Ze werkten samen aan een nummer, maar zijn Carrie Underwood en Ludacris vrienden?

Inhoudsopgave:

Ze werkten samen aan een nummer, maar zijn Carrie Underwood en Ludacris vrienden?
Ze werkten samen aan een nummer, maar zijn Carrie Underwood en Ludacris vrienden?
Anonim

Op het eerste gezicht lijken Carrie Underwood en Ludacris niet veel gemeen te hebben. Hoewel Carrie beslist country is, hoewel ze vaak naar pop neigt (en met die strategie met succes miljoenen heeft verdiend), is Ludacris een rapper die helemaal zijn eigen weg is.

Maar in 2018 werkten de twee samen aan een nummer voor de Super Bowl, en het ging door naar de hitlijsten en charmeerde fans aan beide kanten van het genre. Wat fans echter willen weten, is of Ludacris en Carrie vrienden zijn buiten hun samenwerking om.

Hoe zijn Carrie Underwood en Ludacris uiteindelijk samen gaan werken?

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Carrie Underwood het Super Bowl LII-nummer in haar eentje zou maken. Carrie merkte in een interview zelfs op dat ze werd gevraagd om het nummer te schrijven, maar besloot dat het wat meer pit nodig had dan alleen haar pijpen.

Zij en haar team hebben in feite "een ruimte gelaten" in het nummer voor een gastoptreden. Carrie zei nadrukkelijk dat ze iemand wilden die 'een soort legendestatus had… iets groots'. Underwood merkte op dat Ludacris de perfecte match leek, puur gebaseerd op zijn imago in de branche.

Ze stuurden hem de details, hij "deed er zijn deel aan", en het resultaat was in wezen een meesterwerk. Maar zo te horen, kregen Carrie en Ludacris geen band in de studio of brachten ze tijd door met het uitpluizen van hun teksten.

Dus hebben ze uiteindelijk een vriendschap opgebouwd, of was hun samenwerking puur een eenmalig professioneel project?

Zijn Carrie Underwood en Ludacris eigenlijk vrienden?

Hoewel het originele nummer 'The Champion' niet met Carrie en Luda in dezelfde studio is opgenomen, hebben ze het nummer later dat jaar wel samen uitgevoerd tijdens de Radio Disney Music Awards-ceremonie.

Toch betekent dat niet per se dat ze vrienden zijn buiten het podium. Maar er waren enkele tekenen dat Carrie en Ludacris een band hadden op een andere dan muzikale manier.

Hun samenwerking was immers slechts enkele maanden na Carrie's ongeval thuis, wat resulteerde in te veel hechtingen om te tellen en een lange hersteltijd. Toen ze na haar herstel samenwerkten, vertelde Ludacris een interviewer dat Carrie '95 procent beter' was tegen de tijd dat ze samenwerkten.

Luda legde uit dat Carrie "erg sterk" is en "sterk van geest" was, ze was er zeker van dat ze terug zou kunnen stuiteren. Het klonk absoluut alsof de twee chummier waren dan co-medewerkers moeten zijn, en ze respecteren duidelijk elkaars ambachten, hoewel hun stijlen heel verschillend zijn. Het is interessant, gezien alle krachttermen in de muziek van Ludacris versus Carrie's letterlijke gospelalbum.

Maar sinds de samenwerking hebben ze op sociale media naar elkaar geschreeuwd (ook wanneer hun nummer de hitstatus verdiende), hoewel ze op geen enkel moment op een ander duet hebben gezinspeeld. Fans kunnen echter blijven hopen!

Aanbevolen: