Billie Eilish vertelde David Letterman "Ze lachen" om het syndroom van haar Tourette

Inhoudsopgave:

Billie Eilish vertelde David Letterman "Ze lachen" om het syndroom van haar Tourette
Billie Eilish vertelde David Letterman "Ze lachen" om het syndroom van haar Tourette
Anonim

Billie Eilish vertelt als nooit tevoren over het syndroom van Gilles de la Tourette. De zangeres van Happier Than Ever ging zitten met David Letterman in zijn Netflix-serie My Next Guest Needs No Introduction, waar ze de neurologische aandoening "heel raar" noemde en toegeeft: "Ik heb er helemaal niet over gesproken" - voordat ze toegaf dat veel van mensen denken dat ze alleen maar aan het lachen is.

Billie Eilish zegt dat ze beledigd raakt als mensen om haar lachen

Er is weinig in het leven dat de zangeres niet met haar fans heeft gedeeld, maar ze is relatief stil gebleven over haar worsteling met Gilles de la Tourette. Pas toen ze een tic voor de camera ervoer terwijl Letterman haar interviewde, was ze bereid om over het onderwerp te spreken.

"Als je me lang genoeg filmt, zul je veel tics zien", legde ze uit, en Letterman vroeg of het oké was om over haar toestand te praten, waarop ze antwoordde: "Absoluut.”

Verrassend genoeg zegt de Grammy-winnende zangeres dat mensen meestal lachen als ze last heeft van een tic, iets waarvan ze zegt dat het ongelooflijk aanstootgevend is.

“Het is echt raar. Ik heb er helemaal niet over gesproken', zei ze. “De meest voorkomende manier waarop mensen reageren, is dat ze lachen omdat ze denken dat ik grappig probeer te zijn. Ze denken dat ik tik als een grappige zet. En dus zeggen ze: 'Ha,' en daar ben ik altijd ongelooflijk beledigd door. Of ze gaan 'Wat?' en dan ga ik, 'Ik heb Tourette's.'”

"Zoveel mensen hebben het, en je zou het nooit weten," vervolgde ze. "Een paar artiesten zijn naar voren gekomen en zeiden: 'Ik heb altijd Tourette's gehad', en ik ga niet met ze uit omdat ze er niet over willen praten. Maar dat was echt interessant voor mij, want ik had zoiets van: 'Doe je dat? Wat?'”

De zangeres zegt dat de tics niet optreden als ze op het podium staat

Gelukkig treden de tics niet op wanneer Eilish optreedt, zoals ze vaak doet, of tijdens andere activiteiten die nadenken en focussen vereisen.

“Ik tic nooit, want de belangrijkste tics die ik doe zijn constant, zoals, ik wiebel mijn oor heen en weer en trek mijn wenkbrauw op en klik met mijn kaak en buig deze arm hier en deze arm daar,' legde ze uit aan briefschrijvers en voegde eraan toe: 'Dit zijn dingen die je nooit zou opmerken als je een gesprek met mij hebt, maar voor mij zijn ze erg vermoeiend.'

Aanbevolen: