De angstaanjagende reden 'Iyanla: Fix My Life' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De angstaanjagende reden 'Iyanla: Fix My Life' werd geannuleerd
De angstaanjagende reden 'Iyanla: Fix My Life' werd geannuleerd
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er altijd een select aantal tv-programma's geweest die jarenlang in de ether konden blijven. In de afgelopen decennia was het echter buitengewoon zeldzaam dat series langer dan vijf tot zes seizoenen duurden. In de afgelopen jaren is het echter veel gebruikelijker geworden dat sitcoms meer dan een decennium lang worden geproduceerd. Bovendien is er iets met 'reality'-shows dat het voor hen gemakkelijk maakt om tientallen jaren in de ether te blijven.

Sinds 2012 zijn er verschillende seizoenen van Iyanla: Fix My Life uitgezonden. Een van die zeldzame shows waar kijkers veel om gaven, het leek alsof Iyanla: Fix My Life nog vele jaren in de lucht zou zijn. Fans van Iyanla: Fix My Life kwamen er echter in 2021 achter dat de show zou eindigen tot verbazing van velen, aangezien het een 'reality'-show was die het potentieel had om veel langer te duren. Omdat veel fans zich afvroegen waarom Iyanla: Fix My Life eindigde, werd later onthuld dat er een angstaanjagende reden was waarom de show eindigde.

Waarom Iyanla: Fix My Life tot een verrassend einde kwam

Voor de miljoenen fans die geen genoeg kunnen krijgen van Iyanla: Fix My Life, werd 2021 een zwaar jaar. Per slot van rekening was 2021 het jaar waarin Iyanla: Fix My Life zijn serie van meerdere seizoenen op televisie beëindigde. Wanneer een geliefde show ten einde loopt, vragen fans zich natuurlijk één ding af, waarom?

Als mensen naar films of tv-programma's kijken, worden ze vaak getrakteerd op eenvoudige verhalen over goed versus kwaad. In werkelijkheid zijn de dingen echter zelden zo eenvoudig. Met dat in gedachten is het logisch dat Iyanla Vanzant in het verleden meer dan één verklaring heeft gegeven waarom ze besloot haar succesvolle show te beëindigen. Toen ze bijvoorbeeld met HollywoodLife.com sprak, legde Vanzant uit dat ze besloot haar show te beëindigen omdat haar energie haar in een nieuwe richting bracht.

“Ik heb de beslissing niet genomen. Ik werd spiritueel geleid. Het is tijd om te gaan. Ik zei ok'. Ik denk dat ik mentaal en emotioneel moe was. Ik wil dit niet meer doen. Ik had niet echt een reden, per se. Ik wilde het gewoon niet meer doen. En toen bad ik erover en maakte er gebruik van. Jezelf dwingen ergens in te blijven nadat je ermee klaar bent, is vermoeiend', zegt de bestsellerauteur van de New York Times. “Dat doen we in huwelijken, in banen, in situaties. En dus was ik uitgeput omdat mijn doel was bereikt en het veel moeite kostte om te blijven.”

Eind 2021 verscheen Iyanla Vanzant in de populaire talkshow van Tamron Hall. Tijdens het resulterende gesprek onthulde Vanzant dat haar beslissing om Iyanla: Fix My Life te beëindigen gedeeltelijk was geïnspireerd door het feit dat Iyana doodsbedreigingen ontving van sommige kijkers.

“Omdat je de huizen van mensen binnengaat, je bent in hun badkamer, je bent in hun keuken en dan denken ze dat ze je kennen en denken ze dat ze het recht hebben om bepaalde dingen te zeggen omdat we niet duidelijk zijn en bewust van de energie die we uitzenden. Dus via de e-mails, via de sociale media, kwamen mensen bij mij thuis. Ik kreeg doodsbedreigingen omdat ze iets niet leuk vonden wat ik erover zei. En ik heb zoiets van: 'Ik wil hier vrij van zijn. Ik wil dit niet.'”

Iyanla Vanzant's plannen voor de toekomst

Voordat Iyanla: Fix My Life op televisie in première ging, was Iyanla Vanzant al een kracht in de wereld geworden. Als auteur, advocaat, motiverende spreker, levenscoach en nog veel meer, slaagde Vanzant erin het keurmerk van Oprah Winfrey te krijgen, een van de meest gewilde dingen in de entertainmentwereld. Oprah heeft tenslotte de carrières van verschillende opmerkelijke persoonlijkheden gelanceerd.

Toen werd onthuld dat Iyanla: Fix My Life zou eindigen, maakten veel fans zich zorgen dat ze het laatste van Iyanla Vanzant hadden gehoord. Gezien het feit dat Vanzant bij miljoenen mensen geliefd is en ze de steun heeft van Oprah Winfrey, zou het niemand moeten verbazen dat ze niet van plan is te verdwijnen. Toen Vanzant sprak met een interviewer voor thegrio.com genaamd Tonya Pendleton, werd haar gevraagd naar haar plannen voor de toekomst. Hoewel ze zei dat ze niets specifieks in de werken deed, leek Vanzant er zeker van te zijn dat ze grote dingen zou doen.

“Ik was niet van plan om Fix My Life te doen, weet je, ik deed masterclasses, levenslessen en mevrouw Winfrey bood me de kans. En mijn eerste reactie was dat ik zei: ‘Nee, nee, dank je. Maar als Oprah Winfrey je drie keer vertelt dat je je eigen show nodig hebt, denk ik dat je beter kunt luisteren. Dus dat heb ik niet gepland, en ik hoef niet te plannen wat de toekomst biedt. Ik weet dat het zich zal ontvouwen. En het is; het ontvouwt zich.”

Aanbevolen: