Hoeveel is Oscar Isaac waard in 2022?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Oscar Isaac waard in 2022?
Hoeveel is Oscar Isaac waard in 2022?
Anonim

Betrokken raken bij een grote franchise kan het spel veranderen voor iemands carrière, en daarom zijn die franchiserollen zo begeerd. Ze zijn niet gemakkelijk te landen, maar de gelukkigen die het voor elkaar krijgen, kunnen een leven lang succes boeken.

Oscar Isaac heeft in meerdere franchises gespeeld, waaronder Star Wars. Zijn MCU-dagen beginnen binnenkort en dit wordt zijn derde Marvel-franchise. Isaac heeft gesproken over zijn nieuwe show, die de opwinding van de fans alleen maar heeft aangewakkerd.

Dankzij zijn succes op het grote scherm heeft Isaac miljoenen verdiend en zijn huidige vermogen is behoorlijk indrukwekkend. Laten we eens kijken naar de acteur en zijn huidige financiële positie.

Hoeveel is Oscar Isaac waard in 2022?

In de afgelopen tien jaar is Oscar Isaac echt tot zijn recht gekomen als acteur. De man heeft altijd het lef gehad om geweldige dingen te doen op het podium of op het scherm, maar het krijgen van de juiste rollen heeft een lange weg afgelegd in zijn vermogen om een groot publiek te laten zien waartoe hij in staat is.

Isaac's vermogen om betrokken te raken bij meerdere franchises heeft zeker wonderen gedaan voor zijn carrière in Hollywood. Star Wars was een grote doorbraak voor de acteur, die ook in drie afzonderlijke Marvel-universums is gaan werken. Nog steeds niet onder de indruk? Laten we de Dune-franchise, de Bourne-franchise en zelfs de geanimeerde Addams Family-filmfranchise toevoegen.

Het kan op dit moment niet beter gaan voor Oscar Isaac. Zijn carrière bevindt zich op een gloeiend hete piek en in de nabije toekomst zal hij de hoofdrol spelen in wat een van de grootste shows van het jaar gaat worden.

Hij speelt als Moon Knight voor Marvel

Eind maart debuteert Moon Knight op Disney Plus en zal Oscar Isaac centraal staan in de show. Het personage zelf heeft nog geen grote aantrekkingskracht, maar Disney en Marvel hebben al eerder magie aan kleine personages en teams gewerkt. Kijk maar wat ze hebben gedaan met Ant-Man en de Guardians of the Galaxy.

De previews voor Moon Knight suggereren dat deze show een donkere wending zal zijn voor de MCU. Het zal bovennatuurlijke elementen bevatten die de franchise zullen uitbreiden, en het kan plaats maken voor andere personages, zoals Blade en Black Knight, die op een gegeven moment samenkomen om de Midnight Sons te vormen.

Toen hij het over het project had, zei Isaac: Het voelde 'handgemaakt'. Het is de eerste legitieme Marvel-personagestudie sinds 'Iron Man'. Ik dacht: 'Misschien kan ik dit ding kapen. Misschien is dit de kans om iets echt f gek te doen op een groot podium.'”

"Wat ik het leukste vind aan dit ding, is dat het een verkenning is van een geest die zichzelf niet kent, een mens die zijn eigen brein niet kent. Ik vond dat echt ontroerend: wat de geest is in staat om te overleven, "vervolgde hij.

Isaac krijgt een fikse betaaldag voor de show, en het zal zijn vermogen een stuk hoger maken.

Het huidige vermogen van Oscar Isaac zal alleen maar toenemen

Dus, hoeveel is Oscar Isaac waard in 2022? Volgens Celebrity Net Worth heeft de acteur momenteel een vermogen van $ 10 miljoen. Dit is een fantastisch nummer om op te zitten, en het is er een die kan blijven groeien naarmate de acteur grote rollen blijft spelen in grote projecten op het grote en kleine scherm.

Bij Money Nation geeft de site een overzicht van Isaac's carrière, inclusief veel van de loonstrookjes die hij door de jaren heen heeft ontvangen. De acteur werkt al eeuwen gestaag en hij heeft een aantal fantastische betaaldags verdiend.

Ex Machina, een film die de acteur echt op de kaart zette, zou hem meer dan $ 1 miljoen hebben betaald. Dit werd uiteindelijk overtroffen door de goede mensen bij Disney, die Isaac meer dan $ 2 miljoen betaalden om Poe Dameron te spelen in The Force Awakens, volgens de site.

Niet alle salarissen van Isaac zijn op dit moment bekend, maar hij is betrokken geweest bij enkele van de grootste franchises ter wereld. Dit betekent dat hij waarschijnlijk miljoenen heeft verdiend uit zijn tijd met Star Wars, Marvel en meer. Als zodanig heeft het hem tot een hot item gemaakt die een premie kan blijven vragen voor zijn diensten.

Oscar Isaac zal ongetwijfeld goed geld verdienen met de hoofdrol in Moon Knight voor Marvel, en dit zou in de nabije toekomst gewoon meer mogelijkheden voor de ster kunnen openen om nog grotere loonstrookjes mee naar huis te nemen.

Aanbevolen: