Addison Rae werkt samen met GrubHub

Addison Rae werkt samen met GrubHub
Addison Rae werkt samen met GrubHub
Anonim

Voedselbezorgservice Grubhub is helemaal klaar om de eenzame Thanksgiving van dit jaar een beetje vrolijker te maken voor zijn klanten. Als gevolg van de COVID-19-pandemie zijn bijna alle feestdagen die traditioneel werden gevierd met sociale bijeenkomsten en feesten teruggebracht tot geïsoleerde evenementen.

Opdat de geest van Thanksgiving niet hetzelfde lot zou ondergaan, heeft Grubhub besloten om gebruik te maken van de extreem populaire online sociale videogame 'Animal Crossing' en TikToker Addison Rae om een unieke 'Friendsgiving'-ervaring te creëren.

Aangezien het aantal bezorgers van eten stijgt doordat mensen in hun huizen worden opgesloten, werkt Grubhub samen met de populaire artiest Rae om een online ervaring voor Animal Crossing-spelers te creëren.

Dit houdt in dat Grubhub zijn eigen eiland in het spel met Friendsgiving-thema creëert, waarbij Rae speciale in-game leveringen van geschenken zoals pompoenen, snoep en moeilijk te vinden items levert aan spelers die hun eilandnaam tweeten met de hashtag Grubhubisland.

Rae, die meer dan 69 miljoen volgers heeft op TikTok, ging naar Twitter om dit nieuws met zijn volgers te delen.

"Tijdens quarantaine heeft 'Animal Crossing' een platform gecreëerd voor mensen om verbonden te blijven terwijl we uit elkaar zijn en deze Friendsgiving-viering is gewoon een andere manier waarop Grubhub mensen helpt contact te maken en zich aan te passen aan het nieuwe normaal, "zei ze.

De TikToker deelde ook dat ze live zal streamen vanaf het officiële YouTube-kanaal van Grubhub en vragen zal beantwoorden tijdens de stream.

Haar stream begint zaterdag om 17.30 uur Eastern Time. Dus een paar gelukkige fans hebben de kans om met elkaar in contact te komen en een virtueel bezoek te krijgen van Addison zelf met feestelijke goodies.

Addison zal echter niet de enige zijn die deze Thanksgiving voor de fans zorgt, ze zal worden vergezeld door zanger Jason Derulo en rapper T-Pain bij het creëren van deze nieuwe ervaring.

Fans gingen naar Twitter om hun geluk en opwinding te uiten over de aankondiging van Rae.

Terwijl sommigen bang waren dat ze hun kans zouden missen omdat ze al lang niet meer op hun eiland hebben gewerkt, begonnen anderen al hun eilandnamen te tweeten als reactie op Rae's aankondigingstweet.

Dit jaar was een lang en somber jaar en kleine initiatieven zoals deze zullen zeker een glimlach op verschillende gezichten toveren en een broodnodige dosis vreugde injecteren in levens die saai worden als ze in hun huizen worden opgesloten.

Aanbevolen: