Jennifer Aniston onthulde hoe ze echt omging met het einde van 'Friends

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston onthulde hoe ze echt omging met het einde van 'Friends
Jennifer Aniston onthulde hoe ze echt omging met het einde van 'Friends
Anonim

Jennifer Aniston sprak onlangs openhartig in The Ellen Show over hoe ze omging met het einde van de hit sitcom uit de jaren 90 Friends.

In het interview vertelt ze over echtscheiding, therapie en een nieuw begin.

Jennifer Aniston werd een ster dankzij 'Friends'

In de show die voor het eerst werd uitgezonden op 22 september 1994 en eindigde met de laatste aflevering op 6 mei 2004, speelde Aniston de rol van Rachel Green, een serveerster die tien jaar lang executive werd bij Ralph Lauren en samenwoonde met kamergenoot Monica Geller (gespeeld door Courtney Cox) en was weer aan / uit met Monica's oudere broer, Ross (David Schwimmer, van wie werd onthuld dat hij tijdens het filmen een echte verliefdheid op Aniston had).

Naast hun beste vrienden, Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) en Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), toont de show de dagelijkse activiteiten van de 6 hilarische New Yorkers. Friends was zeer succesvol, met de meest bekeken aflevering met 52,9 miljoen kijkers tijdens het tweede seizoen. Nu de show zijn status als een van de meest bekeken sitcoms in de Amerikaanse geschiedenis heeft bereikt, is het geen wonder dat Aniston het moeilijk had om met het einde om te gaan.

De scheiding van Jennifer Aniston en Brad Pitt vond plaats tegen het einde van 'Friends'

Naast het einde van de show, zou ze ook door een veel gepubliceerde scheiding van haar superster-echtgenoot, Brad Pitt, gaan. Na 5 jaar huwelijk en amper een jaar na de seriefinale, kondigde het paar in januari 2005 hun splitsing aan. Er gingen geruchten de ronde in Hollywood over hoe Brad Pitt Aniston zou hebben bedrogen met meneer en mevrouw Smith co-ster, Angelina Jolie, met wie hij uiteindelijk in augustus 2014 in het huwelijksbootje stapte.

Volgens een Vogue-artikel dat in 2008 werd gepubliceerd, vertelde Aniston, toen haar werd gevraagd hoe ze zich tegenover Jolie voelde, artikelen gelezen te hebben waarin Jolie opmerkingen maakte over verliefd worden op Brad Pitt terwijl hij nog getrouwd was. "Er was daar iets afgedrukt dat zeker uit een tijd stamt waarin ik niet wist dat het gebeurde", zegt Aniston. "Ik vond die details een beetje ongepast om te bespreken. Dat gedoe over hoe ze niet kon wachten om elke dag aan het werk te gaan? Dat was echt niet cool." Het volstaat te zeggen dat Aniston het moeilijk had met 2 monumentale eindes in haar leven.

In The Ellen Show bracht Aniston naar voren hoe ze alles aankon door in therapie te gaan en meteen in haar rol als Brooke Meyers te springen in de romantische komediefilm The Breakup uit 2006 naast Vince Vaughn. Toen haar werd gevraagd naar de ervaring, zei ze: "Ik had zoiets van, 'weet je wat jongens? Laten we hier een compleet nieuw hoofdstuk van maken'." Het lijkt alsof zichzelf bezig houden en gefocust blijven op haar werk haar enorm heeft geholpen door deze moeilijke periode in haar leven.

De 'Friends'-finale bracht iedereen tot tranen

Cast of Friends finale
Cast of Friends finale

Aniston was niet het enige castlid van Friends die het einde van de show op hun eigen manier afhandelde. Elke artiest vond het einde bitterzoet en haalde herinneringen op aan hun favoriete herinneringen op de set. Volgens Today sprak Aniston voor iedereen toen de cast in 2004 werd geïnterviewd in de televisiestudio van Warner Bros. pijn." Lisa Kudrow voegde toe: "En we gaan in een miljoen stukjes breken. Het is een dieper verlies dan ik had verwacht.”

David Schwimmer sprak over de ware betekenis van "vrienden", zoals hij zei: "We hielden echt van elkaar vanaf het begin. We hebben veel geluk gehad.” Fans hebben gespeculeerd dat er mogelijk iets meer bloeit tussen Aniston en Schwimmer, zelfs al die jaren later.

Matt LeBlanc reflecteerde op het succesvolle project dat 'een derde van mijn leven' in beslag nam.

Matthew Perry keek met veel plezier terug op de ervaring. "Het is een groep mensen die elke week samenkomt om Amerika aan het lachen te maken," verklaarde hij. "En wat is er beter dan dat?"

Op een lichtere toon, tegen het einde van seizoen 10 adopteren Monica en Chandler een tweeling, terwijl actrice Courtney Cox losse en wijde kleding draagt. Het bleek dat ze tijdens het filmen zwanger was van haar eerste kind. Volgens People Magazine zei ze dat ze in deze periode veel meer empathie had voor haar karakter en zei: "Je kunt er niets aan doen dat ik Monica een beetje ben geworden, en Monica is mij een beetje geworden. Ik denk dat we allebei verdomd goede moeders."

De 'Vrienden'-reünie

The Friends Reunion, uitgezonden op HBO Max 27 mei 2021, bracht de cast naar een gedetailleerde replica van de originele studioset. Tijdens de reünie was ze geschokt door hoe moeilijk het was om terug te komen. Volgens The Hollywood Reporter zei ze: "Het was allemaal erg schokkend en je hebt natuurlijk overal camera's", gaf ze later toe dat ze zich meerdere keren moest verontschuldigen voor de reünie. "Ik moest op bepaalde punten naar buiten lopen", verklaarde ze. "Ik weet niet hoe ze er omheen knippen."

Aniston, die sinds de Friends-finale hoofdrollen heeft gehad in de films We're The Millers, Office Christmas Party en Horrible Bosses, sprak ook over haar laatste hoofdrol in de Apple TV+-serie genaamd The Morning Show naast Reese Witherslepel. In de show speelt ze presentator Alex Levy in een rol die haar de Screen Actors Guild Award heeft opgeleverd voor uitstekende prestaties door een vrouwelijke acteur in een dramaserie. Amerika's geliefde is in de jaren sinds haar baanbrekende rol als Rachel Green een begrip en een succesvolle actrice gebleven. Haar prestaties spreken lovend over haar vermogen om grote hoeveelheden emotionele ontberingen te weerstaan en toch aan de andere kant naar buiten te komen met die glimlach waar iedereen al die jaren geleden verliefd op werd.

Aanbevolen: