Nick Jonas sluit zich aan bij Tom Holland in nieuwe scifi-thriller 'Chaos Walking

Inhoudsopgave:

Nick Jonas sluit zich aan bij Tom Holland in nieuwe scifi-thriller 'Chaos Walking
Nick Jonas sluit zich aan bij Tom Holland in nieuwe scifi-thriller 'Chaos Walking
Anonim

De afgelopen dagen waren ongelooflijk voor fans van Nick Jonas!

Een dag nadat hij zijn terugkeer in de jury van The Voice aankondigde, deelde de Jonas Brothers-zanger een poster van zijn personage uit Chaos Walking, een sciencefiction-thrillerfilm waarin hij samen met Spider-Man-ster Tom Holland schittert.

Nick Jonas speelt een soldaat in de film

Chaos Walking speelt zich af in een dystopische wereld, waar alle levende wezens elkaars gedachten kunnen horen door middel van "ruis", een stroom van beelden, woorden en geluiden. Nick Jonas speelt David "Davy" Prentiss Jr., in de aanstaande film, een soldaat en de zoon van de burgemeester.

In de poster die op Instagram werd gedeeld, draagt de zanger-acteur een stoer jasje en een strenge uitdrukking. "Luister naar het geluid van de Nieuwe Wereld…", schreef hij bij de post.

Hier is een leuk weetje: Fantastic Beasts-acteur Mads Mikkelsen speelt de rol van Jonas' vader, David; de wrede burgemeester van Prentisstown!

De film begint wanneer hoofdrolspeler Todd Hewitt (Nederland) Viola (Daisy Ridley) ontdekt, een mysterieus meisje dat een noodlanding maakt op zijn planeet.

Chaos Walking vertelt de avonturen van Todd en Viola terwijl ze door een gevaarlijk landschap navigeren waar haar leven wordt bedreigd, en Todd moet er alles aan doen om de duistere geheimen van zijn vreemde planeet te ontrafelen.

Aangepast van The Knife Of Never Letting Go, het eerste boek in de trilogie van de Brits-Amerikaanse romanschrijver Patrick Ness, werd de film eerder door studiomanagers van Lionsgate als "onuitgegeven" beschouwd. Maar na heropnames ter waarde van $ 15 miljoen en meerdere productievertragingen in de afgelopen twee jaar, zal de film op 5 maart in de bioscoop worden uitgebracht.

In de verwachte film spelen ook Demián Bichir, Cynthia Erivo en David Oyelowo in bijrollen.

Naast zijn tijd als coach en jurylid bij The Voic e, zal Jonas hierna te zien zijn in de actiethriller Blacksmith, van Taken-regisseur Pierre Morel. De opnames voor hetzelfde zullen naar verwachting later dit jaar beginnen.

Nick zal worden gezien als de hoofdrolspeler Wes Loomis aka The Blacksmith. Hij is een technisch onderlegde wapenexpert die op de vlucht moet nadat zijn geheime lab is vernietigd en zijn collega's zijn vermoord. Scenarist Ben Ripley werkt aan de aanpassing van het scenario, van een graphic novel van Malik Evans en Richard Sparkman.

Aanbevolen: