DC's Catwoman-actrices, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

DC's Catwoman-actrices, gerangschikt op nettowaarde
DC's Catwoman-actrices, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Batman is een held die al sinds het begin der tijden lijkt te bestaan. Het personage debuteerde voor het eerst in de DC graphic novels in 1939, gevolgd door zowel film- als televisieoptredens in 1966. Deze geliefde held heeft zijn verhaal op talloze manieren verteld en opnieuw verteld, en in veel van hen maken we kennis met zijn katachtige vriend: Catwoman.

Net zoals er veel interpretaties van Batman zijn geweest, zijn er verschillende hervertellingen van Catwoman. Vanaf de jaren '60 tot dit jaar zijn er talloze actrices geweest die het karakter van Catwoman hebben belichaamd. Van de vroege actrice Lee Meriwether tot onze huidige Zoë Kravitz, hier zijn de laatste zes decennia van Catwomen gerangschikt op hun vermogen.

9 De 'Gotham'-serie Star Camren Bicondova is $ 1,5 miljoen waard

In 2014 bracht Fox zijn duistere en dramatische kijk op het Batman-verhaal in première met de televisieserie Gotham. Camren Bicondova werd ingehuurd om Catwoman te spelen in alle vijf seizoenen van de show. Voorafgaand aan deze rol had ze slechts drie acteercredits en heeft ze er nog twee toegevoegd sinds het eerste seizoen dat werd uitgezonden. Camren was in 2016 te zien in een korte spin-off genaamd Gotham Stories, waar ze haar rol als Selina/Catwoman opnieuw opnam en haar nettowaarde op $ 1,5 miljoen bracht.

8 Lee Meriwether, de eerste filmische Catwoman, heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen

Lee Meriwether heeft 86 jaar geleefd. Meriwether begon haar acteercarrière in 1954, met een indrukwekkende 123 titels op haar cv. De eerste Batman-film kwam uit in 1966, waarin ze The Catwoman speelde, en sindsdien is ze constant in de franchise gebracht. Lee heeft een cameo gespeeld in Batman (de tv-serie) in 1967, Batman Vs. Two-Face in 2017 en Rise of the Catwoman in 2018. Haar vermogen ligt op $ 2 miljoen.

7 Eartha Kitt's nettowaarde was $ 4 miljoen toen ze geslaagd was

Tegen het einde van de Batman-tv-serie, in het afgelopen seizoen, kwam Eartha Kitt tussenbeide om de Catwoman-rol voor Julie Newmar over te nemen. Kitt stierf helaas in 2008 en liet een nettowaarde van $ 4 miljoen achter. Naast acteren, wat ze deed van 1948 tot het moment dat ze stierf, was ze ook een bekende zangeres en alom geliefd vanwege haar vertolking van Yzma in Disney's The Emperor's New Groove.

6 Adrienne Barbeau van de animatieserie is $ 5 miljoen waard

Adrienne Barbeau is een getalenteerde auteur, actrice, zangeres en Broadway-artiest. Haar Catwoman-vertolking was van 1992-1995 op Batman: The Animated Series. Ze was ook in de Broadway-show "Grease" als Rizzo en werd ingehuurd voor meer dan 150 films en tv-shows. Barbeau acteert momenteel nog steeds, met een film genaamd The Pitch-Fork in pre-productie. Al deze ondernemingen hebben haar vermogen verhoogd tot $ 5 miljoen.

5 De nieuwste Catwoman, Zoë Kravitz, heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Ze komt misschien van een beroemde vader, maar Zoë Kravitz heeft haar eigen weg gebaand in Hollywood. Kravitz brak door in franchisewerk in X-Men: First Class in 2011, hoewel ze voor die tijd voor bijna een dozijn titels was aangenomen. Misschien een weinig bekend feit, Zoë hernam eigenlijk haar rol als Catwoman in The Batman van dit jaar sinds ze voor het eerst werd gecast als het personage in de geanimeerde The Lego Batman Movie. Haar vermogen is gestegen tot een respectabele $ 10 miljoen.

4 'The Dark Night Rises'-ster Anne Hathaway heeft een nettowaarde van $ 80 miljoen

Anne Hathaway was Catwoman in The Dark Knight Rises in 2012, maar ze heeft nog veel meer indrukwekkende titels op haar cv. Les Misérables, Oceans 8, Alice in Wonderland en natuurlijk The Princess Diaries-films zijn enkele van haar bekendste werken. Hathaway is betrokken geweest bij veel franchises, waardoor haar vermogen naar $ 80 miljoen is gestegen. Anne is altijd bezig en heeft ook drie titels in postproductie, drie in pre-productie en één film die zojuist is aangekondigd.

3 De controversiële Catwoman Halle Berry's netto waarde is $ 90 miljoen

Nog een andere Catwoman die deel uitmaakte van de X-Men-franchise, Halle Berry speelde de hoofdrol in de flop Catwoman uit 2004. Berry was goed thuis in Hollywood voorafgaand aan deze film en heeft sindsdien in veel projecten gezeten, waaronder het uitbeelden van "Storm" in X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past. Ze is ook betrokken bij de John Wick-franchise en speelde in de recente Hollywood-hit Moonfall, wat haar nettowaarde op $ 90 miljoen bracht.

2 Catwoman Julie Newmar uit 1966 is $ 100 miljoen waard

Julie Newmar was een van de originele Catwomen en speelde The Catwoman in de Batman-tv-serie tussen 1966 en 1967. Als vrouw van achter in de 80 heeft Newmar een indrukwekkende lijst met titels op haar cv, variërend van Batman-projecten tot Seven Brides for Seven Brothers tot een aflevering van de eerste Star Trek-serie. Haar 78 acteercredits zijn toegeschreven aan haar nettowaarde van $ 100 miljoen.

1 'Batman Returns'-ster Michelle Pfeiffer heeft een nettowaarde van $ 250 miljoen

De rijkste Catwoman is Michelle Pfeiffer van de film Batman Returns uit 1992. Pfeiffer heeft haar teen ondergedompeld in het water van verschillende grote franchises. Ze is niet alleen een grote naam voor DC, maar ze heeft ook gewerkt voor Marvel, acteerde in Grease 2 en nam deel aan Hairspray. Michelle heeft momenteel een comfortabel vermogen van $ 250 miljoen.

Aanbevolen: