Hoeveel is 'Jackass' Star Wee Man waard in 2022?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'Jackass' Star Wee Man waard in 2022?
Hoeveel is 'Jackass' Star Wee Man waard in 2022?
Anonim

Reality TV is een hub voor alles wat chaotisch en onweerstaanbaar is, en het genre heeft fans in de loop van de tijd een aantal echt geweldige shows gegeven. MTV was vooral krankzinnig in de jaren 2000, en het was in die tijd dat het netwerk debuteerde met een wilde show genaamd Jackass.

De show was een hit en fans waren boos over de annulering. Al snel ging de eerste film in première, en van daaruit zou de crew heel verschillende reizen maken.

Wee Man is een iconisch Jackass-lid en dankzij de weg die hij heeft afgelegd, zit hij momenteel op een indrukwekkend vermogen. Laten we de film- en televisiester eens nader bekijken en zien hoeveel hij tegenwoordig waard is.

'Jackass' is een legendarische franchise

Het nieuwe millennium begon met een knal in de televisiewereld dankzij het debuut van een aantal iconische shows. Niet alleen begonnen shows als Survivor en American Idol dat jaar, maar ook Jackass, dat is uitgegroeid tot een van de meest iconische franchises aller tijden.

Voordat slechte prankkanalen sociale media vervuilden, en na tamme shows als Candid Camera, was Jackass de brug die de zaken opvoerde. Er was niets dat deze jongens niet zouden doen in de show, en uiteindelijk maakte de show plaats voor films, spin-offshows, documentaires en meer.

De recente release en het succes van Jackass Forever laat zien hoe geliefd deze franchise nog steeds is. Het was verfrissend om een injectie van nieuw talent te zien, maar de meeste mensen gaan naar de bioscoop om te genieten van de klassieke leden die doen waar ze goed in zijn.

Als we kijken naar de belangrijkste en meest iconische leden van de Jackass-crew, is de naam van Wee Man er een die zich onderscheidt van de anderen.

Wee Man is een iconisch lid

Wee Man dateert uit de originele serie en is een integraal lid van de groep geweest. Hij heeft de hand gehad in enkele van de grappigste en meest memorabele stunts in de geschiedenis van de franchise, en fans waren verheugd om hem vorig jaar zijn triomfantelijke terugkeer te zien maken in Jackass Forever.

Er was een lange pauze tussen de derde en vierde film, en in een interview met Coming Soon vertelde hij dat hij eerst zijn geest moest ordenen voordat het filmen begon.

"O, helemaal. Net als vier jaar eerder, waren we allemaal al opgewonden om de film weer op gang te krijgen. En tegen de tijd dat Johnny Knoxville zei: "Oké, we kunnen op de startknop drukken," we waren volledig versterkt. Dat eerste stukje zie je, menselijke helling, met Preston eronder en zo, dat was de eerste dag. Het was tijd om te gaan en we waren allemaal, zoals… je kon de kameraadschap vertellen en hoeveel plezier en hoeveel we waren klaar om gewoon deze film te maken, "zei hij.

Sinds de release is de vierde jackass-film een doorslaand succes. Het leverde niet alleen een stevig bedrag op aan de kassa, maar het kreeg zelfs uitzonderlijke recensies.

Deze film diende absoluut als een erfenisproject en speelde een rol in het huidige vermogen van Wee Man.

Wee Man is momenteel $ 8 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Wee Man momenteel maar liefst $ 8 miljoen waard. Dit is echt een opmerkelijk bedrag, en het is het bewijs dat de legende een behoorlijk succesvolle carrière in entertainment heeft gehad.

Zoals je je realiseert, heeft de Jackass-franchise een grote rol gespeeld bij het vergaren van zijn fortuin door Wee Man.

"Jason verscheen in 16 van de oorspronkelijke 25 afleveringen van de tv-show gedurende drie seizoenen tussen 2000 en 2002. Voor de tv-show werd elk castlid betaald per stunt. Het bedrag van de beloning voor een basisstunt varieerde van $ 500 tot $ 700. Voor de eerste "Jackass"-film kregen de belangrijkste spelers zoals Wee Man "boven de $ 20.000, maar minder dan $ 100, 000", zoals hij zich in 2022 herinnerde aan een interviewer van de New York Times, " meldt Celebrity Net Worth.

Dit is echter niet de enige manier waarop hij geld heeft verdiend. De site geeft ook informatie over zijn restaurant, Chronic Tacos, en zijn optredens in andere televisieprogramma's en films.

Op IMDb merken we dat Wee Man gehecht is aan Horror Creek Manor, wat de stuntman de kans geeft om zijn acteercapaciteiten te demonstreren. Hij heeft in het verleden wat acteerwerk gedaan, dus dit zou een leuk project voor hem moeten zijn om in te spelen.

Wee Man is een legende, grotendeels dankzij zijn tijd bij de Jackass-crew, en fans kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn fortuin zal blijven vergroten.

Aanbevolen: