Hier is hoe de levens van Shaun White en Nina Dobrev veranderden na het daten

Inhoudsopgave:

Hier is hoe de levens van Shaun White en Nina Dobrev veranderden na het daten
Hier is hoe de levens van Shaun White en Nina Dobrev veranderden na het daten
Anonim

Nina Dobrev, alumni van de Vampire Diaries, en Shaun White, de professionele snowboarder, veroorzaakten datinggeruchten in februari 2020 na het delen van soortgelijke foto's van een reis naar Zuid-Afrika. Een maand later werden ze voor het eerst samen op de foto gezet tijdens een fietstocht in Malibu. In mei 2020 maakte Dobrev hun relatie Instagram-officieel, toen ze een foto van zichzelf deelde met een schaar in haar hand en White gekscherend bang. White uploadde later een video van Dobrev die zijn uiterlijk veranderde, met als onderschrift: Mijn kapper zei dat hij dat niet zou doen, dus deed zij dat. QuarantineCuts.”

Naarmate de relatie van het paar zich ontwikkelde, hebben ze het onder de knie gekregen om drukke schema's in evenwicht te houden en tijd vrij te maken om elkaar te zien. "We hebben een leuk systeem om contact te houden." zei White. Hier is een blik op hoe hun leven is veranderd sinds ze begonnen met daten.

6 Shaun White stopt met professioneel snowboarden

"Dit heeft allemaal zijn geweldige glans gehad bij elke beslissing en elke wedstrijd, omdat ik heb besloten dat dit mijn laatste Olympische Spelen zullen zijn", zei White. "Ik heb alles gegeven. Er zijn wat ups en downs geweest op weg om hier te komen, maar door dat alles voel ik dat ik sterker ben geworden.''

Voortzetting van zijn opmerkingen, merkte White op: "In mijn gedachten … heb ik besloten dat dit de laatste wedstrijd zal zijn." White merkte echter op dat hij niet van plan is om op elk moment "de sport te verlaten" in de nabije toekomst. ''Ik denk dat het mooie van snowboarden is dat er nog een leven te beleven v alt in de sport buiten de competitie'', verduidelijkte hij.

5 Nina Dobrev inspireerde Shaun White om een pensioenplan te maken

"Mijn vriendin zei: 'Als je met pensioen gaat, moet je deze lijst maken met dingen die je wilt doen'", deelde hij op 17 februari 2022 op Jimmy Kimmel Live.''Dus ik plaats deze lijst - en vrij dicht bij de top van de lijst was: 'Ga naar een Super Bowl' omdat het altijd tijdens het competitieve seizoen is. Ik ben er nog nooit bij geweest, dus ik landde, zei hallo tegen iedereen, en toen dacht ik: 'Ik moet gaan' en ging meteen naar de Super Bowl.'"

4 Het koppel begon samen te leven

Toen de pandemie toesloeg en de lockdown werd doorgevoerd, besloten Nina en Shaun om samen te gaan wonen en het meeste uit die tijd te halen door zich bezig te houden met huisreparaties en schilderprojecten. Nina nodigde Architectural Digest uit in hun gedeelde huis.

"Mijn vriend en ik hebben de hele buitenkant van het huis zelf geverfd, en het duurde een eeuwigheid", deelde Nina in de Architectural Digest-video. "Maar het is mooi geworden, dus ik ben blij dat ik het gedaan heb."

3 Nina Dobrev raakte erg gefocust op het ondersteunen van Shaun White

Shaun White drukte uit hoeveel significant positief verschil de steun van Nina Dobrev maakte in zijn leven, ''Nina is ongelooflijk. Wat een invloed op mijn leven. Ze runt niet alleen haar eigen show, haar eigen wereld, bedrijven waar ze bij betrokken is, dingen die ze produceert, al dit soort dingen. Ze houdt me aan dezelfde hoge standaard, wat zo geweldig is om in een partner te hebben."

“Ze is gewoon zo ongelooflijk ondersteunend geweest. Ze zegt: 'Hé, ik ben hier om je te helpen… hoe kan ik je helpen?' zei Shaun. “Het gaat niet om haar. In die zin is ze gewoon zo gul geweest.” Hij voegde eraan toe dat Nina “deze overweldigende vriendelijkheid en zorg voor mensen heeft … Ze wil de mensen om haar heen verheffen. Het is zo mooi, vooral in de wereld van vandaag. … Dat soort zorgzame kwaliteit nog steeds heel bijzonder is.”

2 Nina Dobrev speelde in een nieuwe film

Nina Dobrev speelde in Love Hard, exclusief gestreamd op Netflix. De film draait om een jong meisje dat, om haar online verliefdheid te ontmoeten, helemaal naar zijn geboorteplaats met Kerstmis, maar wordt uiteindelijk overvallen.

Dobrev trad op als Natalie, een hopeloos romantische ziel die ongelukkig wordt in de liefde totdat ze matcht met de ogenschijnlijk knappe man Tag. Ze besluit verder het hele land door te reizen om haar ideale partner te ontmoeten, maar realiseert zich dat ze is opgevist door Tag's vriend Josh.

1 Nina Dobrev en Shaun White kunnen binnenkort verloofd raken

In een TikTok die Shaun White op 6 februari 2022 plaatste, legde hij uit dat vanwege de gezondheids- en veiligheidsprotocollen van COVID-19 in China, de actrice van The Vampire Diaries zich niet bij hem mocht voegen in Peking als toeschouwer. Nina vond echter nog steeds een manier om hem een beetje dichter bij huis te laten voelen, door foto's van vrienden en familie te verbergen in Shauns tas, schoenen, handbagage en zijn koffer.

Fans werden overweldigd door emoties nadat ze Shaun zagen omringd door foto's van zijn familie en vrienden met handgeschreven notities, waarvan velen deelden hoe ongelooflijk attent Nina's gebaar was, evenals hun gedachten over Shaun die Nina ten huwelijk vroeg."Ik hoop dat je haar verwent!" één persoon schreef en duizenden andere TikTok-gebruikers vonden het leuk. 'Oké, je moet met die mooie vrouw trouwen! Hoe lief!!!,” voegde een ander eraan toe. "Voorspellingen zeggen dat je binnenkort een aanzoek gaat doen", zei een andere fan.

Met hun gedeelde interesses, hun betrokkenheid bij zelfgenezing en welzijn, en hun vergelijkbare overtuigingen over spiritualiteit, zouden velen het niet als een verrassing vinden als er binnenkort een verloving zou plaatsvinden.

Aanbevolen: