Hoeveel was Lil Bo Weep echt waard voor haar tragische dood?

Inhoudsopgave:

Hoeveel was Lil Bo Weep echt waard voor haar tragische dood?
Hoeveel was Lil Bo Weep echt waard voor haar tragische dood?
Anonim

Gedurende het grootste deel van de entertainmentgeschiedenis was er een groep powerbrokers die besliste welke artiesten aan de massa werden voorgesteld. Als gevolg van die label-, studio- en televisiemanagers voldoet bijna elke grote ster aan bepaalde criteria, zowel qua uiterlijk als presentatie. In feite zijn de schoonheidsnormen in de loop der jaren zo specifiek geweest dat er veel voorbeelden zijn van beroemdheden die schokkend op elkaar lijken.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat er nog steeds mensen in de entertainmentindustrie zijn die ongelooflijk veel macht hebben. Dat gezegd hebbende, dankzij de populariteit van YouTube, is er een hele nieuwe weg voor artiesten die anders door de kieren zouden zijn gevallen om een publiek te vinden. Zelfs enkele grote beroemdheden hebben zich de afgelopen jaren tot YouTube gewend om hun publiek uit te breiden en geld te verdienen. Met dat in gedachten doet het fans van de artiest Lil Bo Weep zich afvragen hoeveel geld ze waard was voordat ze stierf.

Wie was Lil Bo Weep?

Als we kijken naar de mensen die opkomen en vallen in de entertainmentindustrie, duurt het niet lang voordat het hele bedrijf zich volledig willekeurig voelt. Immers, vrijwel iedereen is het erover eens dat sommige sterren niet zo getalenteerd zijn en toch zijn er heel veel extreem bekwame artiesten die nooit hun grote doorbraak hebben gekregen. Aan de andere kant hebben sommige mensen die het geluk hadden beroemd te worden, hun carrière verpest na een enkele fout.

Aan de positieve kant voor iedereen die een beroemde artiest wil worden, is er één eigenschap die ze kunnen ontwikkelen als ze fans willen verzamelen, namelijk oprecht zijn. Immers, aangezien zoveel sterren die worden onderschreven door de grote bedrijven overdreven verwerkt lijken, komt het over als de echte deal waardoor een artiest opv alt.

Tijdens het leven van Winona Brooks trad ze op onder de naam Lil Bo Weep. Hoewel Lil Bo Weep een geadopteerde naam had, kwam ze over als een van de meest oprechte artiesten in de muziekindustrie. Vooral bekend van nummers als "I Wrote This Song 4 You", "Codependency", "Feel It", "Sorry" en "CAN NOT FIGHT AWAY MY HELL", sprak de muziek van Lil Bo Weep tot haar aanbiddende fans. De reden daarvoor is simpel: naast een getalenteerde artiest, gaf de muziek van Lil Bo Weep het gevoel dat ze haar ziel blootlegde.

Het is niet verwonderlijk dat er heel veel mensen waren die zich konden inleven in de emoties die Lil Bo Weep in haar muziek uitdrukte. Het gevolg was dat veel van haar fans zo veel om haar gingen geven dat toen werd aangekondigd dat Lil Bo Weep was overleden, ze door heel veel mensen werd betreurd.

Op 5 maart 2022 werd de dood van Lil Bo Weep op Facebook aangekondigd door haar liefhebbende vader Matthew Schofield. In zijn post ging Schofield niet in detail over wat leidde tot de dood van Lil Bo Weep, maar hij maakte duidelijk dat zijn dochter tijdens haar leven dapper vele veldslagen heeft gestreden en dat hij volledig van haar hield.

“Dit weekend hebben we de strijd voor het leven van mijn dochter verloren tegen depressie, trauma, PTSS en drugsverslaving waar we tegen hebben gevochten sinds we haar terugkregen uit Amerika via noodrepatriëring DFAT, maar gebroken. Ze vocht hard tegen haar demonen zoals we allemaal zij aan zij naast haar deden en de gebroken stukken steeds weer opraapten, maar ze kon niet meer vechten en we verloren haar. Als haar vader ben ik onbeschrijflijk trots op haar, want ze is mijn held, mijn dochter en mijn beste vriendin waar ik zoveel van hou. Ze heeft nu geen pijn meer nu het universum hun engel terug wil. Een groot deel van mij is op dit moment verloren, maar ik vraag respectvol dat mijn goede vrienden proberen me niet te bellen totdat ik hier een oplossing voor heb.

ALTIJD IN MIJN HART. IK HOU VAN MIJN WINNIE

Lil Bo Weep”

Hoeveel was Lil Bo Weep waard voordat ze op tragische wijze haar leven verloor?

Als we terugkijken op het veel te korte leven van Lil Bo Weep, is het overduidelijk dat ze het verdient om gevierd te worden voor alles wat ze heeft bereikt. Dat gezegd hebbende, is het ook duidelijk dat Lil Bo Weep nooit het niveau van roem heeft bereikt dat haar op hetzelfde niveau bracht als 's werelds grootste sterren. Als gevolg hiervan zijn er geen berichten over haar ondertekening van grote opname- of filmcontracten die een exact cijfer onthullen van hoeveel ze heeft verdiend.

Om ervoor te zorgen dat een YouTuber ongelooflijk succesvol wordt, is er één ding dat ze boven alles moeten bereiken, ze moeten een toegewijde aanhang verzamelen. Om die reden zijn veel YouTubers heel open als ze met hun fans over hun privéleven praten. Veel YouTubers hebben zelfs hun publiek verteld hoeveel geld ze verdienen met hun video's. Om die reden is het voor toegewijde waarnemers niet zo moeilijk om in te schatten hoeveel geld de beste YouTubers verdienen op basis van hun mening.

Tijdens het leven van Lil Bo Weep was ze nooit het soort ster dat opschepte over zaken als geld. Dat gezegd hebbende, op basis van haar YouTube-weergaven en de hoeveelheid geld die ze zou hebben verdiend met optredens, lijkt het erop dat Lil Bo Weep in de loop der jaren veel moet zijn betaald. Volgens allfamousbirthday.com was het vermogen van Lil Bo Weep op het moment van haar overlijden $ 1,5 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen. Hoewel er geen manier is om precies te weten hoe nauwkeurig dat cijfer is, lijkt het een plausibele schatting op basis van de openbaar beschikbare informatie.

Aanbevolen: