Waarom fans denken dat 'Marrying Millions' nep moet zijn

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'Marrying Millions' nep moet zijn
Waarom fans denken dat 'Marrying Millions' nep moet zijn
Anonim

Marrying Millions is misschien een realityshow, maar de meeste kijkers geloven dat er niets echts aan is. Interessant is dat ze geldige punten hebben om deze beweringen te ondersteunen.

De Lifetime-show Marrying Millions is een reality-tv-serie die in 2019 in première ging. Het bevat een groep van zes stellen met verschillende achtergronden die proberen hun verschillen over het hoofd te zien en het altaar te bereiken.

Opmerkelijk is dat elk koppelpaar bestaat uit een zeer rijke persoon en een gewoon persoon met een worstelende achtergrond. Helaas bewijzen hun ervaringen in hun zoektocht om te trouwen dat het trouwen met miljoenen niet zo rooskleurig is als het lijkt.

Natuurlijk lijkt het concept van trouwen in rijkdom en nog lang en gelukkig leven een echt sprookje. Veel fans vinden het echter te mooi om waar te zijn.

8 Bill Hutchinson probeerde controle te krijgen over hoe hij werd afgebeeld

Verschillende realityshows zijn onder vuur komen te liggen omdat ze de vermeende 'real-life situaties' zouden scripten of ze tot een fout zouden bewerken.

Misschien inspireerden dergelijke overtuigingen castlid Bill Hutchinson om bewerkingsrechten te zoeken en te bepalen hoe de show hem en zijn partner portretteerde.

In een gesprek met een nieuwszender gaf de realityster toe dat zijn persoonlijke advocaat probeerde de bewerkingsrechten voor de show te verkrijgen. Ze wezen hem echter af.

Uiteindelijk is alles goed gekomen, waarbij Hutchinson toegaf dat hij begreep waarom ze hem afwezen. Desalniettemin, alleen al het feit dat zoiets is gebeurd, doet je afvragen of ze die rechten misschien op een schaal aan een ander stel hebben gegeven.

7 Sommige sterren op 'Marrying Millions' hebben mogelijk geldproblemen

Toegegeven, het is begrijpelijk dat de minder bedeelde partijen onder de koppels het financieel moeilijk hebben. Maar als het gaat om het zien van de genoemde miljonairs met geldproblemen, verslaat het het concept van de show, waardoor de geloofwaardigheid twijfelachtig wordt.

Sommige miljonairs op Marrying Millions hadden geldproblemen. Uit rapporten blijkt bijvoorbeeld dat zakenmagnaat Drew Gemma meerdere fiscale pandrechten tegen hem heeft ingediend.

Sommige van deze belastingen, die de staat Ohio tegen hem heeft ingediend, dateren uit 2012. Bovendien gebruikt hij naar verluidt zijn zakelijke apparatuur zoals grasmaaiers en sneeuwploegen als onderpand. Dit klinkt zeker niet als de acties van een miljonair.

6 Verlangen en Rodney's relatie is twijfelachtig

Sinds het tweede seizoen van de show van start ging, hebben veel fans zich afgevraagd wat het lot is van de relatie tussen Desiry en Rodney Foster. Velen vragen zich zelfs af of het duo een echte relatie had.

Om te beginnen lijkt de liefdesmatch tussen de CEO van een wijnbedrijf van meerdere miljoenen dollars en een non-profitwerker echt genoeg. Rodneys bedoeling om hun relatie geheim te houden en Desiry niet aan de familie voor te stellen, zingt een ander deuntje.

Het duo werd gemakkelijk de favorieten van de kijkers vanwege hun talrijke wendingen. Uiteindelijk kwamen er verschillende geruchten over het paar naar boven, waaronder speculaties dat Rodney homo zou zijn en een vreemdgaanschandaal.

Een blik in hun liefdesverhaal laat zien dat het paar grotendeels een langeafstandsrelatie heeft gehad. Maar toen ze eindelijk de kans kregen om fysiek contact te maken, weigerde Desiry een huis met haar geliefde te delen of intiem met hem te worden.

Op de een of andere manier slaagden fans erin om al deze stukken met elkaar te verbinden en een manier te vinden om het terug te koppelen naar het idee van Rodney's vermeende homostatus. Als daar enige waarheid in zit, Rodney heeft het zeker goed verborgen gehouden in 'secretsville'.

5 Brian Bru en Gentille Chhun zijn acteurs

Het hele idee van een realityshow is om echte mensen af te beelden die situaties uit het echte leven verkennen. Maar wanneer deze shows bekende acteurs casten, wordt het steeds moeilijker om het als iets anders te beschouwen dan acteren.

Het v alt niet te ontkennen hoe spannend het werd tijdens de seizoensfinale toen Chhun haar bruiloft op het laatste moment afzegde.

De kijkers vroegen zich echter alleen af of hun wervelende liefdesverhaal, waarin ze talloze obstakels trotseerden, echt was of gewoon ontworpen voor tv.

De ontdekking dat Bru en Chhun professionele acteurs waren, hielp deze speculaties niet. Volgens Starcasm is Brian een acteur met minstens 62 credits, terwijl Chhun eerder in tal van vastgoedshows verscheen.

4 Sommige 'miljoenen trouwen'-relaties lijken nep

Net als Bru en Chhun lijken verschillende relaties en liefdesmatches in Marrying Millions nep en missen ze authenticiteit.

Fans zijn naar verschillende forums gegaan om op meer voor de hand liggende discrepanties te wijzen, van het ontbreken van een huwelijksvergunning op de vermeende trouwdag van Chhun en Bru tot de liefdesavonturen van Bill en Brian. Misschien geeft dat de show het drama en de pit die het twee seizoenen lang overeind heeft gehouden.

3 De leeftijdskloof van 40 jaar tussen Bill en Briana

Bill en Briana gaan gemakkelijk door als het beroemdste stel op Marrying Millions. Afgezien van het verschijnen in beide seizoenen, trokken deze twee de aandacht van de kijkers met hun enorme leeftijdsverschil.

Bill en Briana hadden een leeftijdsverschil van 40 jaar, maar waren nog steeds het meest duurzame paar. Dit leeftijdsverschil en de macht en financiële onbalans in hun relatie zorgden er echter voor dat ze tijdens de show veel problemen ondervonden.

Van Bills ongezonde controle tot Briana's onwil om weg te lopen van de luxe die hij haar bood, hun relatie leek enigszins onevenwichtig.

2 Is 'Marrying Millions' gescript?

Met zoveel liefdesverdriet en shockers, vooral over de relatie tussen Bru en Chhun, is 'Is Marrying Millions scripted?' is een veel voorkomende vraag geworden.

Het meest duidelijke bewijs dat op deze mogelijkheid wijst, is het ontbreken van een huwelijksvergunning in het dossier voor Brian Bru en Gentille Chhun.

Dit is twijfelachtig, aangezien elk stel dat wil trouwen vóór de dag een huwelijksvergunning moet hebben. Maar op de een of andere manier leek het duo dit kleine detail over te slaan tijdens hun huwelijksvoorbereidingsdrama.

Natuurlijk hielp het niet dat Chhun's zogenaamde huis in de show nooit van haar was, maar alleen was ontworpen voor haar stint op Marrying Millions.

Je kunt het de kijkers nauwelijks kwalijk nemen dat ze geloofden dat de Lifetime-serie een soort van vooraf geschreven script volgde om zo'n goede show te geven tijdens de seizoensfinale.

1 Is elk koppel van 'Marrying Millions' nog steeds samen

Twee seizoenen lang zagen kijkers verschillende koppels uit elkaar gaan, het goedmaken en door de hel worstelen om dingen te laten werken. Uiteindelijk bereikten sommigen het uiteindelijke doel van de show, namelijk de knoop doorhakken of op zijn minst een levenslange samenwerking aangaan.

Hoe lang betekent 'een heel leven' echter voor deze realitysterren? Maanden nadat de show uit de lucht was gegaan, zijn verschillende van deze koppels, die schijnbaar goed eindigden tijdens de finale, hun eigen weg gegaan.

Het enige stel dat met succes door het gangpad liep tijdens de show en nog steeds sterk is vanaf april 2022, is Sean Lourdes en Megan Thomas.

Het duo stapte in het huwelijksbootje ondanks afkeuring van de familie van Lourdes en hun aandringen om Thomas een huwelijkscontract te laten ondertekenen. Ze verwelkomden een zoon, Sean, en bleven genieten van het huwelijksgeluk.

Ondertussen, als de verklaring van Bill's advocaat iets was om op af te gaan, lijkt het erop dat de romance van Bill Hutchinson en Briana Blu intact blijft.

Aanbevolen: