De waarheid over de geruchtenvete van Mila Kunis en Demi Moore

Inhoudsopgave:

De waarheid over de geruchtenvete van Mila Kunis en Demi Moore
De waarheid over de geruchtenvete van Mila Kunis en Demi Moore
Anonim

Voor sommige fans is het moeilijk om het schattige liefdesverhaal van Mila Kunis en Ashton Kutcher te waarderen wanneer de ex-vrouw van de acteur, Demi Moore, duistere geheimen over hun relatie heeft onthuld in haar memoires, Inside Out. De GI Jane-ster heeft schokkende beweringen gedaan over het gedrag van Kutcher tijdens hun huwelijk. Moore, nu 59, zei dat ze een "40-jarige was die een groot leven had" toen ze de Jobs-ster ontmoette. Maar wat begon als een "elektrische" verbinding werd al snel een andere "verslaving" voor de actrice. Kutcher koos ervoor om niet te reageren op de bommelding. Maar fans kunnen niet anders dan aannemen dat Moore en Kunis al die jaren ruzie hebben, wat hun recente Super Bowl-commercial 'onhandig' maakt." Dit is de waarheid over hun relatie.

Demi Moore's verontrustende beweringen over haar relatie met Ashton Kutcher

Moore kreeg sympathie van fans toen ze onthulde dat ze "zich verdraaide om te proberen te passen bij de vrouw die [Ashton] wilde dat zijn vrouw zou zijn." Ze zei dat ze zo onzeker werd dat ze ermee instemde om trio's te doen met haar toenmalige echtgenoot en andere vrouwen. "Omdat we een derde partij in onze relatie hadden gehaald. Ashton zei dat dat de lijnen vervaagde en tot op zekere hoogte rechtvaardigde wat hij had gedaan", schreef de Striptease-ster in haar boek. "De man van wie ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was, had me bedrogen en besloot toen dat hij niet aan ons huwelijk wilde werken… Is dit leven? Ik vroeg me af. Want als dit het is, ben ik klaar."

De actrice vertelde Diane Sawyer ook hoe ze verliefd werd op Kutcher. "Ik was een 40-jarige die een groot leven had", zei ze. "En Ashtons volwassen leven was nog maar net begonnen - ik heb dat allemaal niet gezien omdat ik er zelf in zat. Ik voelde me net een 15-jarig meisje dat hoopte dat iemand me leuk vond.' Ze voegde eraan toe dat de Just Married-acteur op dat moment de perfecte man leek. 'Ik had geld. Hij hield van mijn kinderen', zei Moore over Kutcher. 'Het was niet iets waar hij bang voor was. Hij leek zich op zijn gemak te voelen met de enorme omvang van de ex-man [Bruce Willis]. Ik bedoel, weet je, ik had het gevoel dat ik niet met bagage kwam. Ik had koffers."

Wat vond Mila Kunis van het boek van Demi Moore?

Op het hoogtepunt van de media-razernij rond het boek, reageerde Kutcher alleen door te tweeten: "Ik stond op het punt op de knop te drukken op een echt snarky tweet. Toen zag ik mijn zoon, dochter en vrouw en ik verwijderde het." Kunis, aan de andere kant, "was niet geschokt" door de beweringen van Moore. "Er is niets in dit boek naar buiten gekomen dat Mila niet al wist", vertelde een bron "met kennis van zaken" aan People. Een entertainmentbron onthulde ook dat het paar geen last had van het boek.

"Mila en Ashton zijn erg verliefd en hebben een sterke en toegewijde relatie", aldus de insider. "Geen van beide is voorstander van negatieve publiciteit, maar het boek en Demi's tv-promoties hebben niets gedaan om hun sterke band en liefde voor elkaar en hun kinderen te verstoren." Een andere bron voegde eraan toe dat Kutcher niet iemand is die bij dergelijke controverses blijft stilstaan. "Ashton zal niet toelaten dat iemand anders persoonlijke problemen of opmerkingen over hem in de weg staan van zijn leven", zeiden ze. "Ashton heeft genoeg op zijn bordje. Hij heeft nu een geweldig leven. Dat is wat telt."

Hebben Demi Moore en Mila Kunis echt ruzie?

De geruchtenvete van Moore en Kunis begon met valse beweringen van een bron aan Radar Online. Hoewel de blog aankondigde dat de twee "eindelijk een einde hebben gemaakt aan een jarenlange vete" en dat Kutcher er "in de wolken" over was, was de genoemde breuk er eigenlijk niet in de eerste plaats. Volgens het stuk bleef de Indecent Proposal-ster het paar lastig vallen voor ouderschapsadvies en dat de Black Swan-actrice "gewoon snauwde en Demi vertelde dat ze er genoeg van had. Gossip Cop nam contact op met de vertegenwoordiger van Kunis en ontdekte dat de beweringen van de bron "allemaal leugens" waren.

Natuurlijk hadden andere media het verhaal al opgepikt voordat het werd weerlegd. Tot de recente Super Bowl-commercial van Moore en Kunis dachten fans dat ze nog steeds ruzie hadden. Het bleek dat Kunis zelf contact opnam met Moore voor de advertentie. "Ik dacht dat het humor en gelach zou brengen bij wat al een geweldige advertentie was", vertelde de 38-jarige aan Entertainment Tonight. "Ik stak mijn hand uit naar haar en was zo blij dat ze aan boord sprong." Het zit dus allemaal goed tussen die twee. Wie weet werken ze ooit samen aan een film… En deze keer met Kutcher. Of zou dat teveel zijn?

Aanbevolen: