Johnny Depp onthult waarom zijn dochter zijn huwelijk met Amber Heard heeft overgeslagen

Johnny Depp onthult waarom zijn dochter zijn huwelijk met Amber Heard heeft overgeslagen
Johnny Depp onthult waarom zijn dochter zijn huwelijk met Amber Heard heeft overgeslagen
Anonim

Johnny Depp heeft de afgelopen twee dagen getuigd in zijn zaak wegens laster tegen Amber Heard. Eerder deze ochtend onthulde de acteur waarom zijn dochter, de 22-jarige actrice Lily-Rose Depp, meer dan zes jaar geleden niet aanwezig was bij hun huwelijk.

"Mijn dochter Lily-Rose kwam niet naar de bruiloft. Zij en mevrouw Heard hadden om verschillende redenen geen bijzonder goede verstandhouding", vertelde Johnny aan de rechtbank.

Volgens PEOPLE Magazine beschreef de acteur het vermeende drugsmisbruik van zijn ex en beschuldigde Amber en haar vrienden van het gebruik van recreatieve drugs tijdens hun bruiloft in 2015, gehouden in de Bahama's.

In een ander deel van zijn getuigenis zei Johnny dat hij in het huwelijk bleef omdat hij zijn vader had zien blijven ondanks het misbruik van zijn moeder.

Een jaar na hun huwelijk vroeg Amber een echtscheiding aan en vroeg ze om een straatverbod tegen Johnny, waarbij ze hem beschuldigde van verbaal en fysiek misbruik. De Pirates of the Caribbean-acteur ontkende de claims en hun scheiding werd in 2017 uitgesproken.

Het jaar daarop schreef Amber een opiniestuk voor The Washington Post waarin ze het misbruik beschreef dat ze in hun huwelijk zou hebben meegemaakt. Als reactie daarop klaagde Johnny haar begin 2019 aan wegens laster en ontkende opnieuw haar beweringen.

Amber diende snel een tegenaanklacht in en beweerde dat haar ex-man verantwoordelijk was voor intimidatie waarmee ze online te maken kreeg en die haar probeerde te ontslaan van projecten, waaronder Aquaman en een campagne voor L'Oréal.

In zijn openingsverklaringen legde Johnny uit dat hij gedwongen was de rechtszaak van $ 50 miljoen te starten om de lucht te klaren en 'de waarheid' vast te stellen. "Omdat ik wist dat er helemaal geen waarheid in zat, voelde ik het mijn verantwoordelijkheid om in dat geval niet alleen voor mezelf op te komen, maar ook voor mijn kinderen, die op dat moment 14 en 16 waren", vertelde de acteur aan de rechtbank.

Amber heeft nog niet het standpunt ingenomen, maar zal naar verwachting volgende week plaatsvinden. Haar juridische team beweert dat ze van plan zijn om Johnny's meerdere vormen van misbruik aan het licht te brengen, waarvan ze beweren dat ze seksueel geweld omvatten.

Dit is niet de eerste rechtszaak die Johnny heeft gestart over de beschuldigingen van zijn ex-vrouw. Hij klaagde The Sun ook aan omdat hij hem een 'vrouwenklopper' noemde. Hij verloor de zaak echter in 2020 en ook zijn poging om de beslissing het jaar daarop ongedaan te maken.

Aanbevolen: