Hoe Mila Kunis en Ashton Kutcher hun beroemde buur doodsbang maakten

Inhoudsopgave:

Hoe Mila Kunis en Ashton Kutcher hun beroemde buur doodsbang maakten
Hoe Mila Kunis en Ashton Kutcher hun beroemde buur doodsbang maakten
Anonim

Laatst verscheen Mila Kunis samen met Sean Evans op 'Hot Ones'. Tijdens het interview onthulde Kunis enkele stukjes informatie over haar persoonlijke leven. Verdorie, ze ontkrachtte zelfs enkele eerdere uitspraken van Ashton Kutcher, zoals de keer dat hij zei dat hij al zijn 'That's '70s Show'-uitrusting weggooide. Volgens Kunis was dit niet waar en is de kleding nog heel erg intact.

Bovendien werd ze gevraagd naar haar relatie met een bepaalde beroemde buurvrouw. Het blijkt dat ze naast niemand minder dan de grote Conan O'Brien woont.

Volgens Kunis hebben de twee een sterke band, ze is dol op de presentatrice van de late night talkshow. Het kan echter zijn dat Conan diep in zijn hart niet hetzelfde gevoel heeft vanwege een bepaalde omstandigheid die vorig jaar plaatsvond. Laten we zeggen dat er wat vuurwerk bij betrokken was en dat het incident de presentator van de talkshow deed schrikken.

We zullen precies herbeleven wat er die dag gebeurde en hoe Conan het volledig verloor. Daarnaast laten we Mila's woorden zien die betrekking hebben op haar buurvrouw en de relatie die ze hebben kunnen smeden.

Kunis & Kutcher houden van Conan

Tijdens haar tijd op 'Hot Ones' werd Mila Kunis gevraagd naar haar relatie met een bepaalde beroemde buurvrouw, niemand minder dan Conan O'Brien. Sean Evans als Kunis als ze nadelen had om naast Conan te wonen en volgens Kunis was er geen enkele.

Ze verklaarde dat Conan, in tegenstelling tot andere presentatoren van talkshows, in het echte leven precies hetzelfde is. Hij is ook een geweldige familieman, Kunis vulde het feit aan dat hij een "normaal gezin" heeft.

Fans raakten opgewonden tijdens het interview, toen Kunis zei dat ze zou proberen om Evans te helpen O'Brien in de show te krijgen. Gezien alle reacties op de YouTube-video en de fans op Reddit, is iedereen meer dan klaar om Conan in de show te zien.

"Als iemand hem op de show kan krijgen, is het Mila. Man, dat zou ik graag zien!"

"Conan op Hot Ones zou de tweede komst van Jezus zijn."

"Wat geweldig om te horen dat Conan zo'n sympathiek personage is, zelfs in het echte leven, en tussen acteurs/beroemdheden."

Hoewel Kunis het geweldig vindt om O'Brien als buurman te hebben, weten we niet precies of hij er ook zo over denkt. Een bepaald incident waarbij de beroemdheden betrokken waren, deed Conan behoorlijk schrikken.

Vuurwerk is fout gegaan

Het was het weekend van 4 juli en de familie Kutcher-Kunis ging naar het strand om wat vuurwerk af te steken ter viering. Het enige probleem was dat Conan O'Brien, toen ze besloten dat te doen, een ontspannen wandeling maakte. Op dat moment was iedereen al op scherp vanwege de pandemie.

Het verhaal gaat, althans volgens Mila, dat toen het vuurwerk begon, ze Conan volledig overrompelden tijdens zijn wandeling en hij letterlijk in de lucht zou schokken alsof er schoten plaatsvonden.

Naast Us Magazine mocht Conan zijn kant van het verhaal vertellen en beweerde dat het vuurwerk geen normaal vuurwerk was.

"Dit vuurwerk - Ashton moet mensen in het leger kennen", grapte hij. "De reden dat ik langskwam, is dat ik grote explosies op het strand zag en dat ik op patrouille ben."

Kunis was opgelucht dat het O'Brien was en niet iemand anders, omdat ze dacht dat ze in de problemen zaten toen Conan hen benaderde met zijn hoodie. Gelukkig kwam het allemaal goed en konden beide partijen lachen om de situatie. Hoewel we moeten toegeven, zou Conan in plaats daarvan de voorkeur kunnen geven aan zijn andere celeb-buurvrouw, en dat is niemand minder dan Kate Hudson.

Kunis & Kutcher houden ervan om thuis te leven

Vooral tijdens de pandemie gaf Kunis toe dat haar familie erg afhankelijk van elkaar werd. Ze brachten veel tijd thuis door, als een eenheid.

Ze legde uit hoe verschillende dingen waren naast ET, vooral tijdens de bloei van de pandemie.

"Ons hele gezin is al mede-afhankelijk, dus deze pandemie voedt gewoon onze hele mede-afhankelijkheid", vertelde ze. "En mijn man en ik waren zo'n acht jaar super afhankelijk van elkaar en in deze pandemie zeggen onze kinderen:" Waar ga je heen?" En ik had zoiets van: 'De badkamer.' We hebben elkaar niet verlaten. We zijn in het huis. Ja, het was echt raar voor hen. Ze zijn vergeten dat we het huis uit moeten…"

Nu het leven langzaam weer normaal wordt, willen fans graag zien dat Kunis meer projecten op zich neemt, en hetzelfde geldt voor echtgenoot Ashton Kutcher. Het zal Conan in ieder geval wat meer gemoedsrust geven…

Aanbevolen: