Zijn Charlie Puth en Tyler Posey op goede voet na liefdesdriehoekdrama?

Inhoudsopgave:

Zijn Charlie Puth en Tyler Posey op goede voet na liefdesdriehoekdrama?
Zijn Charlie Puth en Tyler Posey op goede voet na liefdesdriehoekdrama?
Anonim

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat er geen verband is tussen zanger Charlie Puth en OnlyFans ster/acteur Tyler Posey. Maar het lijkt erop dat er een drama ontstond tussen de twee toen bleek dat ze op hetzelfde moment met dezelfde persoon aan het daten waren.

Charlie ging naar Twitter en liet veel hints vallen, terwijl Tyler wat stiller bleef over de hele zaak. Uiteindelijk lijkt het erop dat een vriendschap kapot is gegaan en een relatie is beëindigd.

In 2016 werd geconcludeerd dat de twee sterren verbonden waren in een liefdesdriehoek met Bella Thorne, maar was alles echt wat het leek - en waar staan de twee vandaag?

Charlie ging ervan uit dat hij de 'andere man' in de liefdesdriehoek was

In 2021 was Tyler Posey trending op Twitter nadat wat inhoud van zijn OnlyFans was uitgelekt. Het is duidelijk dat Tyler geen onbekende is in controverse. De Teen Wolf-ster haalde de krantenkoppen toen hij in 2016 kort uitging met de voormalige Disney-ster Bella Thorne.

Oorspronkelijk vloog hun romance onder de radar, maar later gaven beiden toe dat ze een relatie hadden.

Niet lang nadat ze ermee ophielden, werd Bella gefotografeerd met Charlie Puth. Nadat foto's van het duo waren gepubliceerd, gingen fans ervan uit dat ze samen waren.

Destijds meldde Just Jared: "Bella Thorne en Charlie Puth lijken een leuk nieuw stel te zijn nadat ze werden gezien met een heleboel PDA op het strand in Miami!"

"De 19-jarige Famous in Love-actrice werd gezien tijdens een middag in de zonnige stad Florida op zondag (18 december) tijdens een middag in de zonnige stad Florida."

"Charlie pronkte met zijn gespierde figuur terwijl hij shirtloos was, terwijl Bella wat huid ontblootte in haar crop-top en jeansshort met hoge taille. Later die avond liep het mogelijke nieuwe stel samen over de rode loper tijdens het bijwonen van de 2016 Y- 100 Jingle Ball-concert."

Charlie zou echter al snel naar Twitter gaan om te impliceren dat hij was bedrogen en dat Tyler Posey deel uitmaakte van de vergelijking.

Charlie gepost op Twitter naast Tyler

Charlie Puth ging naar Twitter om te posten over de vermeende relatiedriehoek. In een van de tweets sympathiseerde Charlie met Tyler, terwijl hij zei dat hij geen enkele betrokkenheid bij de situatie in een andere tweet wilde hebben.

Per E! Online schreef de zangeres: "Niemand zou zo met zijn hart moeten worden geknoeid, en ik ga er niet middenin zitten." Hij legde uit: "Ik ken Tyler niet persoonlijk, maar ik weet dat hij niet zo behandeld zou moeten worden."

"Ze vertelde me dat ze niet meer bij hem was. Dit is allemaal nieuws voor mij."

Het blijkt dat het drama niet eens echt was

Net als andere beroemdheidsdrama's waar slechts enkele stukken aan het publiek worden onthuld, bleek de liefdesdriehoek minder dan. Nadat de storm op de sociale media was gaan liggen, becommentarieerde Bella Thorne de kwestie in een interview.

Yahoo! News meldde dat in een interview met Jenny McCarthy voor SiriusXM, Bella opmerkte: "Eerlijk gezegd stopten Ty en ik met daten en dat was echt moeilijk voor mij. Het was absoluut een van de moeilijkste scheidingen die ik heb meegemaakt. Kortom, Ty en ik stopte met daten en Charlie twitterde al een tijdje over me. Hij probeerde contact met me op te nemen."

Ze vervolgde: "Ik ben twee keer met hem omgegaan. We gingen naar de film. Hij was cool… En toen nodigde hij me uit voor Jingle Ball om hem te zien optreden."

Toevoegen: "We waren niet eens aan het zoenen op die foto. Zoals, op die foto lijkt het alsof we gaan zoenen, en we zijn oprecht niet van plan om te zoenen. Dus ik was een beetje b in die zin doet het pijn, dat het zo uitkwam."

"Charlie zag een oud nieuwsartikel, en hij keek niet naar de datum, en de datum is oud, en het gaat over mij en Ty. Ter verdediging van Charlie, toen hij het las, niet de datum las, het klonk alsof het over mij en Ty ging die nog steeds samen waren. Hij sms'te me niet eens of praatte er niet met me over."

Het is echter niet de eerste keer dat Charlie zijn relatiedrama publiceert; hij heeft misschien nog een ander nummer geschreven over zijn ex Selena Gomez.

Zijn Charlie Puth en Tyler Posey vandaag op goede voet?

Zoals Just Jared destijds meldde, verontschuldigde Charlie zich in wezen bij Tyler Posey toen hij dacht dat Bella en Tyler nog samen waren terwijl hij met haar op de foto stond.

Hoewel zijn cryptische tweets destijds suggereren dat hij van plan was niet langer contact met Bella te hebben, was er geen publieke reactie van Tyler.

Tyler, van zijn kant, lijkt niets over de situatie te hebben gezegd, hoewel Bella een throwback-foto van zichzelf en Tyler heeft gepost - wat suggereert dat ze in ieder geval nog steeds vriendelijk zijn.

Aanbevolen: