Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Jeff Bezos begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Jeff Bezos begonnen te zien
Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Jeff Bezos begonnen te zien
Anonim

In 2021 veroorzaakte Jeff Bezos controverse na zijn vlucht van $ 5,5 miljard naar de ruimte. Maar het was niet alleen de "toondoof" aard van dit alles. Veel mensen merkten ook dat het gezicht van de miljardair er opgezwollen uitzag in de beelden van de reis, wat meteen de geruchten over plastische chirurgie aanwakkerde. Sindsdien zijn mensen geobsedeerd door het gezicht van de Amazon-oprichter. Dit is de waarheid over de schokkende transformatie van Bezos.

Waarom is iedereen geobsedeerd door het gezicht van Jeff Bezos?

Toen Bezos er anders uitzag in zijn ruimtevluchtvideo's, beschuldigden fans hem er snel van dat hij aan zijn gezicht had gewerkt. Merkstrateeg Corey Kindberg gaf Daily Beast een goede analyse van dat actuele onderwerp. "Ik denk niet per se dat het mensen iets kan schelen dat hij [misschien] werk heeft laten doen", vertelde hij aan de outlet."Ik heb het gevoel dat we voorbij het stigma van het krijgen van injecties zijn gegaan. Ik had zeker meer een viscerale reactie op Jeff die vuller gebruikte - als hij het heeft gebruikt. Denk je gewoon dat iemand met dit soort geld het zich kan veroorloven om de beste vulmiddel ter wereld. Voor mij zou hij goud kunnen laten smelten en in zijn gezicht laten injecteren. Het is gewoon een beetje schokkend om te zien dat als hij het heeft gehad, hoe rijk je ook bent, je nog steeds slechte vuller kunt krijgen."

Dr. Corey L. Hartman vertelde de publicatie ook over de manieren waarop Bezos de terugslag had kunnen vermijden. "Hoe kun je niet geobsedeerd zijn [met hoe Bezos eruitziet]? Het is zo'n drastische verandering", zei hij. "Hij is een gemakkelijk doelwit. Het kan hem duidelijk niet schelen, want voor mij lijkt het erop dat hij zijn zeer voor de hand liggende filler en injectables heeft laten doen vlak voordat hij in de schijnwerpers kwam met deze reis naar de ruimte." Hartman voegde eraan toe dat, hoewel het moedig was van Bezos om naar buiten te komen in openbare post-fillers, hij toch een tijdje had moeten wachten voordat hij voor de camera's stond.

"Meer mannen die hier mee bezig zijn, zouden ervoor moeten gaan. Dus, goed voor Bezos dat hij eruit stapt en niet bang is om ervoor te gaan", legde hij uit. "Dit zijn tijdelijke implantaten waar je huid niet aan gewend is, en je huid zal reageren op wat je erin hebt gestopt. IJspakkingen helpen en ik gebruik graag antihistaminica [om zwelling te verminderen]. Er is ook een potentieel voor Ik denk dat als Bezos het had gehad, hij zichzelf wat meer tijd had moeten geven voordat hij naar buiten ging, en het geleidelijk had gekregen in plaats van allemaal tegelijk, het zou niet zo opvallen."

Heeft Jeff Bezos echt plastische chirurgie gekregen?

Zoals Hartman zei, werd de gezwollen blik van Bezos hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door fillers. Hij heeft de miljardair ook niet behandeld. Internetspeurders kwamen er echter achter dat Kim Kardashian en de plastisch chirurg van Kris Jenner, Dr. Simon Ourian, mogelijk ook Bezos behandelt. Ourian plaatste een felicitatiefoto van de ondernemer op zijn Instagram voorafgaand aan diens vlucht naar de ruimte. De eerste staat bekend om het plaatsen van foto's van zijn A-lijst klanten op zijn feed.

Bezos zal misschien nooit toegeven dat hij een cosmetische ingreep heeft ondergaan, maar fans zijn ervan overtuigd dat hij dat wel heeft gedaan. "Ja, er is niets grappigs aan plastische chirurgie, zelfs slechte plastische chirurgie", twitterde een fan. "Jeff Bezos echter, die rijker is dan God, die slechte plastische chirurgie heeft, is daarboven met Zuckerberg en zijn vreselijke TERF-knallers in hilariteit. Iedereen in zijn leven is te bang om het hem te vertellen." Een ander antwoordde en zei dat Bezos op zijn minst een betere operatie had kunnen krijgen.

"Hard mee eens. Slechte plastische chirurgie is bijna altijd triest, vooral als mensen niet genoeg geld hebben om het te repareren ", antwoordde de Twitter-gebruiker. "Het is de combinatie van weten hoe doodsbang iemand zou zijn om hem te vertellen dat het er slecht uitziet en dat hij - zelfs als een roversbaron - niet eens voor de hoogste kwaliteit optie sprong." Een andere fan bracht ook Bezos' controverse over de uitbuiting van werknemers naar voren."Jeff Bezos verdient miljoenen aan het uitbuiten van arbeiders en hij ziet er nog steeds uit alsof hij uit satan's gat is gekropen, ondanks dat hij plastische chirurgie kan betalen… schreef de fan.

Hoe werd Jeff Bezos zo opgejaagd?

Naast zijn gezicht is de lichaamsbouw van Bezos de afgelopen jaren ook drastisch veranderd. Hij zei dat het allemaal te wijten was aan een grote verandering in het dieet in 2017. Maar volgens dermatoloog Roberta Del Campo denkt ze dat de miljardair enkele "beeldhouwbehandelingen" heeft ondergaan om hem er gespierder uit te laten zien. "Geen kans dat het gewoon een dieet en lichaamsbeweging is", vertelde Del Campo aan Town & Country. "Achter de schermen krijgen deze mensen allerlei injectables en bodysculpting-behandelingen, zoals Emsculpt en Trusculpt Flex, die de laatste jaren enorm populair zijn geworden, vooral onder mannen."

Aanbevolen: