Hoe heeft Kourtney Kardashian per ongeluk haar verlovingsring gebroken?

Inhoudsopgave:

Hoe heeft Kourtney Kardashian per ongeluk haar verlovingsring gebroken?
Hoe heeft Kourtney Kardashian per ongeluk haar verlovingsring gebroken?
Anonim

"Kravis" is een van de meest spraakmakende relaties van het jaar. Reality-ster Kourtney Kardashian en Blink-182-rocker Travis Barker hadden bijna een jaar een relatie toen ze zich in 2021 verloofden.

Travis stelde Kourtney voor op het strand van Rosewood Miramar in Santa Barbara, Californië, terwijl ze op één knie ging zitten in het midden van een romantisch stranddisplay omzoomd met rode rozen.

"Ik heb het gevoel dat ik in een sprookje leef", zei Kourtney in de nieuwe reality-tv-serie The Kardashians van het gezin. “Ik had niets perfecters kunnen dromen. Ik heb er in mijn hele leven nooit van gedroomd om te trouwen tot Travis, en tot deze relatie.'

Het paar stapte in totaal drie keer in het huwelijksbootje, maar voordat ze nog lang en gelukkig waren, stonden ze voor een kleine hindernis: Kourtney brak per ongeluk haar verlovingsring. Lees verder om erachter te komen hoe!

Wanneer verloofde Kourtney zich?

Op het moment dat ze zich verloofden, was het stel al bijna een jaar aan het daten, en hun relatie werd in januari 2021 voor de pers bevestigd. Een bron vertelde People dat ze al heel lang vrienden waren, maar hun band was onlangs romantisch geworden.

Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofden zich op 16 oktober 2021. Hoewel het voorstel een complete verrassing was voor Kourtney, had Travis haar familie al verteld dat hij van plan was de vraag te stellen.

In de tweede aflevering van The Kardashians belt Kris Travis terwijl ze in de auto zit met Khloe, die hen allebei vertelt dat hij van plan is Kourtney ten huwelijk te vragen.

Een bron vertelde People dat de Kardashian-familie vaak in het Rosewood verblijft, wat hun favoriete hotel is voor korte weekendjes weg: "Dit is de reden waarom Travis daar ten huwelijk vroeg. Het is een heel speciale plek voor hen, maar het was ook makkelijker om alles geheim te houden door daar een aanzoek te doen."

De ring was een ovaalvormig ontwerp van Lorraine Schwartz, die aan People onthulde dat Travis daadwerkelijk heeft geholpen bij het ontwerpen ervan. "Ik heb eraan gewerkt met Travis en hij was er een heel groot deel van", legde de ontwerper uit. "Hij was echt hands-on bij het maken ervan. Het is prachtig en ze zijn blij."

Kourtney was duidelijk verliefd op de ring en plaatste erover op sociale media. Fans waren in shock toen ze onthulde dat ze het per ongeluk verbrak kort na hun verloving.

Hoe heeft Kourtney Kardashian haar verlovingsring gebroken?

In de vijfde aflevering van The Kardashians vertelde Kourtney haar moeder Kris Jenner dat ze per ongeluk haar ring had gebroken terwijl ze wat huishoudelijke klusjes deed.

"Ik zat op mijn vloer sweatshirts te vouwen en ik deed de ring af en legde hem naast me op de grond, alsof ik dacht dat het veilig zou zijn naast me", legde ze uit."Dus toen moest ik iets boven in mijn kast halen en toen ik naar beneden stapte, stapte ik op de ring."

"Ik zat urenlang hysterisch te huilen in mijn kast", vertelde ze haar moeder, terwijl ze de ring met haar hand bedekte om te voorkomen dat ze hem aan de camera liet zien. "Ik dek het af omdat het echt gerepareerd wordt."

Onmiddellijk belde Kourtney Travis, en hoewel ze een "zenuwinzinking" had over de gebroken ring, behandelde hij het op "de best mogelijke manier".

"Ik had zoiets van: 'Dit is het mooiste dat ik ooit in mijn leven heb gehad, en hoe had ik dat kunnen doen'?" zei ze.

Was de ring gerepareerd tegen de tijd dat Kourtney met Travis trouwde?

Bronnen melden dat de kapotte ring gerepareerd was tegen de tijd dat Kourtney met Travis trouwde. Het paar zou naar verluidt voor het eerst geloften hebben uitgewisseld in een kapel in Las Vegas, uren na de 2022 Grammy Awards, waar Travis optrad, in april 2022.

Us Weekly meldt dat het paar vervolgens op 15 mei in een meer officiële hoedanigheid is getrouwd in een gerechtsgebouw in Santa Barbara, Californië. Ze werden gezien in trouwkleding, Kourtney droeg een witte mini-jurk en sluier terwijl Travis een zwart pak droeg. Ze verlieten het gerechtsgebouw in een cabriolet met het bordje 'Just Married' erop.

Kris Jenner's moeder, Mary Jo "MJ" Campbell, en de vader van Travis, Randy Barker, waren getuigen van het huwelijk.

Ze trouwden vervolgens voor de derde keer en kwamen op 20 mei aan in Portofino, Italië, voor een groot feest. Deze keer had het echtpaar hun kinderen erbij.

Samen met Kourtney's kinderen, Mason, Penelope en Reign, die ze deelt met ex Scott Disick, en Travis' kinderen Landon, Alabama, en stiefdochter Atiana, die hij deelt met ex-vrouw Shanna Moakler, leden van Kourtney's familie was erbij.

Fans zagen Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner en Corey Gamble tijdens de ceremonie.

Aanbevolen: