De grootste sterren die worden gekroond tot "The Internet's Boyfriend"

Inhoudsopgave:

De grootste sterren die worden gekroond tot "The Internet's Boyfriend"
De grootste sterren die worden gekroond tot "The Internet's Boyfriend"
Anonim

Hollywood-hartbrekers en pop-icoon crushes bestaan al tientallen jaren. Door de jaren heen hebben fans van bepaalde beroemdheden geknuffeld over hun favorieten en verenigd om loyale fandoms te creëren om hun liefde en bewondering voor hen te uiten. Of het nu gaat om de nieuwste hoofdrolspeler of de populairste muzikant, bepaalde beroemdheden hebben ervaren hoe het is om wereldwijd op romantisch niveau aanbeden te worden door fans over de hele wereld.

De term 'internetvriend' werd al snel een sensatie en werd bedacht om de mannelijke beroemdheden te beschrijven die steeds meer aandacht kregen. Een artikel geschreven door Observer belicht de specifieke kenmerken van het 'internetvriendje'. Het artikel citeert auteur Esther Zuckerman uit haar boek A Field Guide to Internet Boyfriends: Meme-Worthy Celebrity Crushes From A to Z, waarin ze stelt dat het 'internetvriendje' veel meer is dan een simpele verliefdheid op beroemdheden. Verder beschrijft Zuckerman deze celebs als degenen die "een beeld projecteren van goed en aardig zijn". Dus wie zijn precies deze beroemde hunks die gecharmeerd zijn van internet? Laten we eens kijken naar de top 8 beroemdheden die "de vriend van het internet" zijn genoemd.

8 Keanu Reeves

Misschien beschouwd als een van de meest voorbeeldige gezichten van het 'internetvriendje', hebben we The Matrix-ster Keanu Reeves als eerste op deze lijst met hunks. De 57-jarige acteur, die wereldwijd wordt aanbeden door het publiek, ging in 2010 viraal vanwege zijn ongelooflijk "meme-bare" foto's. Ondanks zijn eerdere 26-jarige roem, raakten fans gecharmeerd van een iets oudere en meer actuele versie van het Hollywood-icoon in een tijd die de "Keanuaisance" werd genoemd. Zijn serieuze kijk en de essentie van de buurman maakten plaats voor Reeves die de titel van 'internetvriendje' verdiende. In 2019 werden fans nog meer verliefd op de ster toen ze zijn adorabel ongemakkelijke reactie op de titel hoorden.

Tijdens een People-interview op de rode loper voor de première van Toy Story 4 zette Reeves vraagtekens bij de titel voordat hij het "gek" noemde.

7 Timothée Chalamet

Voor onze volgende inzending hebben we het equivalent van de status van Reeves, maar voor misschien een iets jonger publiek met Call Me By Your Name-ster, Timothée Chalamet. Ondanks zijn eerdere kleinere rollen op het scherm, verwierf de 26-jarige voor het eerst wereldwijde bekendheid in 2017 door zijn rol als de stoute hartenbreker Kyle Scheible in Greta Gerwigs coming of age-film, Lady Bird. Sindsdien speelde de getalenteerde jonge ster in een aantal enorm succesvolle films zoals Call Me By Your Name waarvoor hij zijn eerste Academy Award-nominatie ontving, en de enorme blockbuster van 2021, Dune. Chalamet's jongensachtige charmes en zachte persoonlijkheid maakten plaats voor de hedendaagse titel van "Soft Leading Man" om de jonge ster te vereren. Het is niet verwonderlijk dat dit de aandacht en genegenheid van fans overal trok en hem zo de titel 'internetvriend' opleverde.

6 Oscar Isaac

Een andere Dune-aluin die de titel deelt met Chalamet, is zijn vader op het scherm, Oscar Isaac. De 43-jarige sensatie kreeg in 2015 de aandacht van het publiek toen hij deel ging uitmaken van de intergalactische wereld van Star Wars als de felle piloot Poe Dameron in Star Wars: The Force Awakens. Sindsdien groeide de in Guatemala City geboren acteur in populariteit als het volgende internetvriendje. De aanbidding bereikte zijn hoogtepunt in 2018 toen een foto van Isaac die Cheetos eet met eetstokjes viraal ging. Terwijl hij in 2016 met Rolling Stone sprak, deelde Isaac zijn mening over zijn nieuw gevonden titel als "het vriendje van het internet", en reageerde op een komische en brutale manier op de acteur.

Hij verklaarde: Het internet trof me nooit als monogame relaties. Het is erg promiscue, het internet.”

5 Harry Styles

Vervolgens hebben we een icoon dat een instant sensatie werd en een oude vriend van internet sinds zijn vroegste dagen in de publieke belangstelling. Een begrip en wereldwijde superster Harry Styles wordt geprezen om zijn talent, charmes en uiterlijk sinds zijn dagen in de alom aanbeden jongensband One Direction. Terwijl hij zijn solo-muziekcarrière en nieuwe acteercarrière blijft ontwikkelen, blijven fans van de hartenbreker aan zijn zijde blijven en genieten van zijn status als "internetvriend".

4 Michael B. Jordan

Als volgende hebben we Black Panther-ster en hunk, Michael B. Jordan. Sinds hij in de krachtige Marvel-functie van 2018 staarde, stuurde Jordan fans en publiek in een geliefde razernij. De 35-jarige acteur heeft ongetwijfeld indruk gemaakt op fans overal ter wereld, of het nu gaat om het kapot maken van houders tot fans die "hun longen uit hun lijf willen rukken" vanwege hun liefde voor hem.

3 Ryan Gosling

Een andere sensatie en internetbae die de tand des tijds heeft doorstaan, is Ryan Gosling, de ster van La La Land. Misschien wel een van de beroemdste hartenbrekers van Hollywood, het is niet verwonderlijk dat de 41-jarige sensatie is gebrandmerkt als een van de meest opvallende vriendjes van internet. Velen kunnen zijn talenten, gratie en charmes aanwijzen als de redenen achter zijn titel, maar Gosling zelf lijkt te denken dat de titel die hem wordt toegekend te wijten is aan een heel andere reden. Tijdens een interview met GQ onthulde de Blade Runner 2049-ster dat de reden waarom fans hem zo aanbaden simpelweg te wijten was aan zijn "Canadeesheid".

2 Henry Golding

De volgende keer hebben we Crazy Rich Asians-ster, Henry Golding. De 35-jarige Engelsman brak voor het eerst door in de acteerwereld door zijn rol in het Maleisische komediedrama Gold Diggers uit 2009, waarin hij het personage van Iskandar Tan Sri Murad vertolkte. De acteur werd in 2018 echter bekend door zijn rollen in meerdere filmsuccessen van dat jaar. Het meest opvallende was dat zijn rol als Nick Young in Crazy Rich Asians ervoor zorgde dat fans over de hele wereld over de acteur friemelen en hem de titel van "internetvriendje" opleverden. Dit werd later verder ondersteund door zijn dromerige hoofdrol in de kerstrom-com van 2019, Last Christmas.

1 Benedict Cumberbatch

En tot slot hebben we de blauwdruk van wat nu bekend staat als het 'internetvriendje' met een van de allereerste ontvangers van de titel, Benedict Cumberbatch. In 2010 werd de in Londen geboren acteur beroemd door zijn hoofdrol in de BBC-serie Sherlock. Na het succes van de serie bestormden de toegewijde fans van Cumberbatch sites zoals Twitter en Tumblr om hun bewondering voor de acteur te tonen. Dit leverde de 45-jarige de inmiddels virale titel van 'internetvriendje' op.

Aanbevolen: