Hier is waarom Ariana Grande nog geen nieuw album heeft uitgebracht

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ariana Grande nog geen nieuw album heeft uitgebracht
Hier is waarom Ariana Grande nog geen nieuw album heeft uitgebracht
Anonim

Ariana Grande heeft binnen tien jaar zes albums uitgebracht. Van Yours Truly tot Positions, al haar albums hebben bovenaan de hitlijsten gestaan en hebben Grammy's en Britten gewonnen.

Terwijl de meerderheid van de artiesten albums uitbrachten tijdens de Coronavirus-pandemie, bracht Ariana Grande niets uit behalve haar samenwerking met Justin Bieber met hun nummer "Stuck With U."

Hoewel ze wel wilde dat Positions eerder zou uitkomen, onthulde Grande dat begin 2020 niet de beste tijd was om een album te droppen. In plaats daarvan besloot ze een pauze te nemen van het uitbrengen van muziek en tijd door te brengen met haar familie en nu-echtgenoot D alton.

Sinds haar begin bij Nickelodeon is de actrice een van de populairste en meest geliefde zangeressen van vandaag geworden. Aangezien haar laatste album in oktober 2020 uitkwam, wordt er veel gewacht op de comeback van de zangeres.

AG7 Voor 2021 was 'van tafel'

Weken nadat Positions was uitgebracht, vroegen fans zich af hoe het volgende album zou klinken. Een Twitter-account van een vermeende 'Arianator' deed het gerucht de ronde dat de zanger bezig was om begin 2021 een nieuw album te droppen.

De nu verwijderde tweet ging viraal en fans leken te geloven dat het nieuws waar was. Ariana heeft haar albums binnen enkele maanden na elkaar uitgebracht, dus het zou geen verrassing zijn als ze dat deed. Ariana ging echter in op het gerucht en ontkende het.

Desalniettemin had de artiest een luxe versie van Positions uitgebracht met vijf extra nummers: "test drive", "worst behavior", "main thing", evenals een remix van "34+35" en een intermezzo met de titel "iemand zoals jij", waar fans dachten dat het lied werd opgedragen aan haar man, D alton Gomez.

Haar zesde studioalbum 'Positions' werd het vijfde album van Grande dat nummer één werd in de Billboard-hitlijsten. Hoewel ze het hele jaar 2021 geen muziek meer uitbracht, werkte ze samen met verschillende artiesten zoals Kid Cudi met hun nummer 'Just Look Up' voor de film Don't Look Up, waarin ze ook werd gecast, en Kelly Clarkson voor haar negende studioalbum met het nummer 'Santa, Can't You Hear Me'.

"Don't Look Up" en andere projecten

Een van de redenen waarom Ariana misschien geen album heeft uitgebracht, is omdat het hele filmproces voor de Don't Look Up-film bijna een jaar duurde, en ze ook als coach meedeed aan het 21e seizoen van The Voice.

Ariana maakte haar terugkeer naar de acteerindustrie door deel te nemen aan de film Don't Look Up, die een van de duurste casts had. Grote namen als Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Jennifer Lawrence en Jonah Hill. Ze had niet veel schermtijd, maar ze liet wel zien dat ze meer is dan een grappig personage uit Nickelodeon.

Hoewel ze lange tijd niet heeft geacteerd, was het feit dat het personage van Riley Bina een internationale muziekster was, de perfecte kans voor de zangeres. Omdat ze Posities in oktober 2020 had laten vallen, was het de perfecte timing voor Ariana om zich volledig op de rol te concentreren.

The Dangerous Woman is ook druk bezig geweest met haar nieuwe bedrijf. Dat was de lancering van haar eigen make-upmerk geïnspireerd op haar nummer R. E. M, wat staat voor 'dream beauty'.

Ze is niet de eerste zangeres die met een cosmetische lijn komt. Popster Selena Gomez heeft ook haar cosmetica- en huidverzorgingslijn, "Rare Beauty", en de naam komt van haar album, ook getiteld Rare.

Niet te vergeten, ze werd mevrouw Gomez nadat ze in mei 2021 was getrouwd met D alton Gomez, een makelaar uit Los Angeles. Omdat het een druk jaar was voor de kunstenaar, zou het moeilijk voor haar zijn geweest om focus op veel dingen tegelijk.

Ariana heeft inhoud op YouTube uitgebracht

Ariana heeft geen nieuw album uitgebracht, maar ze heeft ervoor gezorgd dat haar fans goed verwend werden. De popster begon het nieuwe jaar 2021 met het uitbrengen van een remix van een van haar populairste nummers voor het album, '34+35', waarop ze zong met Megan Thee Stallion en Doja Cat.

Daar stopte het niet, ze werd ook actiever op haar YouTube-kanaal door inhoud achter de schermen en live-uitvoeringen van haar populairste liedjes vrij te geven. Ty Dolla $ign en The Weeknd, die deelnamen aan een samenwerking met de artiest, verschenen op die video's.

Haar video's zijn bijna 150 miljoen keer bekeken, wat bewijst dat ze enorm populair is omdat ze al meer dan een jaar geen comeback heeft gemaakt. Van die weergaven zijn 16,4 miljoen afkomstig van haar nummer met Kid Cudi, "Just Look Up".

Nu we in een nieuw jaar zijn, is Ariana een van de meest verwachte comebacks en fans kunnen niet wachten om te horen waar de artiest aan heeft gewerkt tijdens haar pauze.

Ze had bevestigd een pauze te nemen van de muziek om andere paden te verkennen. Nu haar beautybedrijf en andere projecten eindelijk voor het publiek zijn vrijgegeven, eisen fans dat de artiest nieuwe muziek dropt.

Ariana zal echter komende zomer filmen voor een aanstaande verfilming van Wicked, een populaire Broadway-musical. Zelfs als AG7 niet van plan is om in 2022 uit te komen, weten Arianators tenminste dat ze vroeg of laat nieuwe muziek zullen horen.

Aanbevolen: