Wat is er gebeurd met Mama June en Geno Doak?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Mama June en Geno Doak?
Wat is er gebeurd met Mama June en Geno Doak?
Anonim

De wereld van vandaag kent Mama June Shannon om de verkeerde redenen, zoals het consumeren van alles wat ze had om van haar verslaving af te komen. In 2012 speelde ze in een van de beroemdste reality-tv-shows Here Comes Honey Boo Boo. De meeste van haar fans beschouwen haar als een pionier van de huidige reality-tv-serie. Zij en haar man, Geno Doak, hadden echter veel problemen in het leven, waardoor hun huwelijk stukliep.

Fans merkten op dat het duo een stormachtige relatie had die overal problemen veroorzaakte. Hun drugsverslaving leidde tot verschillende arrestaties en verlies van inkomsten. Van problemen in verband met drugsmisbruik tot zelfs doodsbedreigingen van Geno Doak, dit is wat er met het paar gebeurde.

8 Mama June's Verslaving

In een exclusief interview met ET opende June over haar worsteling met middelenmisbruik, waardoor ze materieel gewin en zichzelf verloor. Haar methamfetamineverslaving verpestte bijna alles waar ze zo hard voor had gevochten.

De Here Comes Honey Boo Boo-ster raakte zo afhankelijk van drugs dat ze high werd wanneer ze maar zin had. Helaas was haar ex-man ook een verslaafde, en na verloop van tijd had ze tot $ 2.500 per dag nodig om de medicijnen te gebruiken die ze op een dag consumeerden. Omdat ze niet genoeg geld verdienden om aan de drugs te komen, verkocht het stel hun huis.

7 Mama June en Geno Doak's arrestaties

Mama June en haar man Geno Doak kwamen opnieuw in de problemen nadat politieagenten hen in maart 2019 hadden gearresteerd op beschuldiging van drugsparafernalia en het bezit van een gereguleerde stof. De politie arresteerde het duo in Alabama en na de arrestaties moest de autoriteit hun jongste dochter weghalen en elders voogdij voor haar zoeken.

Dit was moeilijk voor zowel het gezin, omdat de scheiding meer crisis met zich meebracht naast een aanklacht voor een misdrijf, evenals een aanklacht wegens misdrijf destijds.

6 Zin van Mama June

Bij een benzinestation raakten Mama June en haar oude vriend verwikkeld in een huiselijk geschil dat leidde tot hun arrestatie. De moeder van vier kinderen was op het hoogtepunt van haar verslaving, die een deuk had opgelopen op haar gezondheid en inkomen.

Hoewel ze allebei werden aangeklaagd, is het ergste van alles dat de rechtbank haar heeft onderworpen aan 100 uur gemeenschapswerk en kinderen van haar heeft weggenomen. Bovendien werd ze onderworpen aan voorwaarden zoals willekeurige drugsonderzoeken en rechtbanktoezicht.

5 Geno Doak dreigde mama juni te vermoorden

Veel mensen waren verbijsterd door het feit dat de geliefden werden gearresteerd vanwege een ruzie die escaleerde terwijl ze bij een tankstation waren. Wat de meerderheid niet weet, is dat Doak in die periode June verbaal had aangevallen in een mate waarin ze haar met haar leven bedreigde.

Het geschil raakte snel verhit en liep uit de hand toen June Doak vertelde dat als hij haar vermoordde, hij geen tv-geld meer zou krijgen.

4 Geno Doak's veroordeling

Na de arrestatie en hoorzitting van de zaak in Alabama, leidde de drugszaak van Geno Doak hem tot een gevangenisstraf van 16 maanden in Macon Community Corrections nadat hij een pleidooiovereenkomst had gesloten. Gelukkig voor hem zat hij niet in de gevangenis, hoewel hij zich wel als gevangene had geregistreerd.

Na het ontslag van zijn aanklacht voor drugstoebehoren, hield Doak's deel van het pleidooi ook een proeftijd van twee jaar in, waar hij een behandeling en evaluatie van drugsmisbruik moest afronden.

3 Geno Doak bracht de relatie van mama June met haar dochters in gevaar

Tijdens de reis naar nuchterheid ging Mama June naar een afkickkliniek vanwege middelenmisbruik, en slechts twee dagen na haar revalidatie riskeerde ze de gevangenis in te gaan toen ze werden gearresteerd in Alabama.

Voor haar was het absurd dat Doak de dochters had willen vertellen over hun recente arrestatie, waardoor ze gevangen konden worden gezet. Nadat hij hem had geconfronteerd, onthulde June dat het het beste was om de kinderen te laten weten wat er aan de hand was.

2 Geno Doak probeerde zelfmoord te plegen, maar June Shannon kwam door voor hem

Volgens DailyMail onthulde de ex van June Shannon, Geno Doak, zijn poging om zichzelf van het leven te beroven. Volgens de 46-jarige zakenman had hij het gevoel dat hij zich op een donkere plek in het leven bevond, en als een manier om een einde aan zijn lijden te maken, probeerde hij zelfmoord door 90 bloeddrukpillen in te nemen.

''Het was mijn eerste echte poging waarbij het een bewuste beslissing was om te zeggen: Oké, ik wil hier niet meer zijn', zei Doak. Toen hem werd gevraagd wat hij wilde, zei Geno Doak dat hij dat wilde naar een psychiatrische inrichting gaan, en June stelde The Oaks in South Carolina voor.

1 Geno Doak weigerde nuchter te zijn, en dat maakte een einde aan de relatie

Rapporten geven aan dat het einde van deze giftige relatie onvermijdelijk was, want toen June haar helende reis terug naar nuchterheid voortzette, weigerde Doak aan de andere kant dezelfde reis met haar te maken. Gelukkig vierde June elke maand dat ze nuchter was geëindigd en onthulde ze zelfs dat ze over die levensstijl heen was.

Maar omdat Doak het niet aankon, gingen de twee uit elkaar. Toen ze merkte dat ze nu clean was, terwijl Doak veel alcohol bleef drinken, stopte June ermee en begon met iemand anders te praten.

Aanbevolen: