ten eerste werden door de Covid-pandemie veel van Cowells projecten stilgelegd tijdens de lockdown. Hij moest ook blessures overwinnen die hij opliep na ongelukken op zijn e-bike.

De eerste van zijn ongelukken vond plaats in 2020 en zag hem zijn rug breken. Zijn verwondingen leidden tot een zes uur durende operatie, waarbij metalen staven in zijn rug werden gestoken. Minder dan 18 maanden later had Cowell nog een ongeluk, deze keer brak hij een pols. Tijdens zijn herstel bleef Lauren aan zijn zijde.

Gelukkig lijkt hij goed hersteld te zijn en is hij nu ondergedompeld in de plannen voor de bruiloft.

Openend over zijn beslissing om te settelen, zegt Cowell dat lockdown het paar dichter bij elkaar heeft gebracht. De ster, die op 54-jarige leeftijd voor het eerst vader werd, heeft ook uitgelegd hoe zijn aandacht voor de toekomst van zijn zoon zijn beslissing om eindelijk te settelen beïnvloedde.

De strenge keurmeester heeft bewezen een geweldige vader te zijn, waarbij zoon Eric hem vaak vergezelt op zijn shows en naar evenementen.

In 2021, toen Cowell een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame, vertelde hij verslaggevers dat Lauren en Eric zijn rots in de branding waren. Lauren, die 18 jaar jonger is dan Cowell, houdt haar privéleven privé en heeft geen sociale media-accounts. Dat kan veranderen als ze eenmaal getrouwd zijn. Ze is de uitdaging tot nu toe zeker aangegaan.

In de tussentijd kijken we en wachten we op de grote dag.

Aanbevolen: