Zijn Amber Heard en haar ex Tasya Van Ree op goede voet tien jaar na hun 'ruzie'?

Inhoudsopgave:

Zijn Amber Heard en haar ex Tasya Van Ree op goede voet tien jaar na hun 'ruzie'?
Zijn Amber Heard en haar ex Tasya Van Ree op goede voet tien jaar na hun 'ruzie'?
Anonim

Amber Heard is al geruime tijd in de publiciteit en de laatste tijd is het overal in het nieuws. Het beruchte Heard-Depp-proces vond de hele april plaats en werd voor iedereen live gestreamd. Er waren veel verschillende mensen betrokken bij het proces, en het leidde tot discussies over de vroegere relaties van zowel Heard als Depp. Een van de relaties waar veel in werd gegraven en waarover werd gepraat, was die van Amber Heard en ex-vriendin Tasya Van Ree.

Amber Heard en Tasya Van Ree hebben vier jaar een relatie

Tasya Van Ree is schilder en fotograaf. Amber en Tasya waren van 2008-2012 vier jaar samen. Terwijl de twee samen waren, werd gemeld dat Amber haar achternaam daadwerkelijk had veranderd in Van Ree. De relatie werd behoorlijk privé gehouden, maar ze werden ooit samen gespot op een modeshow.

Amber kwam in 2010 uit de kast als biseksueel, terwijl ze twee jaar verkering had met Tasya. Ze zei: "Ik haat het idee van een label net zo veel als iedereen, maar ik ben met wie ik ben, ik hou van wie ik hou." Op het moment dat de twee samen waren, was het homohuwelijk nog niet gelegaliseerd.

Dus hoewel de twee behoorlijk verliefd leken, speculeerden mensen toen ze uit elkaar gingen nog steeds dat ze nog steeds vrienden waren en dat er geen harde gevoelens waren. Amber ging terug naar het hebben van Heard als haar achternaam. De werkelijke oorzaak van hun splitsing werd niet onthuld en niemand weet het echt. Maar een woordenwisseling die plaatsvond in hun relatie kwam in de openbaarheid toen het proces begon.

Er werd een 'geschil' tussen Amber en Tasya opgegraven voor de Depp-zaak

Amber werd tijdens het proces twee dagen lang ondervraagd over haar relatie met Tasya vanwege de woordenwisseling. De vermeende woordenwisseling vond plaats in 2009, waar wordt gemeld dat Amber Tasya heeft vastgepakt en haar heeft geslagen. Amber werd beschuldigd van huiselijk geweld, maar de aanklacht werd later ingetrokken.

Hoewel Tasya naar buiten kwam met een verklaring waarin ze ontkende dat het ooit is gebeurd en Amber ontkende op de tribune dat het is gebeurd, geloven mensen nog steeds dat het heeft plaatsgevonden. Tasya sprak niet tijdens het proces. De publieke opinie was een enorm aspect van het proces en velen stonden niet aan de kant van Amber. Ze kreeg veel publieke negativiteit van het proces. Het was duidelijk dat de meerderheid van het publiek aan de kant van Johnny Depp stond en niet aan die van Amber.

Hoewel Tasya en Amber momenteel geen problemen lijken te hebben, staan ze op goede voet? Ze heeft sinds het proces geen commentaar meer gegeven, maar in een vorig interview zei ze: "Amber is een briljante, eerlijke en mooie vrouw en ik heb het grootste respect voor haar. We hebben 5 prachtige jaren samen gehad."

Dit is wat Amber heeft gehoord de laatste tijd

Iedereen weet dat Johnny Depp de rechtszaak heeft gewonnen, maar wat betekent dat voor Amber Heard? Na het proces ging ze naar Instagram om haar gedachten te uiten. Ze sprak haar teleurstelling uit over de uitspraak en hoe een dergelijke uitspraak invloed kan hebben op andere vrouwen die naar voren willen komen over huiselijk geweld. Ze onthulde onlangs in een interview dat ze begrijpt waarom mensen de kant van Depp kiezen omdat hij een geliefd personage en een fantastische acteur is.

Sinds het proces hebben Amber's advocaten de rechtbank gevraagd om het vonnis van $ 10 miljoen te "verwerpen". Ze is ook gaan zitten voor een interview met de medepresentator van de Today-show, Savannah Guthrie. Er werden haar vragen gesteld over het proces en haar gedachten. Hoewel het publiek de kant van Depp lijkt te kiezen, kwamen veel beroemdheden naar voren om Amber Heard te steunen. Sommigen van hen waren Amy Schumer, Howard Stern en Julia Fox. Schumer verklaarde dat ze "teleurgesteld" was met het vonnis en Fox verklaarde dat Amber "nooit de macht had" om Depp te misbruiken.

Hoewel er veel wordt gepraat over Amber Heard, is er niet veel over Tasya Van Ree. Omdat hun relatie privé is, is het logisch dat Tasya geen commentaar heeft gegeven op wat er in de publieke belangstelling is gebeurd. Wat fans wel weten, is dat Tasya ontkende dat de woordenwisseling in 2009 ooit heeft plaatsgevonden.

Uiteindelijk is het duidelijk dat zowel Amber Heard als Depp verder willen met hun leven. En hoewel deze twee elkaar nooit meer zullen spreken, is het nog steeds onduidelijk of Amber Heard en Tasya Van Ree nog steeds een vriendschap hebben.

Aanbevolen: