Jennifer Lopez dropt nieuwe single die haar beslissing om te splitsen met Alex Rodriguez kracht bijzet

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez dropt nieuwe single die haar beslissing om te splitsen met Alex Rodriguez kracht bijzet
Jennifer Lopez dropt nieuwe single die haar beslissing om te splitsen met Alex Rodriguez kracht bijzet
Anonim

JLo dropt de sexy nieuwe single Cambia El Paso met de Puerto Ricaanse rapper Rauw Alejandro, na de splitsing van Alex Rodriguez. Jennifer Lopez's nieuwe nummer, Cambia El Paso, is eindelijk uitgekomen en fans verbinden de punten van haar teksten met elkaar. JLo onderging onlangs een zeer openbare splitsing van de voormalige professionele honkbalspeler Alex Rodriguez. Het stel had vier jaar een relatie en was twee jaar verloofd totdat ze uiteindelijk besloten hun verloving af te blazen in april 2021. Sindsdien heeft Lopez een relatie met oude vlam en succesvolle acteur/regisseur, Ben Affleck. Lopez zingt in het Spaans deze krachtige teksten: "Hij verdient het niet om haar in zijn armen te hebben / She know it, she know it." Het lied gaat verder, " Je leven is nu beter zonder hem … Je hebt niemand nodig om in orde te zijn / Ze fa alt niet, ze fa alt niet."

Cambia El Paso

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQt737YpDzn/?utm_source=ig_web_copy_link[/EMBED_INSTA] Lopez plaagt deze Latijnse sensatie al een paar weken met Alejandro. Fans hebben gespannen gewacht op de release, maar het wachten is eindelijk voorbij! Lopez onthulde dat haar nieuwe nummer gaat over verder gaan. Lopez morste de bonen op de nieuwe solo en zei: "Het nummer gaat over verandering en niet bang zijn om stap, " op SiriusXM's Pitbull's Globalization. Ze legde uit: "Zoals, neem gewoon de stap, ga vooruit, doe wat je moet doen. Als iets niet goed voelt, wat het ook is in je leven, maak dan gewoon die beweging en dans. Dans is leven, en vreugde en geluk "JLo verwijst duidelijk naar "verder gaan" van haar ex-verloofde, A-Rod. Na elke breuk komt er een overweldigende hoeveelheid verandering.

Muziekvideopromo

[EMBED_TWITTER]

JLo legde uit dat wanneer ze 'dansen' zegt, ze niet alleen fysieke beweging bedoelt. “Ik heb het over iets anders. Het enige wat ze wil doen is gewoon dansen, dansen, dansen, nog eens dansen, legde ze uit. 'Je moet leven. Je moet jezelf zijn. Je moet gelukkig zijn. En daar gaat de plaat over.”

Lopez lijkt erg hoopvol voor de toekomst en bevindt zich op een geweldige plek bij Affleck. Ze heeft een nieuwe single en een nieuwe man in haar leven en zendt alleen maar positieve vibes uit.

Cambia El Paso staat voor de acceptatie van verandering en het starten van een nieuw hoofdstuk in iemands leven.

Aanbevolen: