Ashton Kutcher-fans even geschokt als Mila Kunis een andere man kust?

Inhoudsopgave:

Ashton Kutcher-fans even geschokt als Mila Kunis een andere man kust?
Ashton Kutcher-fans even geschokt als Mila Kunis een andere man kust?
Anonim

Het paar deelt een lange geschiedenis sinds ze tieners waren die liefdesbelangen speelden in That 70's Show. Ashton was Mila's eerste kus, maar de co-sterren ontwikkelden uiteindelijk een platonische relatie en begonnen pas in februari 2012 te daten.

Mila Kunis en Ashton Kutcher vormen tegenwoordig een van 's werelds populairste koppels van beroemdheden, dus toen de actrice werd gespot terwijl ze een andere man kuste, waren ze ongelooflijk geschokt.

Het is voor een film

Op 29 augustus werd Mila Kunis gefotografeerd terwijl ze een gepassioneerde kus deelde met een andere man in een drukke straat in New York City. Just Jared deelde het rapport en citeerde dat Mila bezig was met het filmen van haar aankomende film Luckiest Girl Alive samen met acteur Finn Wittrock.

Fans van Ashton Kutcher waren even geschokt door de foto's en waren opgelucht toen ze ontdekten dat Kunis eigenlijk een film aan het filmen was.

"Omg ik werd even bang", schreef een fan in de reacties, terwijl een ander zei: "Ik stierf bijna. Letterlijk, Mila & Ashton zijn goud, ze kunnen niet uit elkaar zijn …"

“Heb een kleine hartaanval”, schreef een fan.

“Ik dacht even dat dit echt was,” las een commentaar.

“Oh god. Ik dacht dat ze een affaire had. Wauw.” heeft een gebruiker gedeeld.

“Legit dacht dat dit een verlovingsfoto was en maakte zich zorgen om Ashton…” viel een fan in.

In de still uit de film zag Kunis er elegant uit in een zwarte jurk, terwijl haar tegenspeler Finn een blauw shirt en een blauwe broek droeg. De acteurs liepen ook door de stad terwijl ze elkaars hand vasthielden.

Luckiest Girl Alive is gebaseerd op de gelijknamige roman en volgt Ani FaNelli, een New Yorker met scherpe tong die alles lijkt te hebben: een gewilde positie bij een glossy tijdschrift, een geweldige garderobe, en een droom Nantucket-huwelijk aan de horizon.”

“Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen ze een tiener was op de prestigieuze Bradley School, wordt Ani gedwongen om een duistere waarheid onder ogen te zien die dreigt te ontrafelen haar zorgvuldig opgebouwde leven,” zoals gerapporteerd door Deadline.

De film zal naar verwachting ergens in 2022 uitkomen.

Aanbevolen: