Hoeveel was Snooki waard vóór 'Jersey Shore'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel was Snooki waard vóór 'Jersey Shore'?
Hoeveel was Snooki waard vóór 'Jersey Shore'?
Anonim

"Het is feest!" zijn woorden die Jersey Shore fans nooit zullen vergeten! Het was niet alleen de iconische openingszin voor Snooki's entree, maar het vatte haar persoonlijkheid ook briljant samen.

De serie gaf aanleiding tot de acht Jersey-inheemse castleden, Snooki kwam binnen als de doorbraakster van de serie. De gehaktbal van 4 voet 7, zoals ze zo beroemd werd, werd een begrip, een naam die vandaag maar liefst $ 4 miljoen waard is!

Ondanks haar kleine fortuin was Snooki niet altijd aan het rollen, totdat MTV hun magie deed. Tijdens een recent bezoek aan de podcast van Paris Hilton, onthulde Nicole Polizzi hoeveel ze op de bank had voordat ze zich naar de kust waagde, en het is een stuk minder dan wat ze nu heeft, dat zullen we je vertellen!

Hoeveel was Snooki waard vóór 'Jersey Shore'?

Nicole 'Snooki' Polizzi is sindsdien een van de grootste namen van reality-tv geworden. De ster werd bekend in 2009 toen ze werd gecast in Jersey Shore samen met roy alty's van Seaside Heights, Pauly D, Jenni Farley en Mike Sorrentino, om er maar een paar te noemen.

Hoewel Snooki sindsdien een behoorlijk klein rijk heeft vergaard, mogelijk gemaakt door haar vele plekken op MTV, waaronder haar eigen spin-off naast Jenni, Snooki & Jwoww, natuurlijk, de terugkeer van de OG-serie, Family Vakantie.

Terwijl haar tijd in de serie een moeilijke start kende, met Snooki als buitenstaander binnen de groep, zijn ze sindsdien allemaal één grote gelukkige familie geworden, een disfunctionele, maar toch een familie!

Gelukkig voor Snooki heeft haar tijd in de serie haar in staat gesteld een nettowaarde van $ 4 miljoen te verzamelen, wat een leuke afwisseling is in vergelijking met wat ze op de bank had vóór haar MTV-debuut. Tijdens een interview met Paris Hilton op haar podcast This Is Paris, onthulde Snooki dat ze $ 20 op haar naam had staan voordat ze zich aanmeldde voor de show.

Snooki begon te bespreken hoe haar deelname aan de serie tot stand kwam en gaf toe dat de enige reden waarom ze zich inschreef voor Jersey Shore was voor de gratis alcohol!

"Ik ging letterlijk naar de show voor geweldige gratis alcohol! Weet je, elk weekend naar de kust gaan is veel geld! De alcohol, je moet een plek huren, en ik zat op de universiteit en ik had letterlijk $ 20 op mijn naam staan, "zei Nicole.

Hoewel $20 misschien overdreven was, is het duidelijk dat de ster niet van geld is gekomen toen ze opgroeide, dus waarschijnlijk is ze niet al te slecht met dat bedrag!

Gelukkig voor Snooki had ze zich altijd voorgesteld om een realityster te worden, en onthulde dat het altijd haar droom was om op MTV's Real World te zijn, dus Jersey Shore "was mijn echte wereld", vertelde ze aan Paris.

Van gehaktbal tot mama

Terwijl Snooki zich bij de serie voegde voor zomers van non-stop feesten, waar ze een pro in werd, werd het duidelijk dat het feestleven achter haar lag toen ze kinderen begon te krijgen! Snooki en Jwoww, die allebei in dezelfde tijd een gezin begonnen, lieten hun kleintjes er nooit van weerhouden om zich te amuseren, maar als het erop aankwam om bij hen weg te zijn, kon Snooki het gewoon niet.

In 2019 onthulde Snooki dat ze Jersey Shore: Family Vacation zou verlaten om tijd door te brengen met haar familie. Ze is een moeder van drie kleintjes, Lorenzo, Giovanna en Angelo, met haar man, Jionni LaValle.

Net als haar moeder, heeft Giovanna, die volgende maand 7 jaar wordt, een voorliefde gekregen voor gymnastiek en juichen, wat Snooki deed tijdens de middelbare school! Wat haar twee jongens betreft, Snooki en de familie vierden Angelo's eerste communie in mei, en lieten zien hoe mooi de bemanning van de LaValle's werkelijk is!

Aanbevolen: