Hier is alles wat u moet weten over de films en het vermogen van Tom Hiddleston

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat u moet weten over de films en het vermogen van Tom Hiddleston
Hier is alles wat u moet weten over de films en het vermogen van Tom Hiddleston
Anonim

Voor sommige fans is Tom Hiddleston alles voor het Marvel Cinematic Universe. Zijn rol als Thor's semi-vileine broer, Loki, heeft de acteur een enorme fanbase en immens respect opgeleverd. Het heeft hem ook de slagkracht gegeven om in meerdere projecten in 'leading man'-rollen te worden gecast. Natuurlijk hebben die rollen zijn vermogen de afgelopen jaren enorm doen stijgen. Volgens Men's He alth is hij nu meer dan $ 20 miljoen waard.

Gezien al het geweldige werk van Tom Hiddleston tot nu toe, weten we dat hij ongetwijfeld zal worden opgenomen in tal van andere film- en televisierollen, naast zijn aankomende Disney+-serie, Loki. En dat betekent dat zijn vermogen naar verwachting nog hoger zal stijgen.

Zonder verder oponthoud, hier is alles wat je moet weten over de films en het vermogen van Tom Hiddleston.

14 Tom's Shakespeare-intensiteit in Thor en Thor: The Dark World

Tom Hiddleston zou ongeveer $ 160.000 verdiend hebben voor het spelen van Loki in de eerste Thor-film. Natuurlijk ging zijn salaris alleen maar omhoog toen de MCU van start ging en zijn karakter werd gezien als een gewaardeerde speler. Regisseur, Kenneth Branagh, maakte een slimme zet toen hij Hiddleston in de rol wierp. Zonder twijfel voegde hij Shakespeareaanse diepte en intensiteit toe aan wat had kunnen worden gezien als een volkomen "kamp"-rol.

13 Opgevoerd naar de rol van centrale schurk in The Avengers

Gezien hoeveel we zijn gaan houden van de genuanceerde weergave van Loki door de mysterieuze Tom Hiddleston, is het moeilijk om hem als een totale schurk te beschouwen. Hij was echter zeker precies dat in de eerste Avengers-film. Volgens Men's He alth werd zijn salaris aanzienlijk verhoogd voor die film. Hij kreeg $ 160.000 voor Thor en $ 800.000 voor Avengers.

12 Avengers: Infinity War en Endgame gaven hem een flinke salarisverhoging

Hoewel Tom Hiddlestons rol als Loki in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame drastisch kleiner was dan zijn rollen in eerdere MCU-films, zag hij zijn salaris aanzienlijk stijgen. Volgens CheatSheet ontving Hiddleston zelfs ongeveer $ 8 miljoen voor de films. Dat is behoorlijk ongelooflijk, aangezien hij maar enkele minuten op het scherm was.

11 Hij maakte zijn eerste film, los van elkaar, met zijn zus

Tom Hiddleston's filmcarrière begon met een aantal kleine rollen in televisieshows en tv-films, niet zoals de meeste acteurs. Pas in 2007 speelde hij een hoofdrol in een speelfilm genaamd Unrelated. Vreemd genoeg speelde hij samen met zijn echte zus, Emma Hiddleston, die het hoofdpersonage speelde.

10 Een vleugje eigenzinnigheid en fantasie toevoegen aan middernacht in Parijs

Hiddleston voegde een vleugje eigenzinnigheid en klasse toe aan wat misschien wel de laatste geweldige film van Woody Allen is, Midnight In Paris. In het intelligente en creatieve drama speelde Hiddleston de beroemde auteur van "The Great Gatsby", F. Scott Fitzgerald. Hoewel het een kleine rol was, viel Hiddleston echt op tussen de ensemblecast, dankzij zijn zijdeachtige charme.

9 De nachtmanager was geen film, maar door Toms optreden voelde het als één film

Om eerlijk te zijn, hoort The Night Manager niet echt thuis op deze lijst, omdat het een miniserie is en geen film. De serie wordt echter alom geprezen, grotendeels vanwege de prestaties van Tom Hiddleston. In de miniserie kreeg Hiddleston de kans om het scherm sierlijk te delen met grootheden als Hugh Laurie, Olivia Colman en Tom Hollander.

8 Tom's wazige hoofdrolspeler/antagonist in hoogbouw blies wat nodig leven in de film

Laten we eerlijk zijn, High Rise was een worsteling om door te komen, maar de dystopische thriller van 2015 werd overeind gehouden dankzij Tom Hiddlestons meesterlijke vertolking van Dr. Robert Laing. Natuurlijk, het personage zelf was moreel dubbelzinnig, wat hem interessant maakte. Zonder Hiddleston om hem leven in te blazen, zou Laing zeker in beslag worden genomen door de rest van dit trage beeld.

7 Crimson Peak vond Tom Hiddleston op zijn donkerst

Hoewel Loki de beroemdste schurk van Tom Hiddleston is, is zijn personage in Crimson Peak gemakkelijk veel donkerder en dreigender. Het publiek had dit echter kunnen verwachten, aangezien de film werd geregisseerd door Guillermo del Toro. Hoewel het veilig is om te zeggen dat Sir Thomas Sharpe heeft geprofiteerd van alle tijd van Hiddleston met Loki spelen.

6 We weten niet zeker of we Tom's personage hebben gekocht in Kong: Skull Island

Hiddleston is knap, charmant en buitengewoon boeiend, maar een norse, harde buitenmens is hij niet! Sorry, maar we hebben hem niet helemaal gekocht als het Indiana Jones-type in Kong: Skull Island. Dit is misschien een beetje misplaatst geweest. Hoewel het waarschijnlijk niet veel zou hebben geholpen om Harrison Ford zelf te casten. De film was van begin tot eind een ramp.

5 Tom vertegenwoordigde de vriendelijkheid van mensen in vreselijke situaties in oorlogspaard

Hoewel Tom Hiddlestons rol in Steven Spielbergs War Horse klein was, schonk hij het verhaal een moment van hoognodig hart. Na te zijn gebombardeerd door oorlog en boosaardigheid, kwam het publiek een frisse neus halen toen ze zijn personage, kapitein James Nicolls, ontmoetten, die een voorbeeld was van hoe vriendelijkheid nog steeds te vinden is in vreselijke situaties.

4 Het leven als een vampier in alleen nog levende geliefden

Jim Jarmusch maakt een aantal vreemde kleine films en het lijdt geen twijfel dat zijn vampierfilm uit 2013, Only Lovers Left Alive, een van zijn vreemdste is. Tom Hiddleston (samen met Tilda Swinton) maakt deze film echter echt tot een succes. Hiddleston werd zelfs alom geprezen om zijn prestaties, evenals de sprankelende chemie die hij deelde met Swinton.

3 Liefde vinden op de bodem van de diepblauwe zee

In het Britse romantische drama van 2012 speelde Hiddleston een complexe, ijdele man die zich terdege bewust was van zijn gebreken. Gecombineerd met een geweldig script en een bekroonde uitvoering van Rachel Weisz, maakte Hiddleston echt indruk. Als zijn werk in het Marvel Cinematic Universe van Hiddleston een begrip maakte, is het zijn werk in Deep Blue Sea dat ervoor zorgde dat mensen hem serieus namen als acteur.

2 Archipel was een verwoestend portret van een ingewikkeld gezin

Archipelago is een van de minst bekende werken van Tom Hiddleston, maar het heeft een uitstekende 95% verse beoordeling op Rotten Tomatoes, dus het is misschien de moeite waard om te bekijken. De film volgt een man die zich voorbereidt om Engeland te verlaten voor vrijwilligerswerk in Afrika, en de gecompliceerde reacties van zijn familie die daarop volgen.

1 Thor: Ragnorok heeft ons misschien laten zien wat we gaan zien van Tom's Loki in de toekomst

De meeste MCU-fans waren dol op Hiddlestons geëvolueerde versie van Loki in Thor: Ragnorok. Gezien hoe positief de reactie op zijn meer komische weergave van de egoïstische antiheld is geweest, is het waarschijnlijk dat dit de hoek is van het personage waarvan we meer zullen zien in de komende Disney + -serie, Loki, en zelfs in de toekomst Thor films.

Aanbevolen: