BJ Novak heeft zojuist zijn eerste film geregisseerd, hier is alles wat je moet weten

Inhoudsopgave:

BJ Novak heeft zojuist zijn eerste film geregisseerd, hier is alles wat je moet weten
BJ Novak heeft zojuist zijn eerste film geregisseerd, hier is alles wat je moet weten
Anonim

B. J. Novak heeft eerder afleveringen van televisie geregisseerd. Hij regisseerde verschillende webisodes voor The Office en vijf afleveringen van de serie. Hij regisseerde ook een aantal afleveringen van The Mindy Project met zijn beste vriend Mindy Kaling in de hoofdrol, evenals twee afleveringen van The Premise, een miniserie over Hulu die hij heeft gemaakt.

Hoewel Novak televisie regisseerde, heeft hij net zijn allereerste speelfilm geregisseerd. Novak is geen onbekende in het acteren in hitfilms, zoals Inglourious Basterds, The Founder en Saving Mr. Banks, maar Novak moest nog de touwtjes in handen nemen achter de camera van een film. Hij heeft de film Vengeance geschreven en geregisseerd, met in de hoofdrollen Lio Tipton, Ashton Kutcher en Dove Cameron. Novak verschijnt ook in de film als acteur, waardoor hij een drievoudige bedreiging vormt. Laten we eens kijken wat er bekend is over de aankomende film.

8 'Vengeance' is een moordmysterie

Vengeance vertelt het verhaal van een radiopresentator die op missie gaat om de moord op zijn vriendin op te lossen. Volgens de synopsis reist hij naar het zuiden om de omstandigheden van haar dood te onderzoeken en te ontdekken wat er met haar is gebeurd. De film wordt beschreven als een Amerikaanse horrorthriller die ook wat komedie bevat. Volgens het Tribeca Film Festival is het een 'donkerkomische thriller'.

7 'Vengeance' werd gefilmd in New Mexico

De film is opgenomen in Albuquerque, New Mexico. Novak plaatste medio februari 2020 een foto van een kentekenplaat in New Mexico met de tekst "Chili capital of the world" en "land of betovering"

6 Novak bezocht een lokale liefdadigheidsorganisatie tijdens het filmen

Hij plaatste ook een bericht over het doorbrengen van een weekend in Saranam ABQ, dat "ouders en kinderen helpt om dakloos te worden", vertelde Novak aan zijn Instagram-volgers. Hij voegde eraan toe: "zoals ik altijd zeg: als je niet hot genoeg bent voor selfies van dorstlessen, help dan de gemeenschap waarin je zit en plaats in plaats daarvan foto's daarvan." Ha! Zo'n geweldige kerel, die Novak.

5 Filmen werd stopgezet vanwege de pandemie

De film moest helaas de productie in maart 2020 stopzetten vanwege de pandemie van het Coronavirus. Volgens Variety draaide de film al twee weken voorafgaand aan de shutdown. Het was een van de vele films die rond die tijd werden stilgelegd vanwege de pandemie, waaronder The Batman, The Man From Toronto, Flint Strong en Jurassic Park: Dominion. Novak plaatste het nieuws op zijn Instagram-pagina en zei: "Dit is waar. Ik heb deze film gemaakt met deze werkelijk geweldige en geïnspireerde cast en crew. We zijn bijna compleet en ik kan niet wachten om erop terug te komen als iedereen is veilig en gezond. Bedankt aan Jason Blum voor het in gevaar brengen van mensen in je films, maar nooit in het echte leven." Eind januari 2021 kon de film eindelijk de productie hervatten.

4 De cast van 'Vengeance' omvat Dove Cameron en Ashton Kutcher

De cast bestaat uit een aantal beroemde acteurs, waaronder Dove Cameron en Ashton Kutcher. Het bevat ook grote namen als Issa Rae, J. Smith-Cameron van Succession, Novak zelf, Boyd Holbrook van Logan en Lio Tipton van Crazy, Stupid, Love. Novak speelt de hoofdrol van Ben Manalowitz, de man die probeert te achterhalen wat er met zijn vriendin is gebeurd.

3 'Vengeance' gaat in première op het Tribeca Film Festival

Er is aangekondigd dat Vengeance in première gaat op het Tribeca Film Festival. Volgens The Hollywood Reporter wordt de film het middelpunt van de vertoning. Novak zei in een verklaring dat hij "overweldigd is door het geluk dat Vengeance in première gaat als de belangrijkste film van het Tribeca Festival, dat door de jaren heen zoveel van mijn favoriete artiesten heeft gesteund." De festivaldirecteur zei dat "B. J. Novak zich al heeft gevestigd als een van de meest getalenteerde acteurs en schrijvers in film en entertainment, dus het is geen verrassing dat hij nu de rol van speelfilmregisseur op zich neemt. Het Tribeca Festival is vereerd om de wereldpremière van deze komische thriller te organiseren als onze belangrijkste gala-selectie."

2 'Vengeance' debuteert in juli in theaters

Vengeance zal op 29 juli in de bioscoop verschijnen. De film wordt uitgebracht door Focus Features. Het zal in hetzelfde weekend in de bioscoop verschijnen als de stripfilm van Dwayne Johnson, Black Adam, die Vengeance waarschijnlijk zal voorzien van stevige concurrentie. Novak is ongetwijfeld enthousiast om de film de wereld in te brengen, na bijna een jaar pauze te hebben gehad vanwege de COVID-19-pandemie.

1 B. J. Novak wilde iets anders voor zichzelf creëren

Novak vertelde de Office Ladies-podcast dat hij tegelijkertijd iets leuks, grappigs en eng wilde maken. Hij had het idee om zichzelf te laten schitteren in een film genaamd Vengeance en bedacht dat als hij op de poster stond voor een film met die titel, mensen het misschien interessant zouden vinden, omdat het iets onverwachts van hem is, aangezien de meeste mensen hem kennen. van zijn komische werk aan The Office.

Aanbevolen: