Zayn Malik & Gigi Hadid geeft nog steeds om elkaar ondanks rommelige splitsing

Inhoudsopgave:

Zayn Malik & Gigi Hadid geeft nog steeds om elkaar ondanks rommelige splitsing
Zayn Malik & Gigi Hadid geeft nog steeds om elkaar ondanks rommelige splitsing
Anonim

Zayn Malik en Gigi Hadid zaten vorig jaar in een slechte positie nadat ze uit elkaar gingen na beschuldigingen dat hij haar moeder had aangevallen. Het voormalige koppel lijkt het echter beter te doen als het gaat om hun co-ouderschapsrelatie, beweren bronnen.

Ter ere van Vaderdag plaatste Gigi een ontroerend eerbetoon aan de vaders in haar leven op haar Instagram-verhaal, inclusief een shout-out naar Zayn. "Fijne Vaderdag voor mijn lieve baba. Ik houd van je!" ze schreef over een foto van haar en haar vader, Mohammed Hadid.

De volgende foto was een close-up van Zayns arm naast hun dochter, wiens gezicht verborgen was voor het zicht van de camera. “& naar Khai's baba!!!!” Gigi schreef over de afbeelding heen in witte letters.

Het co-ouderschap van Zayn en Gigi is verbeterd

Gigi's vermelding van Zayn deed haar volgers meteen afvragen waar de exen staan, vooral na hun complicatie-breuk. Volgens een bron doen ze het een stuk beter dan voorheen.

De bron voegde eraan toe dat Gigi een zeer "hands-on moeder" is en haar dochter het liefst naar een set brengt om waar mogelijk dicht bij haar te zijn.

Ze bleven zeggen dat hoewel "co-ouderschap gepaard gaat met bepaalde uitdagingen en ups en downs", Gigi en Zayn "hun best doen om het te laten werken." “[Ze] hebben een liefdevolle en zorgzame relatie ondanks dat ze uit elkaar zijn […] [en] haten elkaar niet, dat is zeker”, voegde de bron eraan toe.

Hoewel Zayn de zaken met Gigi gladgestreken lijkt te hebben, beweerde een rapport van May dat de voormalige One Direction-crooner nog steeds op slechte voet stond met de familie van het model. "Yolanda is gekalmeerd sinds de woordenwisseling, maar ze heeft geen tijd voor Zayn en heeft hem het vermeende incident niet vergeven", vertelde een bron aan Life & Style.

In oktober 2021 werd gemeld dat Gigi's moeder Yolanda Hadid een aanklacht indiende nadat Zayn haar naar verluidt had 'geslagen' nadat ze het huis had ontdekt dat hij deelt met Gigi, die op dat moment de stad uit was. Zayn en Gigi gingen kort daarna uit elkaar.

Hoewel Zayn ontkende dat hij de moeder van zijn ex had aangevallen, pleitte hij wel voor "geen wedstrijd" tegen de aanklachten. Dit is niet hetzelfde als schuld bekennen, want het is geen schuldbekentenis. Maar het is een uiting van het niet willen aanvechten van de aanklacht.

Sindsdien zijn Zayn en Gigi relatief moeder geworden over de status van hun co-ouderschapsrelatie.

Aanbevolen: