RHOA Seizoen 14 Aflevering 10 Review: Raad eens wie er naar Blue Ridge komt

Inhoudsopgave:

RHOA Seizoen 14 Aflevering 10 Review: Raad eens wie er naar Blue Ridge komt
RHOA Seizoen 14 Aflevering 10 Review: Raad eens wie er naar Blue Ridge komt
Anonim

Deze week zijn de Real Housewives van Atlanta verbonden aan de Blue Ridge Mountain, maar iets zegt ons dat zelfs de frisse lucht het drama niet weg kan houden!

Zoals fans zich zullen herinneren, zag Marlo Hampton in aflevering 9 aankondigen dat ze iedereen mee zou nemen naar de bergen. In het licht van de spanning tussen hen veinsde een aangeschoten Kenya Moore interesse, maar Marlo veinsde opwinding over de reactie van Kenia… om te zeggen dat het veel was, zou een understatement zijn.

"Raad eens wie er naar Blue Ridge komt" markeert het begin van de reis - en laten we zeggen, deze ontsnapping begint met een knal!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor seizoen 14, aflevering 10 van Real Housewives of Atlanta

Kenia komt niet mee

Gezien haar onmiddellijke reactie op Marlo's aankondiging vorige week, is het nauwelijks een schok dat Kenia niet meegaat op de Blue Ridge Mountain-reis.

Kenia laat eerst doorschemeren dat ze er niet zal zijn tijdens een speelafspraakje met Kandi en hun dochters. De songwriter dringt er bij haar vriendin op aan om Marlo haar er niet van te laten weerhouden een geweldige meidenweek te hebben - maar Kenia lacht dat ze een goede meidenavond had gehad voordat haar aartsvijand onder de gordel kwam.

Kandi bevestigt het nieuws later aan Marlo. Het is echter niet verwonderlijk dat ze grappen maakt, uitgestreken, "Ik denk dat we het zonder haar zullen overleven."

Geen liefde verloren, raden we?

Marlo houdt haar gemeenheid voor Kenia

In een andere scène bereidt Marlo zich voor op de reis terwijl ze met haar zus Crystal praat.

Nu Crystal Michael en William voor een maand opneemt, bespreken de twee de nieuwe regeling - maar hoewel de eerste Marlo ondersteunt om tijd voor zichzelf te nemen, is er één zorg die ze wel heeft. Dat wil zeggen, de gebruikte woorden.

Crystal herinnert Marlo eraan dat hard praten tegen Michael en William alleen maar bijdraagt aan hun problemen, en Marlo geeft toe dat ze te ver ging door hen te vertellen "de f"uit haar huis. Ze voegt er ook aan toe dat haar snelle tong van hun moeder komt, en ze doet haar best om het op afstand te houden, omdat ze er een hekel aan had om op die manier aangesproken te worden.

Het besef is echter van korte duur, want Marlo deelt via biechtstoel mee dat ze, in plaats van onvriendelijk tegen haar neven te praten, het voor Kenia zal houden.

Kenia komt toch aan - maar Marlo heeft voorwaarden

Ondanks haar aanvankelijke keuze om thuis te blijven tijdens de meidenweek weg, doet Marlo een interessante onthulling, halverwege de reis. Mevrouw Moore komt tenslotte. Ze voegt zich echter pas later bij de groep, nadat ze zelf heeft gereden.

Eenmaal daar kondigt Kenia aan dat ze misschien niet bij de groep blijft, hoewel ze nog niet heeft besloten.

Ze voegt er ook aan toe dat haar dochter Brooklyn mee zal doen - waarop Marlo ook het kleine meisje uitnodigt.

Kenia verbindt zich echter nog steeds niet, en de twee nemen elk even de tijd om hun problemen met elkaar te uiten. Marlo spreekt haar bewondering uit voor Kenia, maar houdt vol dat ze niet voor haar zal buigen. Kenia zegt dat Marlo, ondanks wat ze zegt, een 'slechte vriend' is, wiens idee van liefde 'giftig' is.

Uiteindelijk herha alt Marlo dat haar uitnodiging nog steeds staat. Er is wel een voorbehoud. Als Kenia ervoor kiest niet in haar hut te blijven, is ze niet welkom om deel te nemen aan een van de andere activiteiten.

De aflevering komt ten einde met Kenia nog steeds onbeslist, en fans vragen zich af of het een betere oproep voor haar is om zich bij de groep aan te sluiten, of het helemaal te vermijden.

Fans reageren op aflevering 10 van 'RHOA'

Iets waar veel fans deze week aan denken? Kenia en Kandi's onsterfelijke vriendschap.

Nog iets waar fans allemaal voor waren? De dochters van de besties samen zien spelen. Sommigen lieten zelfs doorschemeren dat Blaze Tucker en Brooklyn Doris Daly voorbestemd waren om de nieuwe sterren van RHOA te worden.

En helaas voor Marlo zijn veel fans nog steeds niet blij met haar beslissing om Michael en William weg te sturen.

Waar gaat de groep heen vanaf hier? Nu de Blue Ridge Mountain-reis net is begonnen, is het een gok! Eén ding weten we echter zeker: deze dames kunnen de thee brengen, waar ze ook zijn!

Fans kunnen elke maandag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Atlanta bekijken op Hayu.

Aanbevolen: