Het bizarre waargebeurde verhaal van hoe Grimes haar dochtertje onthulde

Inhoudsopgave:

Het bizarre waargebeurde verhaal van hoe Grimes haar dochtertje onthulde
Het bizarre waargebeurde verhaal van hoe Grimes haar dochtertje onthulde
Anonim

Net toen je dacht dat de relatie van miljardair Tesla-oprichter Elon Musk en Grimes ons niet verder kon verwarren, gooide het stel weer een bom uit. De rijkste man ter wereld en de autodidactische zangeres hebben zichzelf beschreven als 'semi-gescheiden' en beweerden dat hun relatie eind vorig jaar stukliep vanwege drukke schema's. Desalniettemin blijven ze samenwonen en co-ouderschap van hun eenjarige zoon, X Æ A-12 of X. Hun ongewone relatie en onorthodoxe gewoonten werden echter alleen maar vreemder na Grimes's Vanity Fair-interview eerder deze maand, tijdens waarin het bestaan van een nieuwe baby dochter per ongeluk werd onthuld toen interviewer Devin Gordon het gehuil van een baby hoorde komen van boven tijdens hun sit-down chat in het gehuurde huis van Grimes.

Als het gaat om de relatie tussen Elon en Grimes, is de waarheid echt vreemder dan fictie.

7 Het interview was oorspronkelijk bedoeld om over het nieuwe album van Grimes te gaan

Grimes stemde er aanvankelijk mee in om het interview met Vanity Fair af te nemen om haar nieuwe muziek te bespreken, met name haar nieuwe album Book 1. Het bleek dat het interview uiteindelijk de titel '"Infamy Is Kind Of Fun" kreeg: Grimes on Muziek, Mars en haar geheime nieuwe baby met Elon Musk.'

6 Het gebeurde in het gehuurde huis van Grimes in Austin, Texas

Grimes woont momenteel in een huis van vrienden in een buitenwijk van Austin, Texas, dat de interviewer Devin Gordon beschreef als 'elk huis in een chique buurt', met een 'prachtig uitzicht op de Colorado-rivier in de achterkant en een klein zwembad dat ze niet van plan is te gebruiken omdat ze geen grote fan is van de zon. Het is een mooi huis. Het is geen Versailles.'

5 Alles was normaal, totdat Devin Gordon een ongewoon geluid hoorde

Er leek niets bijzonders met Grimes, en het interview begon. Vijftien minuten later hoorde Devin echter een vreemd maar onmiskenbaar geluid uit de bovenverdieping komen.

Grimes besprak geanimeerd haar nieuwe 'space opera'-album genaamd Boek 1, toen Devin zei dat ze hoorde 'wat vaag klinkt als een eenzame kreet van een baby boven'. Ze merkte dat Grimes 'huiverde', maar besloot 'niets te zeggen en verder te gaan'.

4 Grimes weigerde toe te geven aan de baby boven

Een paar minuten later vraagt Devin Grimes naar haar nieuwe nummer 'Sci-Fi' dat ze samen met The Weeknd schreef, als ze het geluid weer hoort.

'Deze keer zijn het meerdere kreten, en het is onmiskenbaar. Ik heb twee kinderen. Dat is een baby', schrijft Devin. 'En ik zie aan de bevroren blik op het gezicht van mijn gastheer dat zij het ook hoorde. Dus ik zet me schrap om de vreemdste vraag uit mijn carrière te stellen: heb je nog een baby in je leven, Grimes?'

Aanvankelijk weigert Grimes commentaar te geven:

''Ik heb niet de vrijheid om over deze dingen te praten', begint ze, en dan zegt ze ineens: 'Wat er ook aan de hand is met familiedingen, ik heb gewoon het gevoel dat kinderen buiten moeten blijven ervan, en X is gewoon daarbuiten. Ik bedoel, ik denk dat E hem echt als een beschermeling ziet en hem naar alles en nog wat brengt… X is daarbuiten. Zijn situatie is zo. Maar ja, ik weet het niet.”

3 De openbaring van Grimes bracht Devin Gordon in een moeilijke positie

Professioneel gezien kon Devin niet geheim houden wat ze had gehoord en vertelde hij Grimes als zodanig. Toen de baby begon te schreeuwen, barstten beide vrouwen in lachen uit.

"Ze is ook een beetje koliek." Grimes lachte en begroef haar gezicht in haar handen. "Ik weet het niet. Ik weet niet wat ik dacht.”

Betrapt!

2 Grimes gaf toen alle details

Omdat ik de afgelopen maanden niet zwanger leek te zijn, kwam het nieuws duidelijk als een schok voor Devin. Grimes bevestigde toen dat ze vanwege problemen met haar vorige zwangerschap met de zoon van het paar de beslissing hadden genomen om hun dochter via een draagmoeder te krijgen:

"Hij drukte op mijn zenuwen, dus ik bleef instorten", legde Grimes uit. Op een gegeven moment tijdens de zwangerschap dacht ze dat ze doodging. “Zoals, ik bloedde. Het was eng.”

Hun dochter, die Exa Dark Sideræl Musk heet, of kortweg 'Y', werd in december vorig jaar geboren, rond de tijd dat Grimes naar Austin verhuisde.

Het proces van het kiezen van een naam was een lastige voor het paar, en Grimes bekende dat hij veel andere opties had:

“Ik vocht voor Odysseus Musk,” zei ze. "Een meisje genaamd Odysseus is mijn droom."

1 Zijn Grimes en Elon Musk samen?

Een van de andere onopgeloste vragen in het interview was de status van de relatie van de ouders van kleine Y. Zijn ze samen?

"Er is geen echt woord voor", zei Grimes. "Ik zou hem [Elon] waarschijnlijk mijn vriend noemen, maar we zijn erg vloeiend. We wonen in aparte huizen. Wij zijn beste vriendinnen. We zien elkaar de hele tijd…. We hebben gewoon ons eigen ding en ik verwacht niet dat andere mensen het zullen begrijpen.”

Desalniettemin verklaarde Grimes dat ze gelukkig zijn: Dit is de beste die het ooit is geweest …. We moeten gewoon vrij zijn.”

Ze zijn van plan om ook meer kinderen te krijgen. "We hebben er altijd al drie of vier gewild."

Aanbevolen: