Deze beroemdheden werkten samen met Donald Trump voordat hij president was

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden werkten samen met Donald Trump voordat hij president was
Deze beroemdheden werkten samen met Donald Trump voordat hij president was
Anonim

Er zijn maar weinig mensen op de planeet die zo polariserend zijn als de 45e president van de Verenigde Staten, zakelijke buitenbeentje en media-persoonlijkheid Donald Trump De voormalige POTUS maakte golven en gooide zijn hoed de politieke arena in en de leider van de vrije wereld worden. Maar daarvoor was hij een doorsnee mediaster, miljardair in vastgoedzakenman (met een paar struikelblokken onderweg… Hoest, hoest, faillissement… Hoest, hoest… Zes keer.)

Trump heeft heel wat volgers verzameld in de arena van beroemdheden - zowel als het gaat om aanhangers van zijn presidentschap, evenals collega's of zelfs ondergeschikten. Met shows als Celebrity Apprentice en zijn status als beroemdheid zelf, heeft Trump een groot aantal samenwerkingen gezien, als je wilt, met Hollywood-types, vooral voordat hij president was. Of het nu een succesvolle onderneming is of een zakelijke faux pas (zoals de voormalige president heeft gehad dat bedrijven volledig flopten), het werk van Trump met beroemdheden voordat hij president was, is behoorlijk fors. Benieuwd wie die celebs zijn? Grappig, je zou het moeten vragen.

9 Tito Ortiz

De voormalige UFC licht zwaargewicht kampioen (dat was al een tijdje geleden) en voormalig burgemeester pro tempore van Huntington Beach (en wat een tumultueuze term dat was), Tito Ortiz is niet alleen een aanhanger van Trump, hij werkte met "The Donald" in seizoen 7 (de eerste van de versie van beroemdheden) van The Apprentice. Hoewel " The Huntington Beach Bad Boy” won het seizoen niet en werkte niet goed voor Trump (of een van de winnaars van ‘The Apprentice’ met Trump aan de slag ging, is een andere zaak), Ortiz bleek een prima bedrijf te hebben inzicht voor een professionele jager.

8 Bobby Brown

Deze is misschien wat langdradig, maar vroeger (de jaren 80 om precies te zijn) verscheen 'The Donald' in een van de video's van Bobby BrownVoor degenen die het niet weten, Bobby Brown was lid van de popact New Edition uit de jaren 80 voordat hij een solocarrière begon en veel succes zag … beknopt succes, maar toch succes. Trump was in dat decennium behoorlijk populair (en lang niet zo berucht) en was te zien in de video voor Brown's single "On Our Own", die Trump Tower verliet en naar Brown keek die danste op een … holografisch scherm op die toren (denk ik. De jaren 80 waren raar.) Hoewel dit niet echt werkt met Trump per se, is het te verdomd geweldig om deze lijst weg te laten.

7 Vincent Pastore

Vincent "Big Psy" Pastore werkte samen met Trump aan seizoen 7 van The Apprentice en nam vervolgens ontslag en verliet de show. De geliefde Sopranos-ster haalde week 5 van de show en haalde $ 50.000 op voordat hij abrupt stopte. Pastore heeft officieel gezegd dat hij Trump leuk vindt, en dat zei hij ook tegen The Daily News, maar was kritisch over zijn opvattingen over vrouwen (met name zijn opmerkingen over wat er zou moeten gebeuren als ze abortussen krijgen): "Ik was tot nu toe erg pro-Donald dat punt omdat ik Donald leuk vind. Ik ken Donald als een vriend. Maar hij moet zulke uitspraken intrekken,' zei Pastore, 'Het maakt me echt van streek dat als een vrouw een ongelukkige omstandigheid heeft, waarbij ze een abortus moet ondergaan en als ze een abortus krijgt, ze nu naar de gevangenis gaat? Welke samenleving is dit aan het worden?"

6 Tom Green

Een van de velen die de beruchte woorden 'Je bent ontslagen' uit de lippen van 'The Donald' horen vliegen, Tom Green werkte met Trump aan het 8e seizoen van The Apprentice. Ontslagen omdat hij dronken was, sprak Green met Thedailybeast.com, over hoe Trump was voordat hij het grote kantoor betrad: "Hij was geen man met wie je zou dollen; hij was een intense persoonlijkheid. die show omdat, voordat Donald Trump de president was, zijn acties niet dezelfde gevolgen hadden. Ik vond het grappig om hem op televisie te zien, en ik hield van de komedie van The Apprentice. "

5 NeNe-lekken

Een andere deelnemer aan de Apprentice die uiteindelijk stopte met de show, NeNe Leaks, werkte voor 'The Donald' in het 11e seizoen van The Apprentice voordat hij terugging naar Atlanta. De ster van Real Housewives had niets dan positieve dingen te zeggen over haar tijd bij Trump.

4 Oscar De La Hoya (Golden Boy-promoties)

Herinner je je Affliction MMA? Waarschijnlijk niet. Tenzij je toevallig een die-hard MMA-fan bent, is de kans groot dat je niet eens weet dat de kortstondige promotie eerst een kledingbedrijf was. De potentiële rivaal van MMA-krachtpatser UFC was een veelbelovend alternatief voor vechtsporten. Een alternatief waarin Donald Trump een aanzienlijk aandelenbelang had. Een van de partners die betrokken was bij de promotie van Affliction was Golden Boy Productions van Oscar De La Hoya, waardoor De La Hoya en “The Donald” partners. Affliction MMA foldde ongeveer een jaar na zijn debuut.

3 Dennis Rodman

Basketballegende en overal… flamboyante persoon, Dennis Rodman, werkte met Donald Trump aan seizoen 8 van The Apprentice. De voormalige Chicago Bull en onofficiële Amerikaanse vredesambassadeur in Noord-Korea … (wacht, wat?) werd ontslagen omdat de naam van de vrouw van Trump verkeerd was gespeld (het is Melania). Van alle manieren, heb ik gelijk?

2 Gene Simmons

Het rock-'n-roll-icoon dat nog nooit een product heeft ontmoet waar hij zijn naam niet op kon zetten, Simmons werkte met Trump aan … je raadt het al, The Apprentice. Volgens The Demon” zelf, hij werd opzettelijk ontslagen in 2008. Wat je jezelf ook te vertellen hebt, Gene.

1 Vince McMahon

Vincent K. McMahon, voorzitter van de WWE en een man met beweerde “Blls the size of grapefruits” werkte bij vele gelegenheden met Trump. De worstelmagnaat van de miljardair ($ 2 miljard nettowaarde, om precies te zijn … wil je weten hoe hij het heeft gemaakt, alleen om het te verliezen? Volg deze link) meest beroemde werkte met Trump bij WrestleMania 23, het hoofd van McMahon scheren in het proces

Aanbevolen: