Hebben de dochters van Alex Rodriguez nog steeds een relatie met Jennifer Lopez?

Inhoudsopgave:

Hebben de dochters van Alex Rodriguez nog steeds een relatie met Jennifer Lopez?
Hebben de dochters van Alex Rodriguez nog steeds een relatie met Jennifer Lopez?
Anonim

52-jarige Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez en 46-jarige gepensioneerde honkbalspeler van de New York Yankees Alex Rodiguez waren ooit het favoriete koppel van Hollywood. Het duo begon te daten in februari 2017 en verloofde zich twee jaar later in 2019. Hun huwelijk zou in 2020 plaatsvinden, maar werd uiteindelijk uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Hun grote dag kwam echter nooit.

In april 2021 kondigden Lopez en Rodriguez hun splitsing aan en brachten ze een gezamenlijke verklaring uit over The Today Show. "We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven", zeiden ze. “We zullen blijven samenwerken en elkaar blijven ondersteunen in onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste.” Het duurde niet lang na deze breuk dat JLo verder ging met haar ex, acteur Ben Affleck, op wie bronnen hebben bevestigd dat ze absoluut verliefd is. Maar hoe heeft dit de relatie van de zanger met de twee dochters van Alex, Natasha en Ella, beïnvloed? Blijf lezen om erachter te komen.

7 Lief verjaardagsbericht van JLo naar Ella

Op 21 april, kort nadat ze hun splitsing hadden bevestigd, ging JLo naar Instagram om Alex' dochter Ella een gelukkige verjaardag te wensen. De zangeres deelde een zwart-witfoto van zichzelf en Ella die een warme knuffel deelden. "Gelukkige verjaardag Ella Bella," schreef ze liefkozend.

De schattige foto toonde de sterke band tussen JLo en Ella en voor zover we kunnen zien, wordt de liefde van de zangeres voor het kleine meisje nog steeds sterker. Alex deelde ook een hartverwarmende montage, waarin hij zijn dochter uit haar vroege jaren vierde, en JLo verscheen verschillende keren in de video.

6 Alex en zijn kinderen hebben veel geleerd tijdens zijn relatie met JLo

Op 17 augustus had Alex een interview met Entertainment Tonight waar hij sprak over hoe hij omging met zijn breuk met Jennifer en, nog belangrijker, hoe het met zijn dochters ging toen ze zagen dat Jennifer zo'n grote rol in hun leven speelde. Omdat ze met hun beide kinderen samenwoonden, heeft de scheiding de kinderen ongetwijfeld hard getroffen, maar Alex had dit te zeggen: "Ik heb vijf jaar een ongelooflijk leven en partnerschap gehad en ook met mijn dochters hebben we zoveel geleerd." koppel heeft er schijnbaar een prioriteit van gemaakt om de relatie met hun kinderen te waarderen, zelfs na de breuk.

5 De kinderen speelden een grote rol in de relatie tussen Alex en JLo

Jennifer en Alex hadden veel eerder hun eigen weg kunnen gaan dan zij deden, maar het paar probeerde naar verluidt om het te laten werken in het belang van hun kinderen. De kinderen van de zangeres en de kinderen van Alex delen een hechte band waarvan bronnen hebben gezegd dat die hoogstwaarschijnlijk zal blijven bestaan, zelfs nadat hun ouders uit elkaar zijn gegaan.

4 Ze zullen altijd een familie blijven

Voordat ze uit elkaar gingen, hadden Alex en Jennifer het ultieme liefdesverhaal, in de aanloop naar een prachtig gezin. Hoewel het gezin nu misschien gebroken lijkt te zijn, is het voormalige stel hun kinderen blijven laten weten dat er niets echt hoeft te veranderen. Alex en JLo hebben naar verluidt aan de kinderen uitgelegd dat het enige verschil is dat hun ouders nu in verschillende huizen zouden gaan wonen, maar voor hen verandert dat blijkbaar niets.

3 J. Lo en Alex zijn elkaar blijven steunen

Voordat ze uit elkaar gingen, ondergingen Alex en JLo relatietherapie om hen te helpen navigeren in wat binnenkort de volgende fase van hun leven zou worden. Tijdens een interview met de Today Show zeiden JLo en Alex: We zullen blijven samenwerken en elkaar blijven ondersteunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd. Dit maakte duidelijk hoe hun relatie met hun kinderen kort daarna zou zijn. Het was allemaal liefde en positiviteit van beide partijen en dat is zo gebleven tussen J-Lo en de meiden.

2 Jennifer Lopez heeft alle IG-foto's met betrekking tot Alex Rodriguez verwijderd

Het is niet verwonderlijk dat JLo na hun breuk alle sporen van Alex op haar Instagram verwijderde en hem niet meer volgde. Hoewel dit aantoont dat de zangeres inderdaad is weggegaan bij Alex, zijn er geen aanwijzingen dat ze het contact met zijn kinderen volledig heeft verbroken. Wat we echter wel weten, is dat de zangeres volledig gefocust is op haar nieuwe relatie met Ben Affleck, haar kinderen en haar carrière. In wezen leeft JLo haar beste leven en dat zien we graag!

1 Alex is niet gestopt met het tonen van liefde aan zijn dochters

Trotse vader van twee kinderen, Alex laat op zijn Instagram-pagina altijd zien hoe verliefd hij is op zijn lieve dochters. Hij beschrijft ze als het beste deel van hem en neemt ze regelmatig mee op dates. Hij gaf niet dezelfde energie terug die JLo uitdeelde door hem niet meer te volgen op Instagram en ook al hun gedeelde foto's te verwijderen, hij volgt haar nog steeds tot op de dag van vandaag. De voormalige MLB-ster haalde onlangs de krantenkoppen na een grapje over zijn relatiestatus na de breuk. Hij legde deze verklaring af terwijl hij als omroeper op de American League Division Series diende.

Aanbevolen: