Is Megan Barton-Hanson uit 'Love Island' getrouwd?

Inhoudsopgave:

Is Megan Barton-Hanson uit 'Love Island' getrouwd?
Is Megan Barton-Hanson uit 'Love Island' getrouwd?
Anonim

Love Island heeft een groot publiek getrokken sinds de show voor het eerst begon in 2015. In het vierde seizoen van de reality-datingshow ging Megan Barton-Hanson het huis binnen om liefde te vinden. Op Love Island kreeg Barton-Hanson kritiek van de samenleving en de media omdat hij op zoek was naar liefdesverbindingen, zowel fysiek als romantisch.

In een recente podcast vertelde de realityster die OnlyFans-miljonair werd, over haar datingleven, seksualiteit en de tijd die ze aan de hitshow besteedde. Op de podcast van Florence Given, Exact, nam de starlet deel aan een aflevering gericht op moderne datingproblemen en seksualiteit.

Barton-Hanson werd met name een van de rijkste sterren die aan de show hebben deelgenomen. Maar na haar succes op Love Island en daarbuiten, is ze nu getrouwd? Integendeel, ze is momenteel nog steeds op zoek naar liefde en zit nog steeds in de datingpool.

In de podcast bespreekt ze haar benadering van daten, wat ze zoekt in een romance en waarom ze geen spijt heeft van haar beslissingen in de show.

Megan Barton-Hanson's mening over dating mannen

Aan het begin van de podcast wordt Barton-Hanson gevraagd wat een ding is dat mensen vaak verkeerd over haar hebben.

"Mensen zien me als een koude, geldgedreven, seksuele vrouw", maar zo ben ik in het echte leven helemaal niet, legde ze uit. Ze bekende: "Ik ben nog steeds een werk in uitvoering als het gaat om relaties." En eerlijk gezegd, wie niet?

De ster, die openlijk biseksueel is, zei: "Ik heb meer vertrouwen met mannen", toen ze besprak hoe ze flirten benadert. "Bij elke man kan ik het aantrekken." Ze schrijft deze perceptie later toe aan het gevoel dat ze meer controle heeft als ze verliefd wordt op mannen.

Ze vervolgde door te zeggen: "Bij mannen is het zo gemakkelijk", omdat er niet veel achtervolging is. "Voor de meeste mannen is het vrij eenvoudig."

Florence Given, auteur van het boek Women Don't Owe You Pretty, merkte op dat "mannen romantiek voor vrouwen bengelen om te krijgen wat ze willen." Een observatie waar beide vrouwen het in hun datingleven over eens waren.

Megan Barton-Hanson reflecteert op haar ‘Love Island’-ervaring

Voordat Barton-Hanson ermee instemde om deel te nemen aan de show, bereidde ze zich al voor op de manier waarop de media en andere deelnemers haar zouden zien vanwege haar verleden.

"Ik had eerder webcam gedaan en wist dat dat op een negatieve en denigrerende manier zou worden opgevoed", vertelde ze aan Given. Bovendien was ze bang dat haar tijd die ze besteedde aan het zoeken naar liefde in de show beperkt zou blijven tot alleen mannen vanwege de publieke perceptie van haar biseksualiteit.

"Ik wilde niet zeggen dat ik openlijk biseksueel was", merkte ze op omdat ze al het gevoel had dat ze veel gevechten had toen ze de show binnenkwam.

Megan's gedachten over de datingbias van de samenleving

In de aflevering verklaarde Barton-Hanson ook dat ze "1.000 procent" een verschil opmerkte in de manier waarop mannen en vrouwen tijdens de show in de pers werden gepresenteerd. Ze heeft deze verschillen bijgedragen aan de manier waarop mannen en vrouwen worden gezien in de datingwereld.

De realityster, die geen deel uitmaakte van een van de kortste relaties op Love Island, wees erop dat ze werd bekritiseerd voor haar acties in de show omdat ze geïnteresseerd was in twee verschillende mensen tijdens haar tijd in de villa.

"Iedereen vroeg me of ik me schaamde", zei ze. Ze merkte ook op dat anderen haar vaak vroegen of ze spijt had van haar beslissingen in huis, maar dat ze er helemaal geen spijt van had. "Als er iets was, dacht ik dat ik best tam was."

Ze zei dat ze Love Island was binnengegaan om een partner te vinden, en haar openheid om relaties in de villa te verkennen was haar poging om dat te doen.

Barton-Hanson maakte er een punt van om uit te drukken hoe ze negatief werd geportretteerd in de media vanwege haar datingervaringen wanneer 'mannen daarvoor op de schouder worden geklopt'.

Megan's gedachten over dating-apps

Sommigen zullen misschien verbaasd zijn te weten dat Megan nog steeds dating-apps gebruikt in haar dagelijkse leven als onderdeel van haar pogingen om liefde te vinden. "Het is ongemakkelijk", zei ze als mensen haar openbare datingprofiel op dating-apps zien, omdat "mensen zich beginnen af te vragen of jij het echt bent of niet."

"Ik ben geblokkeerd!" Barton-Hanson grapte over een van de dating-apps, "omdat mensen denken dat het een meerval is, maar ik ben het!"

Gezien deelde haar eigen soortgelijke ervaring met het gebruik van dating-apps terwijl ze een publiek figuur was en maakte grapjes over hoe mensen de screenshots van haar werkelijke profiel zullen sturen en geloven dat iemand haar online imiteert.

“Het is zo moeilijk daten in het publieke oog,” zei Barton-Hanson. Ze zei ook dat deelname aan een datingshow haar aantrekkelijk begon te vinden omdat ze 'echt aan het worstelen was' in haar eentje om een echte liefdesband te vinden omdat 'die app het gewoon niet deed'.

Aanbevolen: