Johnny Depp sluit zich aan bij TikTok en krijgt 3,3 miljoen volgers terwijl hij terugkeert

Inhoudsopgave:

Johnny Depp sluit zich aan bij TikTok en krijgt 3,3 miljoen volgers terwijl hij terugkeert
Johnny Depp sluit zich aan bij TikTok en krijgt 3,3 miljoen volgers terwijl hij terugkeert
Anonim

Johnny Depp rijdt hoog na het behalen van een grote overwinning in zijn blockbuster lasterproces tegen ex-vrouw Amber Heard, en het lijkt erop dat hij al zijn grote comeback is. De Pirates of the Caribbean-acteur meldde zich maandag aan voor TikTok - en kreeg al snel meer dan 3,3 miljoen volgers - terwijl hij door het Verenigd Koninkrijk toert met de Engelse muzikant Jeff Beck.

Johnny Depp beraamt zijn terugkeer

Het is nu de wereld van Johnny. De acteur heeft een enorme opleving in zijn populariteit gezien nadat zijn proces wegens laster van $ 50 miljoen de natie in vervoering bracht en de krantenkoppen domineerde, en hij is duidelijk opgemerkt.

De filmster kijkt naar verluidt naar een terugkeer naar het witte doek - in de hoop dat Hollywood en het publiek klaar zijn om hem een mulligan te geven - nadat zijn ex-vrouw hem belasterde toen ze zichzelf presenteerde als een publiek figuur het vertegenwoordigen van huiselijk geweld' in een opiniestuk van de Washington Post dat ze in 2018 schreef.

Een voormalige Disney-topman zei dat de acteur "absoluut" zou terugkeren naar Pirates Of The Caribbean.

In de tussentijd neemt de Fantastic Beasts-acteur het op terwijl hij geniet van zijn grote overwinning. De A-lister concentreert zich momenteel "op zichzelf en zijn muziek" terwijl hij toert met zijn vriend en medewerker Beck tijdens zijn tour door het Verenigd Koninkrijk, vertelden bronnen aan de New York Post.

Hij veegt het vuil al van zijn naam

De opvallende heropleving van de populariteit van de acteur was volledig te zien nadat hij maandag lid werd van de sociale-media-app TikTik, waar fans met arendsogen merken dat hij snel meer dan 3,3 miljoen volgers verzamelde.

Depp's profiel is geverifieerd en zijn biografie luidt eenvoudig: "af en toe thespian." Hij heeft niemand anders gevolgd of berichten op het account leuk gevonden.

De TikTok-gemeenschap steunt Depp sinds het begin van de proef onwrikbaar. De hashtag JohnnyDepp heeft meer dan 33,5 miljard views op het platform, terwijl JusticeforAmberHeard slechts 85,9 miljoen views heeft.

De naam en gelijkenis van de acteur zijn opnieuw zijn gouden gans. Dior - die onbevreesd naast de ster stond voor het oordeel van de jury - heeft naar verluidt de verkoop van Sauvage, een eau de cologne die de acteur promoot, zien stijgen tijdens het proces. WWD meldde dat de geur nu de op één na populairste geur ter wereld is.

Aanbevolen: