Jennifer Aniston geeft toe dat ze samenwerkt met Harry Styles & krijgt nieuwe artiestennaam

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston geeft toe dat ze samenwerkt met Harry Styles & krijgt nieuwe artiestennaam
Jennifer Aniston geeft toe dat ze samenwerkt met Harry Styles & krijgt nieuwe artiestennaam
Anonim

Jennifer Aniston heeft gewogen op het gesprek over haar en Harry Styles die een spectaculair gevoel voor mode delen, wat een goede sport blijkt te zijn.

De Friends-ster sierde onlangs de cover van het tijdschrift InStyle en poseerde ook voor een fotoshoot met een retro jaren 70-gevoel voor het septembernummer van de outlet.

Styles' trouwste fans herkenden onmiddellijk een van de outfits die Aniston droeg: een optisch Gucci-pak dat de zanger eerder heeft aangetrokken.

In de fotoshoot wordt Aniston afgebeeld in een tweedelig pak met een geometrische print en witte loafers van Gucci. Het Italiaanse Maison telt Styles onder zijn ondersteuners, waarbij het One Direction-lid datzelfde pak draagt tijdens de Brit Awards van dit jaar.

Jennifer Aniston wil dat fans haar Harriet Styles noemen

Aniston ging in op de virale Twitter-vergelijking tussen haar en Styles en nam haar Instagram-verhalen over.

Ze deelde foto's van haar en Styles in hetzelfde pak.

“Noem me maar Harriet Styles”, schreef de actrice, instemmend met haar fans over de gelijkenis.

Maar het bruine en oranje ensemble is niet het enige kledingstuk dat de twee sterren hebben gedeeld.

In oktober vorig jaar haalde Styles wat mode-inspiratie bij Aniston. Nou, van haar aan mode verslaafde Friends-personage Rachel Green om precies te zijn.

Harry Styles is stiekem blij bij The Twinning Pictures

Jennifer Aniston en Harry Styles dragen hetzelfde t-shirt
Jennifer Aniston en Harry Styles dragen hetzelfde t-shirt

In seizoen tien, aflevering één ("The One After Joey and Rachel Kiss") van de geliefde NBC-sitcom, draagt Rachel een wit t-shirt met een geborduurde mond en de woorden "save the drama for your mama". Styles werd gespot met exact hetzelfde t-shirt terwijl hij poseerde met een fan voor een foto.

Aniston plaatste ook foto's van haar en Styles die hetzelfde t-shirt droegen, en voegde een emoji aan de zijkant toe.

Styles zelf heeft de flatterende vergelijking nog niet behandeld. Zijn fans zijn er echter van overtuigd dat hij er stiekem blij mee is, waardoor Aniston een van zijn allereerste beroemdheden was.

"Harry's eerste verliefdheid op beroemdheden was Jennifer Aniston en nu heeft ze zichzelf hernoemd tot Harriet Styles- HARRY HOE JE DOET", schreef een fan, verwijzend naar de beroemde slogan van Friends' Joey.

"Harry's eerste verliefdheid op beroemdheden hier, gekleed als hij en ik kan niet eens een sms terugkrijgen", was een andere opmerking.

In 2020 opende de zanger zijn seksualiteit tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show. In een reeks snelvuurvragen gaf hij toe een oogje op Aniston te hebben gehad toen hij jonger was.

Aanbevolen: