Betty White's carrière werd ontspoord door een wereldtragedie toen ze jong was

Inhoudsopgave:

Betty White's carrière werd ontspoord door een wereldtragedie toen ze jong was
Betty White's carrière werd ontspoord door een wereldtragedie toen ze jong was
Anonim

Ook al zouden beroemdheden hun gelukkige sterren moeten bedanken voor wat ze hebben bereikt, in de publieke belangstelling staan kan een tweesnijdend zwaard zijn. Immers, hoe populair een ster ook is, bijna elke beroemdheid heeft wel een paar haters. In feite is hij, ondanks de algemene overtuiging dat Tom Hanks de aardigste persoon in Hollywood is, het doelwit van QAnon.

Verbazingwekkend genoeg, voordat Betty White stierf, was ze misschien wel de enige beroemdheid die bijna universeel geliefd is. Om te bewijzen hoe geliefd White was, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Betty Saturday Night Live organiseerde, simpelweg omdat haar toegewijde fans haar hadden verzocht dit te doen. Hoewel White geliefd blijft, zelfs na haar overlijden, hebben de meeste mensen geen idee dat een wereldtragedie haar opklimming naar het sterrendom heeft vertraagd.

Waarom Betty White altijd een legende zal zijn

Eind 2021 stierf Betty White minder dan een maand voordat ze honderd jaar oud werd. Hoewel veel mensen verdrietig waren dat White die mijlpaal niet haalde, is het eigenlijk enigszins passend. White was tenslotte zo'n fervent entertainer en ze had zo'n ondeugend gevoel voor humor dat het waarschijnlijk lijkt dat ze het leuk zou vinden om verwachtingen op te bouwen en dan haar eigen weg te gaan.

Toen de wereld hoorde dat Betty White was overleden, waren er miljoenen mensen die diep bedroefd waren dat zo'n geweldig persoon niet langer onder de levenden was. Hoewel die reactie volkomen terecht was, aangezien White altijd zo mooi leek, konden haar fans tenminste nog jaren van haar werk genieten.

Natuurlijk werkte Betty White tientallen jaren in de entertainmentindustrie en hoewel sommige van de projecten waarin ze speelde slecht werden ontvangen, had haar carrière talloze hoogtepunten. White heeft zelfs zoveel bereikt in haar carrière dat ze in 2014 een Guinness World Record verdiende voor 'Langste tv-carrière van een entertainer (vrouw)'.

Hoezeer de carrière van Betty White het verdient gekoesterd te worden, enkele van de beste dingen die ze ooit heeft gedaan, gebeurden toen ze zich als zichzelf gedroeg. Per slot van rekening kan White het ene moment ongelooflijk lief zijn en het volgende moment een vernietigende verbale brandwond uitdelen. Als resultaat. White's interviews waren meestal ongelooflijk vermakelijk en volledig onvoorspelbaar. Bovendien is iets dat White deed voordat ze beroemd werd ongelooflijk bewonderenswaardig.

Hoe de carrière van een Betty White werd ontspoord door een wereldtragedie toen ze jong was

Gezien alles wat Betty White tijdens haar decennialange carrière heeft bereikt, lijkt het bijna dwaas om zelfs maar te denken aan het idee dat ze meer had kunnen bereiken. Het blijkt echter dat White's carrière jaren eerder van start had kunnen gaan dan het deed als een van de grootste tragedies in de wereldgeschiedenis de zaken niet voor haar uitstelde.

Toen Betty White afstudeerde van de middelbare school, duurde het niet lang voordat de toekomstige superster haar reis naar het sterrendom begon. Immers, slechts een maand na het afstuderen van White zong ze in een experimenteel tv-programma met een vriend. Na die eerste stap in de entertainmentbusiness begon White met modellenwerk en kort daarna kreeg ze haar eerste acteerbaan in het theater. Toen veranderde alles voor wit en, belangrijker nog, de wereld.

Op hetzelfde moment dat Betty White's carrière begon te stijgen, ging Amerika in 1941 de Tweede Wereldoorlog in. Natuurlijk, alleen omdat Amerika in oorlog was, betekende dat niet per se dat White's entertainmentcarrière moest worden opgeschort. Immers, hoewel de amusementsindustrie tijdens de oorlog aanzienlijk vertraagde, waren er toch enkele artiesten die mensen in stressvolle tijden iets om van te genieten gaven.

Het is Betty White's eeuwige verdienste dat ze haar tijd niet zou besteden aan het zijn van een artiest toen haar landgenoten vochten en stierven om de wereld te redden van een kwaadaardig regime. In plaats daarvan voelde White zich gedwongen om haar deel te doen om te helpen in de oorlog, dus bood Betty zich aan om zich aan te sluiten bij de American Women's Voluntary Services.

In de rol van Betty White als onderdeel van de American Women's Voluntary Services, kon ze wat plezier hebben. White woonde tenslotte routinematig dansen bij die werden gegooid om soldaten een laatste nacht van feestvreugde te bezorgen. White bracht echter het grootste deel van haar tijd tijdens de oorlog door met het besturen van een PX-truck. Nadat White's vrachtwagen was gevuld met militaire voorraden, zou ze ermee door de Hollywood Hills rijden, waar ze leveringen zou doen aan kamperende soldaten die zich voorbereidden om te vertrekken.

Tientallen jaren nadat Betty White's tijd bij de American Women's Voluntary Services eindigde, sprak de legendarische acteur in 2021 met Cleveland Magazine. Tijdens dat interview reflecteerde White op die tijd in haar leven in de context van alle gevechten die nog steeds plaatsvinden. over de hele wereld gebeuren. "Het was een vreemde tijd en uit balans met alles, waarvan ik zeker weet dat de jongeren nu doormaken. We zullen het nooit leren. We zullen het nooit leren."

Aanbevolen: